• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Neyse gelir gelmez hakaret etmeye başladı

Cingenesin evimin huzurunu birakmadin millete rezil etcen. Allah seni carpsin . Misafirler gitsin seni babanin evine gturcem dedi.

Bende hayır şimdi gideyim o zaman babamı ararım sen git dedim

Ver ben arayım dedi.
Yok sen arama dedim

Neyse kocasini aradı. Dedi ki
Gelinin babambabamin evine birak beni diyor ugrasamiyoeum felç olcm dedi

Sonra oğlunu aradı.onla konuştu. Esimde sen başıma bela ettin ben napayim dedi.

Gece geç geliyoruz ve çamaşırları da bir türlü yikayyikayamadim diye çarşafı degistirememistim ona laf etti

Kendimi suyla siliyodum. Yatak islanmisti ona laf etti.

Yok güZel giyin yirtarim bunu dedi
Şu kaynanana o kadar sinirlendim ki elime geçse naparım bilmiyorum. Hadsiz kadın. Asıl çingene kendisi.

Off canım ya ne biçim insanlar bunlar hastalıktan bile anlamıyorlar. Ne hakkı var kaynananın gelip de senin evine karışmaya laf söylemeye. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kocan da onu haklı buluyorsa otursun anasının dizinin dibinde. Evliliğin ne olduğunu kavrayamamış bir koca ve iki kişinin özel hayatına saygısızlık yapan kv. Ne diyim yani bence geri gitme bir daha ancak kocan pişman olur da değerini anlarsa belki öyle. Allah yardımcın olsun çok kötü insanlarla karşılaşmışsın. :KK43:

Kocam anlamaz.
Son lafini okumadin mi.
Burnumdan geldi herşey.. ..

Kocam anlamaz.
Son lafini okumadin mi.
Burnumdan geldi herşey.. ..
Okudum son lafını da bence de anlayacak gibi durmuyor. Bir ihtimal diye dedim ben. Ses kaydı da işe yarar mı bilmiyorum bu konulardan anlayan biri çok daha iyi yardımcı olabilir sana. Bedduası da dönüp dolaşıp kendini bulur zaten. Sana yaptıkları yanlarına kalmaz inşallah. Onlar resmen kendilerine köle arıyorlarmış. Hasta yatan insana bu yapılır mı ya kızım bir şeye ihtiyacın var mı geleyim bakayım der bi çorba yapar gerçekten insan olan insan.

Okudum son lafını da bence de anlayacak gibi durmuyor. Bir ihtimal diye dedim ben. Ses kaydı da işe yarar mı bilmiyorum bu konulardan anlayan biri çok daha iyi yardımcı olabilir sana. Bedduası da dönüp dolaşıp kendini bulur zaten. Sana yaptıkları yanlarına kalmaz inşallah. Onlar resmen kendilerine köle arıyorlarmış. Hasta yatan insana bu yapılır mı ya kızım bir şeye ihtiyacın var mı geleyim bakayım der bi çorba yapar gerçekten insan olan insan.

Yok misafirlere rezil olacakmış gelini evdeymis.
Ben yanlarında değilmişim.
Hastaneye goturceklermis.

Neyse...

Aileme de beddua etti..
Allahtan ses kaydı var elimde bosanirken ise yarar mi
Canım, uzaklastigin iyi oldu belki de.. çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır.
Şimdi sen bir süre kendini dinle, kafanı dinle...
Biraz sakinleştikten sonra olayları daha objektif bir gözle degerlendirebilirsin.
Gerçekten onlar kötü insanlar mı, problem sende mi vs.
Bunun değerlendirmesini en iyi kendin yaparsın.
Bu süreçte olayları herkese tek taraflı olarak anlatirsan herkes seni gaza getirir, iyice onlardan nefret eder hale gelirsin. O yüzden biraz kendini dinlemen, objektif olmaya çalışman en güzeli.
Hiçbirsey dünyanın sonu değil. Yalnız olarak da, evli olarak da mutluluğu hakediyorsun. En kötü ihtimalle ayrılır, okuluna devam eder, birkaç yıl sonra seni daha çok sevecek ve sahiplenecek birini bulursun.
Ergenlik çağı 22-24 yaşlarına kadar sürüyor. Kötü bir ailede buyuyen insanlar çok geç olgunlasabiliyor. Ben öyleyim mesela.
Şu hayatta başımıza gelen herşey bir fırsattır. Deneyimlerimiz olmasa bizler bir hiciz. İçini karartma hiç, biraz pollyanna olmak lazım. Eminim sen bu olayın içinden 5 kat olgunlaşmış olarak çıkacaksın..

Canım, uzaklastigin iyi oldu belki de.. çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır.
Şimdi sen bir süre kendini dinle, kafanı dinle...
Biraz sakinleştikten sonra olayları daha objektif bir gözle degerlendirebilirsin.
Gerçekten onlar kötü insanlar mı, problem sende mi vs.
Bunun değerlendirmesini en iyi kendin yaparsın.
Bu süreçte olayları herkese tek taraflı olarak anlatirsan herkes seni gaza getirir, iyice onlardan nefret eder hale gelirsin. O yüzden biraz kendini dinlemen, objektif olmaya çalışman en güzeli.
Hiçbirsey dünyanın sonu değil. Yalnız olarak da, evli olarak da mutluluğu hakediyorsun. En kötü ihtimalle ayrılır, okuluna devam eder, birkaç yıl sonra seni daha çok sevecek ve sahiplenecek birini bulursun.
Ergenlik çağı 22-24 yaşlarına kadar sürüyor. Kötü bir ailede buyuyen insanlar çok geç olgunlasabiliyor. Ben öyleyim mesela.
Şu hayatta başımıza gelen herşey bir fırsattır. Deneyimlerimiz olmasa bizler bir hiciz. İçini karartma hiç, biraz pollyanna olmak lazım. Eminim sen bu olayın içinden 5 kat olgunlaşmış olarak çıkacaksın..

Olaylar Ses kaydı hepsi kayıt altında.
Objektif olarak yazdım ne dediğine kadar zaten...
Ben bu insanları mutlu edemiyorum.
Onlarda beni mutlu edemiyor.
Her defasında laf duymak benim canımı sıkıyor.

Herşeyin hayırlısı.

Bir daha dönüşün olmaz dedi.

Bende dönmeye meraklı değilim bir şeyler düzelmedigi sürece.

Aynen öyle...
Okuluma devam ederim ya da çalışırım..

Bu gaza getirmek değil bence hasta yatan insana bu hiçbir şekilde yapılmaması gereken bir hareket tamam konu sahibinin biraz fevri konuşmaları da oluyor şimdiye kadar yazdıklarında görüyorum ama sizce iyi bir insan hasta yatan birine gelip de o lafları eder mi? Ya da iyi bir insan evinde hizmetçi gibi mi kullanır gelini? Bana hiç normal görünmüyor. Bir de kocası sen kendini düzelteceksin diyor. Çözüm odaklı olmayan bir insana daha ne kadar iyi davransın bu kız? Ne kadar rahat ve güleryüzlü olunabilir ki bu ortamda? En son ettiği küfür de cabası. Z Zeynep B

Ve anlamadığım neden hep kadınlar kendisine çeki düzen vermek zorunda. Tamam bazı evliliklerde bu lazım belki ama benim için hiçbir çaba sarf etmeyen bir adam için neden uğraşayım ki neden kendimde suç arayım sürekli. Adam cinsel yönden isteksiz, aşırı aileci, sıkıştı mı babasının evine bırakmakla tehdit ediyor, varsa yoksa annesinin evi, yeni evli bir erkek gece gündüz ailesinin yanında kalmaktan şikayetçi olmaz mı? Evinde rahat rahat eşiyle vakit geçirmek, ne bileyim öpmek dokunmak işte birtakım şeyler yaşamak istemez mi? Bu insan için daha ne yapılabilir? Anasının evinde oturmaktan karısıyla sevgi bağı bile oluşturamamış ve bunun farkında bile değil. Tam bir odun yani eşi.
Kusura bakmayın eşinin tavırlarına sinirleniyorum o yüzden sert konuşmuş olabilirim. Böyle evliliğin anlamını bilmeyen erkekler beni sinir ediyor.

Canım çok üzüldüm şok içinde okudum ama bence senin için böylesi daha iyi

Sok olacak bişey bence de..

Ben ayrılmak için evlenmedim...

Ama durumlar beni ve bizi bu hale getirdi..
Benim sabrım taşıyor artık.
Daha netim .
Çünkü nilesselinn nilesselinn in dediği seyjn aynısını ben düşündüm.

Ben Kendimi ruh sağlığımı tehlikeye atıyorum. Bana değer vermeyen korumayan sahiplenmeyen bir eş ve ailesi için

Ne gereği var ki.
Bir lokma ekmek için mi çekiyorum.

Ve anlamadığım neden hep kadınlar kendisine çeki düzen vermek zorunda. Tamam bazı evliliklerde bu lazım belki ama benim için hiçbir çaba sarf etmeyen bir adam için neden uğraşayım ki neden kendimde suç arayım sürekli. Adam cinsel yönden isteksiz, aşırı aileci, sıkıştı mı babasının evine bırakmakla tehdit ediyor, varsa yoksa annesinin evi, yeni evli bir erkek gece gündüz ailesinin yanında kalmaktan şikayetçi olmaz mı? Evinde rahat rahat eşiyle vakit geçirmek, ne bileyim öpmek dokunmak işte birtakım şeyler yaşamak istemez mi? Bu insan için daha ne yapılabilir? Anasının evinde oturmaktan karısıyla sevgi bağı bile oluşturamamış ve bunun farkında bile değil. Tam bir odun yani eşi.
Kusura bakmayın eşinin tavırlarına sinirleniyorum o yüzden sert konuşmuş olabilirim. Böyle evliliğin anlamını bilmeyen erkekler beni sinir ediyor.

Öyle aynen...

Aynı şeyi bende dün düşündüm..

Sok olacak bişey bence de..

Ben ayrılmak için evlenmedim...

Ama durumlar beni ve bizi bu hale getirdi..
Benim sabrım taşıyor artık.
Daha netim .
Çünkü nilesselinn nilesselinn in dediği seyjn aynısını ben düşündüm.

Ben Kendimi ruh sağlığımı tehlikeye atıyorum. Bana değer vermeyen korumayan sahiplenmeyen bir eş ve ailesi için

Ne gereği var ki.
Bir lokma ekmek için mi çekiyorum.
Aynen ben zaten onları hiç sevemedim ya bence geri dönmeee

Back