• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Evet ne kadar hassas olduklarını biliyorum.ama bir iki dakika yani ne bilirim pek normal göremedim.ama tabi ki doktora git demek yerine farklı şekilde güzellikle soylenebilir.eminim elinden geleni yapacaktır tabi erken boşalma sorunu yoksa.çünkü anladığım kadarıyla pembegomlek bu durumdan şikayetçi ki bu çok normal.
Merak Edip baktım, Türklerde ortalama 3.7 dakika imiş.

Ten uyumu değil de vücut dilinin uyumu ve her iki tarafın seksten ne beklediği ile alakalı bence.
Ama böyle şeyler ne kadar az dillendirilirse o kadar iyi.
Karşındakine mesela "neden az seks yapıyoruz" dediğin zaman, adam yok yere "hakikaten neden ki acaba" diye düşünmeye başlıyor ve sonucunda kendini bir sebep bulmak zorunda hissediyor. Buldugu sebep genelde kadını incitecek cinsten birşey oluyor. Mesela "sen kilo aldın" bile diyebilir.
Ama aslında gerçek sebep, benim gördüğüm kadarıyla genelde kadının kontrolcü davranması ve halinden genel olarak mutsuz olması oluyor.
Kadın genel olarak mutlu ve güzel hissediyorsa, 100 kilo bile olsa eşine her zaman ilk günkü gibi çekici gelecektir.
BemcBence de buna yuzde yuz katılıyorum.biz ne kadar iyisek erkeklerde o kadar iyi hissediyor kendilerini biraz iltifat falan etmek lazım erkeklere :)

Bunun için bana böyle demesi normal mi sence ya

Bilmiyorum benim canim çok skldi
Tepkisi abartılı bayağı, caninin sıkılmasını anlıyorum. Direk sana hakaret filan etmemiş ama anladığım kadarıyla. Seni güzel giydirip insanlara göstermek istiyor, geliniyle biraz hava atmak istiyor sanırım.

Canim suçlu gibi hissttirmiyorum o kendisi farkında keçi boynuzu falan alıcam bebek icin bende doktora gidicem
Bana düşmez ama bebek için acele etme derim bu olayların içinde bebekle ugrasamazsin çünkü doğumdan sonra biraz zor oluyor konuşalım depresyonu falan.bence daha çok erken.benden tavsiye.ben bile çok zor geçirdim lohusalik donemini garip oluyor insan o zaman.

Neyse ışte
Yok anami s.ksnler babamı s.ksinler sen böyle gelirsen seni babanin evine bırakırım kızınızla baş edemiyorum diye. Akşam büyük kavga çıkarırım babanbaban bile böyle giyinmene razı degil dedi.

Neyse bende bir yere giderken hep sorun cikariyorsun dedim
Ofladim ışte sen git o zaman dediysem de millete beni rezil edeceksin dedi.
Giyindim moralim bozuldu.
Niye ben hep başkasının şeyini gymek zorunda kalıyorum dedim

Görümcen istese vermicen mi dedi. Veririm dedim
O küfürleri eden kim?

Haklişin sanırım. Birde korunmuyozkorunmuyoz ama yinede olmuyor.
Bana düşmez ama bebek için acele etme derim bu olayların içinde bebekle ugrasamazsin çünkü doğumdan sonra biraz zor oluyor konuşalım depresyonu falan.bence daha çok erken.benden tavsiye.ben bile çok zor geçirdim lohusalik donemini garip oluyor insan o zaman.

Bende dört yillil evliyim bizimde olmuyordu korunmuyorduk ama hiç acele etmedik çünkü çok.büyük sorunlarımız vardı.iyi ki olmamı diyorum.şimdi kızım 7 aylık.ama ufak tefek sorunlar varken bile çok çok zor geçti doğumdan sonra ki surec

Bende dört yillil evliyim bizimde olmuyordu korunmuyorduk ama hiç acele etmedik çünkü çok.büyük sorunlarımız vardı.iyi ki olmamı diyorum.şimdi kızım 7 aylık.ama ufak tefek sorunlar varken bile çok çok zor geçti doğumdan sonra ki surec
Aynen öyle doğru diyosun..
Kısmet ışte

Back