• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Yani çocuk gibi saçma sapan konuşuyor da görümcen acaba daha mı küçük diye merak ettim canım ya seni rakip olarak mı görüyor acaba ya da kıskanıyor filan mı ki yaşıt sayılırsınız çünkü. Tabii her gün berabersiniz yüz göz oluyorsunuz. Eşin keşke anlasa bunu da her gün gitmene zorlamasa.

Kiskandigini annesi de söyledi zaten...

Canım pek yazamıyorum islerimden dolayı habire şehir disina gidip geliyorum. Hepimizin derdi ayrı :) Kusura bakmayasin. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa öyle olur. Sen dindar kızsın, kalpten dua etmeyi unutma emi..

Senin yorumlarına öyle hasret kaldım ki.
Çok ferahlatyodu beni

Yorumlarını gorememek beni cikmaza sokuyor
.

Yani çocuk gibi saçma sapan konuşuyor da görümcen acaba daha mı küçük diye merak ettim canım ya seni rakip olarak mı görüyor acaba ya da kıskanıyor filan mı ki yaşıt sayılırsınız çünkü. Tabii her gün berabersiniz yüz göz oluyorsunuz. Eşin keşke anlasa bunu da her gün gitmene zorlamasa.

Çok saçma konuşuyor aynen..

Senin yorumlarına öyle hasret kaldım ki.
Çok ferahlatyodu beni

Yorumlarını gorememek beni cikmaza sokuyor
.
Canım öyle deme ya :( üzülüyorum..
Şu an aksi bı kaynanayla gorumceyi tercih edebilirdim açıkçası :D haftada iki gün günübirlik başka bir şehire gidiyorum, canıma okunuyor resmen. Ama şükür ki bu senenin sonuna doğru büyük ihtimal taşınıyoruz. Sizi telkin etmek bana işten daha iyi geliyor.
Bana şöyle geliyor ki, söyledikleri her sözün altında birşey arıyorsun. Belki de gerçekten altında birşey var. Belki gerçekten kıskançlık var.
Belki de sana sivri dille konuşmak veya laf atmak yerine, tam bir yüzleşme gerekiyor.
Mesela al gorumceyi veya kv'yi karşına. Açık açık konuş. "Siz bunları bunları yaptığınız zaman çok kiriliyorum. Belki hata bende ama çok üzülüyorum ve buraya gelmek içimden gelmiyor." Kırılganlığını ve uzuntunu hiç saklamaya konusabilirsin. Ama onlar konustugunda da sozlerini kesmeden dinlemen gerekiyor. Belki onların da diyecek birseyleri vardır.

Canım öyle deme ya :KK43: üzülüyorum..
Şu an aksi bı kaynanayla gorumceyi tercih edebilirdim açıkçası :KK70: haftada iki gün günübirlik başka bir şehire gidiyorum, canıma okunuyor resmen. Ama şükür ki bu senenin sonuna doğru büyük ihtimal taşınıyoruz. Sizi telkin etmek bana işten daha iyi geliyor.
Bana şöyle geliyor ki, söyledikleri her sözün altında birşey arıyorsun. Belki de gerçekten altında birşey var. Belki gerçekten kıskançlık var.
Belki de sana sivri dille konuşmak veya laf atmak yerine, tam bir yüzleşme gerekiyor.
Mesela al gorumceyi veya kv'yi karşına. Açık açık konuş. "Siz bunları bunları yaptığınız zaman çok kiriliyorum. Belki hata bende ama çok üzülüyorum ve buraya gelmek içimden gelmiyor." Kırılganlığını ve uzuntunu hiç saklamaya konusabilirsin. Ama onlar konustugunda da sozlerini kesmeden dinlemen gerekiyor. Belki onların da diyecek birseyleri vardır.
Onlar sürekli suçluyorlar ve sözümü dinlemeden herşeyden nem kapiyorlar.

Kasıtlı olduğunu biliyorum.

Açık açık söylüyorlar yani.

Onlar sürekli suçluyorlar ve sözümü dinlemeden herşeyden nem kapiyorlar.

Kasıtlı olduğunu biliyorum.

Açık açık söylüyorlar yani.
Neye odaklanirsak onu buyuturuz.

Kasıtlı yapıyoruz seni mutsuz ve huzursuz etmeye çalışıyoruz, kaçırmaya çalışıyoruz mu diyorlar yani?

Evet aynen diyorlar...

Okumadin mi canim.
Evinize kamera takip gözlem yapmak isterdim :))
O kadar karışık ki herşey..
Sürekli senin üzerine geliyorlar, neden olduğunu anlayamıyorum. Keşke bir de onların ağzından duysam.
Bazi insanlar vardır, benim çevremde de var. Bir kız arkadaşım var mesela. Eşi bir laf söyler, o lafı başka kadın duysa çok yanlış anlayıp misilleme yapmak, iğnelemek veya trip atmak isteyebilir. Ama arkadaşım güler geçer, o da karşılık olarak gülerek esprili bişey söyler. Aralarında hiçbir konunun uzadığını veya tartışmaya döndüğünü görmedim.
Onlar kadar birbirini seven, bağlı bir çift de görmedim açıkçası. 10 senedir birlikteler. Hala gün aşırı seks de yapıyorlar (bu konuda çok rahat konuştukları için herseylerini biliyorum).
Yani demek istiyorum ki, anlayış , hoşgörü, biraz rahatlık, sözlerin hepsinin "iyi niyetli olarak" veya "şakasına" söylendiğini varsaymak..
Bu genel tutumu benimsedigimiz zaman, bir anda bütün insan ilişkilerimiz yoluna giriyor.

Evinize kamera takip gözlem yapmak isterdim :))
O kadar karışık ki herşey..
Sürekli senin üzerine geliyorlar, neden olduğunu anlayamıyorum. Keşke bir de onların ağzından duysam.
Bazi insanlar vardır, benim çevremde de var. Bir kız arkadaşım var mesela. Eşi bir laf söyler, o lafı başka kadın duysa çok yanlış anlayıp misilleme yapmak, iğnelemek veya trip atmak isteyebilir. Ama arkadaşım güler geçer, o da karşılık olarak gülerek esprili bişey söyler. Aralarında hiçbir konunun uzadığını veya tartışmaya döndüğünü görmedim.
Onlar kadar birbirini seven, bağlı bir çift de görmedim açıkçası. 10 senedir birlikteler. Hala gün aşırı seks de yapıyorlar (bu konuda çok rahat konuştukları için herseylerini biliyorum).
Yani demek istiyorum ki, anlayış , hoşgörü, biraz rahatlık, sözlerin hepsinin "iyi niyetli olarak" veya "şakasına" söylendiğini varsaymak..
Bu genel tutumu benimsedigimiz zaman, bir anda bütün insan ilişkilerimiz yoluna giriyor.
Yalnız ben on senelik birliktelik ve bu kadar bağlılığa şaşırdım.maşallah ne diyim.ve gün aşırı seks:KK23:

Yalnız ben on senelik birliktelik ve bu kadar bağlılığa şaşırdım.maşallah ne diyim.ve gün aşırı seks:KK23:
Mucize değil aslında. Kadın rahat ve guleryuzlu, hayatı hafife alan ve her koşulda eğlenmeyi bilen biri olmaya cabaladigi zaman, evlilikler de böyle tutkulu ve huzurlu oluyor.

Mucize değil aslında. Kadın rahat ve guleryuzlu, hayatı hafife alan ve her koşulda eğlenmeyi bilen biri olmaya cabaladigi zaman, evlilikler de böyle tutkulu ve huzurlu oluyor.
Senin dediklerini uygulamaya başlayıp daha relax biri olduğumdan beri bizim evliligimizde huzurlu olmaya başladı ama bazen delirmemek için kendimi zor tutuyorum :)

Senin dediklerini uygulamaya başlayıp daha relax biri olduğumdan beri bizim evliligimizde huzurlu olmaya başladı ama bazen delirmemek için kendimi zor tutuyorum :)
Ben drama ihtiyacımı gidermek için başka şeyler yapıyorum. Herkes ara ara kavga sever, sinirini atmak ister. İnsanın doğası bu.
Ben açıp vurdulu kirdili bir bilgisayar oyunu oynuyorum mesela. Ya da voleybol oynayan var, ne bileyim sinirini atmak için türlü türlü aktiviteler bulabilirsin. İnsan doğası gereği arada kavga, karmaşa, heyecan yaşamak istiyor. Bunu evde kocayla yaşamamak önemli. O bizim kıymetlimisss

Ben drama ihtiyacımı gidermek için başka şeyler yapıyorum. Herkes ara ara kavga sever, sinirini atmak ister. İnsanın doğası bu.
Ben açıp vurdulu kirdili bir bilgisa:KK70:yar oyunu oynuyorum mesela. Ya da voleybol oynayan var, ne bileyim sinirini atmak için türlü türlü aktiviteler bulabilirsin. İnsan doğası gereği arada kavga, karmaşa, heyecan yaşamak istiyor. Bunu evde kocayla yaşamamak önemli. O bizim kıymetlimisss
Hmm..oyun oynamak olabilir malum bebekle aktiviteler biraz zor olur..kiymetlimiss he hiç guleceğim Yoktu

Kızlar persembenin gecesinden beri ateş içinde yatıyordum
Sabah esim hastaneye götürdü.
Ama iyi gelmedi.

Eve geldik.

Neyse ışte gece uyumadigim için ful uyudum.
Uyanınca kaynanama haber verdim
Anne hastayım böyle böyle ayaklarom tutmuype gelemicem dedm.
Dolmuşa atla gel dedi

Gelemicem dedim

Bize geldiler

Ben çıplak yatiyordum.
Üstümü giyininceye kadar anca acabildim kapıyı.

Neyse gelir gelmez hakaret etmeye başladı

Cingenesin evimin huzurunu birakmadin millete rezil etcen. Allah seni carpsin . Misafirler gitsin seni babanin evine gturcem dedi.

Bende hayır şimdi gideyim o zaman babamı ararım sen git dedim

Ver ben arayım dedi.
Yok sen arama dedim

Neyse kocasini aradı. Dedi ki
Gelinin babambabamin evine birak beni diyor ugrasamiyoeum felç olcm dedi

Sonra oğlunu aradı.onla konuştu. Esimde sen başıma bela ettin ben napayim dedi.

Gece geç geliyoruz ve çamaşırları da bir türlü yikayyikayamadim diye çarşafı degistirememistim ona laf etti

Kendimi suyla siliyodum. Yatak islanmisti ona laf etti.

Yok güZel giyin yirtarim bunu dedi

Neyse aldı götürdü hastaneye eşime oraya geldi

Yine serum verdiler
Eve döndük onlar düğüne git cekti. Sende gel serum yedin iyisindir diyorlardı.

Ben gidemedim yattım
Neyse akşam eve gittik
Eşimle konusuyoduk hani bu sorunu çözelim f
Dedim.
O da sen kendini duseltceksn
Senin önerin ne dedi

Bende ışte ona dedim ya ben annemlere haftada bir iki defa gidicem ya da sen evliglin sürmesini istemiyorsan yol belli dedim.

Anami atamam didismekten iyi gecinemiyosunuz dedi

Ses kaydını dinlettm annesini haklı buldu

Neyse ışte ben dedim orada çok hakaret yiyorum annende yemekleriniz ayrılabilir dedi dedim

O ben ayrılsn istemiyorum dedi.
Bende o zaman sen orda ye. Ben bugün bütün gün bişey yemedim olmedim dedim

Neyse balkonda oturmama izin vermedi kızdı itekledi.

Neyse sonra uyuduk

Sabah
kalk gezmeye gidicez. Sonra doktora gidicez dedi.
Bende dus almm lazım dedim aldım.
Sonra nereye gitdegimisi biliyosun dedi.
Bende biliyorum ama o zaman ben gelmem dedim.
Kalk geleceksin dedi. Yok dedim
O zaman seni başka yere birakcam dedi.
Tamam o zaman dedim.

Hazirlandim annesinin kapısının önüne bıraktı.
In dedi yukarı çik dedi.
Bende yok dedm sürekli hakaret gördüğüm bir yere gitmek istemiyorum dedim.
Ya ben bu eve gelmicem ya da ayrilcaz dedim.

Bin dedi.
Babamın evine bıraktı. Inerken de ne annemin ne de benim evime gelme geri dönüşü yok sittir git dedi.

Bende babanemlerdeyim suan..

Off canım ya ne biçim insanlar bunlar hastalıktan bile anlamıyorlar. Ne hakkı var kaynananın gelip de senin evine karışmaya laf söylemeye. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kocan da onu haklı buluyorsa otursun anasının dizinin dibinde. Evliliğin ne olduğunu kavrayamamış bir koca ve iki kişinin özel hayatına saygısızlık yapan kv. Ne diyim yani bence geri gitme bir daha ancak kocan pişman olur da değerini anlarsa belki öyle. Allah yardımcın olsun çok kötü insanlarla karşılaşmışsın. :KK43:

Back