Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Öyle mi diyorsun...
Belkide haklisin suan yeterince sağlıklı düşünemiyorum..

Öyle mi diyorsun...
Belkide haklisin suan yeterince sağlıklı düşünemiyorum..
O zaman şöyle söyleyeyim neden sürekli seni babanin evine götürmekle tehdit ediyorlar?çünkü nasılsa gidemez bize boyun egmek zorunda kalır diye dusunuyorlar.ben bunun altinda baska bir sebep goremiyorum.ben simdiye kadar hic esimden boyle birsey duymadim mesela bizde cok tartışırken ilk zamanlar

Pembe kafanı topla ve araya pazar girmeden herşeyi yoluna koy derim ben. Eğer evde durmadı veni terketti diye suç duyurusunda bulunursa iyi olmaz bir arkadaşımın başına geldi

Pembe kafanı topla ve araya pazar girmeden herşeyi yoluna koy derim ben. Eğer evde durmadı veni terketti diye suç duyurusunda bulunursa iyi olmaz bir arkadaşımın başına geldi
Ya kocası olacak adam kolundan tutup babasının kapısına bırakmış daha ne olsun.konuşmaya bile tenezzül etmemiş eve çıkıp kızın ailesiyle.bu kadar gurursuz olma lutfen.

Ya kocası olacak adam kolundan tutup babasının kapısına bırakmış daha ne olsun.konuşmaya bile tenezzül etmemiş eve çıkıp kızın ailesiyle.bu kadar gurursuz olma lutfen.
Yok yanlış yazmışom sinirden yani bir avukatla konuşsun böyle belki hatasını anlarda bana geti döner diye beklemesin zaten dönsede yine bir ordu insanla geçinmek zorunda. Ben ayrılmak için bir yol düşünsün demek istedim

B Bugunneselibirgun döneceksin bile artık hergün kaynanana gitmeyecegin konusunu kesinlestir veoyle dön.çünkü anladığım kadarıyla sen geri dönmek istiyorsun.

B Bugunneselibirgun döneceksin bile artık hergün kaynanana gitmeyecegin konusunu kesinlestir veoyle dön.çünkü anladığım kadarıyla sen geri dönmek istiyorsun.

Evliliğim bozulmasın çok isterdim..
Hayat standartım evliligimdekine göre suan çok düşük..

Ama huzur olmayincada olmuyor.

Arkadasinin karşısı neyapiyosun canim yazdi
Cevap vermeyince
Adımi yazıp soru işareti koydu.

Teyzeside hastaneden geldik nasıl oldun demis
Ama aradıktan sonra yazdığı için onuda kayinvalidem yonlendirmis
Anladım canım arkadaşının eşine cevap verebilirsin belki teyzeye de sen karar ver aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum. Ben olsam kaynanamın kardeşine cevap vermezdim böyle bir durumda açıkçası onlar da aynı kaynanamın huyundan oldukları için.

Arkadasinin esi de durduk yere yazmaz.

Kızlar otobüsle evimin önünden geçerken kaynanami benim balkonumda çamaşır asarken gördüm.
Sizce ne yapmalıyım

Eşyalarımı almalı miyim sizce şimdi.
Dava falan açmadık daha.
Bir tepki de yok daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…