Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Merak Edip baktım, Türklerde ortalama 3.7 dakika imiş.

BemcBence de buna yuzde yuz katılıyorum.biz ne kadar iyisek erkeklerde o kadar iyi hissediyor kendilerini biraz iltifat falan etmek lazım erkeklere :)

Bunun için bana böyle demesi normal mi sence ya

Bilmiyorum benim canim çok skldi
Tepkisi abartılı bayağı, caninin sıkılmasını anlıyorum. Direk sana hakaret filan etmemiş ama anladığım kadarıyla. Seni güzel giydirip insanlara göstermek istiyor, geliniyle biraz hava atmak istiyor sanırım.

Canim suçlu gibi hissttirmiyorum o kendisi farkında keçi boynuzu falan alıcam bebek icin bende doktora gidicem
Bana düşmez ama bebek için acele etme derim bu olayların içinde bebekle ugrasamazsin çünkü doğumdan sonra biraz zor oluyor konuşalım depresyonu falan.bence daha çok erken.benden tavsiye.ben bile çok zor geçirdim lohusalik donemini garip oluyor insan o zaman.

O küfürleri eden kim?

Haklişin sanırım. Birde korunmuyozkorunmuyoz ama yinede olmuyor.

Bende dört yillil evliyim bizimde olmuyordu korunmuyorduk ama hiç acele etmedik çünkü çok.büyük sorunlarımız vardı.iyi ki olmamı diyorum.şimdi kızım 7 aylık.ama ufak tefek sorunlar varken bile çok çok zor geçti doğumdan sonra ki surec

Aynen öyle doğru diyosun..
Kısmet ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…