- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #1.421
Ya sen o evden paranı kimliğini al mutlaka yanlış mı düşünüyorum nasıl alabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimligim yanımdaa ama paralarim yanımda değil.Ya sen o evden paranı kimliğini al mutlaka yanlış mı düşünüyorum nasıl alabilir?
Canım baro sana avukat verecek şahsi eşyalarını alsana evden bundan sonra yolun açık olacak emin ol tek başına hırpalandığın yeter
Boşandıktan sonra ne olur onu bilmiyorum..Baban arkkanda ise geri donme o eve canim eger donersen nasilsa gidemez geri geldi diye daha da fazla yüklenirler sana.
Valla vermeleri gerekir eğer çirkeflik yapmazsa ama polisi ara evden eşyalarını nasıl alacağını sor sen böyle durursan birşey alamazsın polisi mutlaka ara durumu anlat zaten avukatı temin ediyorlar ama polisi ara ve eşyalarını nasıl alacağını ona sor aramazsan olmazVerir mi diyosun.
Bankada param var ya belki vermez.
TakılTakılarimi verirler mi.
Valla vermeleri gerekir eğer çirkeflik yapmazsa ama polisi ara evden eşyalarını nasıl alacağını sor sen böyle durursan birşey alamazsın polisi mutlaka ara durumu anlat zaten avukatı temin ediyorlar ama polisi ara ve eşyalarını nasıl alacağını ona sor aramazsan olmaz
Ben bu insanlardan herşeyi beklerim hatta takılar konusunda iftira bile atabilirler diye düşünüyorum.sonuçta onlarda gözden çıkarmış pembeyiValla canım sen bilirsin ne yapman gerektiğini öğrenirdin yarın kaynananın herşeyini çöpe atmayacağı garanti değil ama
Ben bu insanlardan herşeyi beklerim hatta takılar konusunda iftira bile atabilirler diye düşünüyorum.sonuçta onlarda gözden çıkarmış pembeyi
Doğru söylüyorsun..Ama ben senin beklemeni onaylamıyorum ne için erken? Kocan sana aceleci davrandı hemen anası için seni başından çıkardı. Sana ne zaman bekle derdim biliyor musun? Eğer normal bir karı koca kavgası olmuş olsa.
Ama ben senin beklemeni onaylamıyorum ne için erken? Kocan sana aceleci davrandı hemen anası için seni başından çıkardı. Sana ne zaman bekle derdim biliyor musun? Eğer normal bir karı koca kavgası olmuş olsa.
Ama ben senin beklemeni onaylamıyorum ne için erken? Kocan sana aceleci davrandı hemen anası için seni başından çıkardı. Sana ne zaman bekle derdim biliyor musun? Eğer normal bir karı koca kavgası olmuş olsa.
Arkadaslar Dağılın pembe ömür boyu çekmeye hevesli hiç boşuna yormadan kendinizi
Anladigim kadarıyla senin geri donme gibi bir dusuncen var galiba..Hayır da birşeyler duzelmeli...
Anladigim kadarıyla senin geri donme gibi bir dusuncen var galiba..
Kendn diyorsun sahip çıkmadı diye.sen bilirsin ama daha çok geçsin.geri döndüğünde babasının evinde barinamadi nasılsa gidemez diye daha fazla ezecekler ve bu basina kakilacak baban bile istemesi gibisinden.adam son sözünü soylemis annesini tercih etmis.hem 6 ayda ne bagliligi canim benim ya güzel bir gününüz geçmemiş ki biz burada seni düşünüyoruz yoksa istediğin hayatı secmekte elbette ozgursun.ama bu adam değişmez.ancak senin uzak bir yere taşınman lazım kaynanandan belki olabilir. he bunuda esin kabul etmez.ama bu kadar genç yasta hayatı karartmaya değmez bir erkek için yeri geliyor 20 yıllık eşinden boşanan bile var.karşına çok daha iyileri çıkar.sen bu insanlara boyun egmeye gönüllü oldukça kimse birşey yapamaz zatenCanim bilmiyorum...
Sorun sadece kayinvalidemmis gibi geliyor bana...
Esimde bana sahip çıkmadı.
Hi bu saatten sonra huylu huyundan vazgeçer mi orasını Allah bilir.
Seviyorum ayaklarına yatmicam.
Ama insan eşine ister istemez alışıyor
Bağlılık kuruyor..
Kendn diyorsun sahip çıkmadı diye.sen bilirsin ama daha çok geçsin.geri döndüğünde babasının evinde barinamadi nasılsa gidemez diye daha fazla ezecekler ve bu basina kakilacak baban bile istemesi gibisinden.adam son sözünü soylemis annesini teecih etmis.hem 6 ayda ne bagliligi canim benim ya füze bir gününü geçmemiş ki biz burada seni düşünüyoruz yoksa istediğin hayatı secmekte elbette ozgursun.ama bu adam değişmez.ancak senin uzak bir yere taşınmak lazım kaynanandan belki olabilir. he bunuda esin kabul etmez.ama bu kadar genç yasta hayatı karartmaya değmez bir erkek için yeri geliyor 20 yıllık eşinden boşanan bile var.karşına çok daha iyileri çıkar.
Yanlis anlama ama bu kaynanan olacak kadin seni özellikle seçmiş zaten.baştan niyeti belliymis ama sana belli etmemiş.daha çok kucuksun.bir kaç yıl sırma düşüncelerinin değiştiğini göreceksin.olgunlastikca bu işi bitirerek iyi yaptığını anlayacaksın.boşanma meselesinde gelince bu konuda utanacak tek taraf onlar hiç takma derim.Annemde 20 yıllık eşimden boşandı biliyorum..
Haklisinmm
Artık bitiyorsada bitmeli