• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Yok kcoama da derler ya o da mutsuz olur
Bugün kendime mandala kitabı aldım onu boyuyorum sakinlestiriyor
Tamam da kocan sana o parayı verdiyse harca diye, onu göze almıştır herhalde. Senin onun yerine dusunmene endiselenmene gerek yok ki...
Para ne zaman biriktirilir biliyor musun? Fazlası varsa... Kendi ihtiyacımizdan kesip biriktirirsek huysuz virjine döneriz hepimiz :))

Tamam da kocan sana o parayı verdiyse harca diye, onu göze almıştır herhalde. Senin onun yerine dusunmene endiselenmene gerek yok ki...
Para ne zaman biriktirilir biliyor musun? Fazlası varsa... Kendi ihtiyacımizdan kesip biriktirirsek huysuz virjine döneriz hepimiz :))
Doğru diyorsun kendi keyfim için harcamaliyimmm

Eşimle düğüne gittik ilk defa hızlı hazırlan diye baskı yapmadi ve kendi de söyledi
Teşekkür ettim
Gittik ışte.
Sakal ve saç şeklini degistirmis ama çok begendim. Buna da ona belli ettim.
Ilgimden sıkılıyor mu bunu düşünüyorum ama bu düşünce de moralimi bozuyor.
Içimden geldiği gibi davranıyorum...

Artık tarzını degistirecekmis.
Pazara takım elbiseyle gidicem diyince şaşırdım. Ayakkabı bakarken normal giyindiklerinden farklı tarz baktı.
Bu imaj değişikliğini niye yapıyor anlam veremedim.

Içten içe mutsuzum... aklımda şüpheler var..

Bugün salata yaparken bilegim çok katıldı ayrıca.
Sebzeyi tutmakta bile zorlandım. Bunu eşime söylediğimde tekrar doktora git dedi.
Sanırım öyle yapacağım çünkü çok açıyor kramp gibiydi.

Eşimle düğüne gittik ilk defa hızlı hazırlan diye baskı yapmadi ve kendi de söyledi
Teşekkür ettim
Gittik ışte.
Sakal ve saç şeklini degistirmis ama çok begendim. Buna da ona belli ettim.
Ilgimden sıkılıyor mu bunu düşünüyorum ama bu düşünce de moralimi bozuyor.
Içimden geldiği gibi davranıyorum...

Artık tarzını degistirecekmis.
Pazara takım elbiseyle gidicem diyince şaşırdım. Ayakkabı bakarken normal giyindiklerinden farklı tarz baktı.
Bu imaj değişikliğini niye yapıyor anlam veremedim.

Içten içe mutsuzum... aklımda şüpheler var..

Bugün salata yaparken bilegim çok katıldı ayrıca.
Sebzeyi tutmakta bile zorlandım. Bunu eşime söylediğimde tekrar doktora git dedi.
Sanırım öyle yapacağım çünkü çok açıyor kramp gibiydi.
Ne güzel işte adam mutlu demek ki:) insanlar mutlu oldukları zaman kendilerine bakarlar. Belki de sen beğen diye yapıyordur. Hemen aklına kötü şeyler getirme hayatım.
Yani esim bazen kendine ozenir bazen ozenmez ama neden diye hiç sorgulamadim.
Ben de mutluyken zayifliycam diye spor yapıyorum ama stres altındayken saliyorum kendimi.
Kendine bakması iyi bir işaret bence.

Ne güzel işte adam mutlu demek ki:) insanlar mutlu oldukları zaman kendilerine bakarlar. Belki de sen beğen diye yapıyordur. Hemen aklına kötü şeyler getirme hayatım.
Yani esim bazen kendine ozenir bazen ozenmez ama neden diye hiç sorgulamadim.
Ben de mutluyken zayifliycam diye spor yapıyorum ama stres altındayken saliyorum kendimi.
Kendine bakması iyi bir işaret bence.

Ilk defa takım elbisesini topladı bu arada.
Yaptığı her şeyi de onaylatmak ve farkında olduğumu hissetmesi için soyluyor
Bende teşekkür edip öptüm

Ama ilskmz cok kısa sürüyor ..
Bunun için doktora gitmek istiyoruz
Ne gibi yiyecekler yemeli araştırdım ama düzensiz bir yeme düzeni ve uyku düzeni var..

Kizlar kayinvalidemle komşuya gidicez.
Ben bol elbise giydim pardesü niyetine.
Diyor niye bunu giyiniyorsun
Iki tane pardesü aldık sana geçen sene.
Giyi .
Bende onlar sıcak tutuyor dedim

Olsun iki adım yol dedi
Neyse ışte gorumcenin feracesini giyi dedi.
Bende gerek yok dedim.
Yakistiramiyrsan ben gelmiyim dedim.
Millet yeni gelin kızlık şeylerini giyiyor dicek. Millet kıyafete bakar dedi.

Yapcak bişey yok ben böyle giyincem

Ilk defa takım elbisesini topladı bu arada.
Yaptığı her şeyi de onaylatmak ve farkında olduğumu hissetmesi için soyluyor
Bende teşekkür edip öptüm

Ama ilskmz cok kısa sürüyor ..
Bunun için doktora gitmek istiyoruz
Ne gibi yiyecekler yemeli araştırdım ama düzensiz bir yeme düzeni ve uyku düzeni var..
Söyler, çünkü bir araba nasıl benzinle çalışıyorsa erkekler de takdirle tesekkurle çalışıyor :D
Çok özel olmazsa birşey soracağım. Kısa derken ne kadar kısa? 5-10 saniye mı yoksa 2-3 dakika mı?

Neyse ışte
Yok anami s.ksnler babamı s.ksinler sen böyle gelirsen seni babanin evine bırakırım kızınızla baş edemiyorum diye. Akşam büyük kavga çıkarırım babanbaban bile böyle giyinmene razı degil dedi.

Neyse bende bir yere giderken hep sorun cikariyorsun dedim
Ofladim ışte sen git o zaman dediysem de millete beni rezil edeceksin dedi.
Giyindim moralim bozuldu.
Niye ben hep başkasının şeyini gymek zorunda kalıyorum dedim

Görümcen istese vermicen mi dedi. Veririm dedim

Neyse ışte
Yok anami s.ksnler babamı s.ksinler sen böyle gelirsen seni babanin evine bırakırım kızınızla baş edemiyorum diye. Akşam büyük kavga çıkarırım babanbaban bile böyle giyinmene razı degil dedi.

Neyse bende bir yere giderken hep sorun cikariyorsun dedim
Ofladim ışte sen git o zaman dediysem de millete beni rezil edeceksin dedi.
Giyindim moralim bozuldu.
Niye ben hep başkasının şeyini gymek zorunda kalıyorum dedim

Görümcen istese vermicen mi dedi. Veririm dedim
Gelini insanlara güzel gorunsun istiyor demek ki hayatım ya, birbirinizin kıyafetlerini giymeniz güzel bişey bence.
Aile komple kufurbazmis yalnız çok güldüm :))

Ortalaması bu derken.nasıl ya.1-2 dakika normal mi yani bence degil:KK39:
5-10 saniye olanlar erken boşalma tedavisi görüyor diye biliyorum. Ama Google'da açıp bakın erkeklerin ortalama süresi neymiş :))
Tabi her erkekte farklılık gösterir, ama 2 dakika sürüyor diye sevgiline / kocana doktora git dersen adamın bı daha senle yapası gelmez ki.
Erkekler inanılmaz hassaslar bu konuda.

5-10 saniye olanlar erken boşalma tedavisi görüyor diye biliyorum. Ama Google'da açıp bakın erkeklerin ortalama süresi neymiş :))
Tabi her erkekte farklılık gösterir, ama 2 dakika sürüyor diye sevgiline / kocana doktora git dersen adamın bı daha senle yapası gelmez ki.
Erkekler inanılmaz hassaslar bu konuda.
Evet ne kadar hassas olduklarını biliyorum.ama bir iki dakika yani ne bilirim pek normal göremedim.ama tabi ki doktora git demek yerine farklı şekilde güzellikle soylenebilir.eminim elinden geleni yapacaktır tabi erken boşalma sorunu yoksa.çünkü anladığım kadarıyla pembegomlek bu durumdan şikayetçi ki bu çok normal.

Evet ne kadar hassas olduklarını biliyorum.ama bir iki dakika yani ne bilirim pek normal göremedim.ama tabi ki doktora git demek yerine farklı şekilde güzellikle soylenebilir.eminim elinden geleni yapacaktır tabi erken boşalma sorunu yoksa.çünkü anladığım kadarıyla pembegomlek bu durumdan şikayetçi ki bu çok normal.
Devam filmi cekilebiliyorsa problem yok aslında :))

Evet doğru :) ama ten uyumu da önemli yani ben ten uyumuna inananlardanim :)
Ten uyumu değil de vücut dilinin uyumu ve her iki tarafın seksten ne beklediği ile alakalı bence.
Ama böyle şeyler ne kadar az dillendirilirse o kadar iyi.
Karşındakine mesela "neden az seks yapıyoruz" dediğin zaman, adam yok yere "hakikaten neden ki acaba" diye düşünmeye başlıyor ve sonucunda kendini bir sebep bulmak zorunda hissediyor. Buldugu sebep genelde kadını incitecek cinsten birşey oluyor. Mesela "sen kilo aldın" bile diyebilir.
Ama aslında gerçek sebep, benim gördüğüm kadarıyla genelde kadının kontrolcü davranması ve halinden genel olarak mutsuz olması oluyor.
Kadın genel olarak mutlu ve güzel hissediyorsa, 100 kilo bile olsa eşine her zaman ilk günkü gibi çekici gelecektir.

Back