- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Tatlım merak ettim siz nerelisiniz?Bu kolay olmayacak ama benim için çünkü elbet
Oturmadan bile ışte gunduzden gitmemi istiyor.
Biz egeliyiz esim urtfaliTatlım merak ettim siz nerelisiniz?
Bir benim kıvama getirmem zor olacak herhalde.
Insallah herkesin evliligi mutlu ve huzurlu olur canim
Canim yakin bir arkadasim evliligi icin iliski danisanina gitmisti onun soyledigi de evlilik tamamen bir taktik isi demisti dogrusunu buluncaya kadar taktik degistirip duracaksiniz demis belki zeynep b nin taktikleri tutar ki biraz arastirdim bende genelde hersey erkegin erkek gibi olmasi yani erkege saygi güleçyüz ve cok da ustune dusmemekten geciyor kendi hayatin olmali benim en buyuk hatam o oldu hayatimin merkezine esimi koydum ve onsuz nefes alamayacak durumdaydim sukur artik oyle degilInşallah demekten başka secenegimiz yi.
Evine ve ailesine düşkün insanlar daha çabuk yola gelir merak etme yaşlarınız kaçOyle mi diyorsun guller ve laleler insallah oyle olur ortak paydada bulusalim yeter birbirimize saygi gosterelim insallah
Canim yakin bir arkadasim evliligi icin iliski danisanina gitmisti onun soyledigi de evlilik tamamen bir taktik isi demisti dogrusunu buluncaya kadar taktik degistirip duracaksiniz demis belki zeynep b nin taktikleri tutar ki biraz arastirdim bende genelde hersey erkegin erkek gibi olmasi yani erkege saygi güleçyüz ve cok da ustune dusmemekten geciyor kendi hayatin olmali benim en buyuk hatam o oldu hayatimin merkezine esimi koydum ve onsuz nefes alamayacak durumdaydim sukur artik oyle degil
Insallah canim ben 25 esim 28 yasindaEvine ve ailesine düşkün insanlar daha çabuk yola gelir merak etme yaşlarınız kaç
Acikcasi ilk yil bunu basarmak bence cok zor cunku en bagli oldugun zaman esine. Onun disinda da bir hayat oldugunu kabul ettim once arkadaslarla gezdim spor yatim kitap okudum puzzle yaptim ama en buyuk degisim oglum dogunca oldu tabiki en onemli varligim o çünkü benim hatta esim ara sira eskisi kadar ilgili olmadigimi unuttugumu bile soyler onuNasıl başardın peki bunu
Acikcasi ilk yil bunu basarmak bence cok zor cunku en bagli oldugun zaman esine. Onun disinda da bir hayat oldugunu kabul ettim once arkadaslarla gezdim spor yatim kitap okudum puzzle yaptim ama en buyuk degisim oglum dogunca oldu tabiki en onemli varligim o çünkü benim hatta esim ara sira eskisi kadar ilgili olmadigimi unuttugumu bile soyler onu
Anladigim kadariyla sen evliliginden cok emin degilsin o yuzden ilk is cocuk diyemem sana çünkü bende evliligimden emin olmadan dogum yaptim tavsiye etmem sanada beni en cok degistiren bebegim oldu ama öncesinde severek yaptigim hobilerde ona bagimli olmadigini göstermek icin iyi bir adim olur acikcasi ebutun odak noktan esin olmasin kendin ol kendini sev kendini mutlu edecek seylerle ugras bu konuda zeynep b daha bilgili o daha guzel onerilerde bulunur benimki yasadigim tecrubelerden ornekler sadeceYani bunun için ilk iş çocuk mu.
Anladığım kadarı ile pembegomlek maddi açıdan eşine fazla bağımlı ve evden çıkması da hep izinle oluyor. Bu yüzden ona spor yap demek işe yarar mı bilmiyorum. Evden çıkmadan ve para harcamadan da ugrasabilecegi ve kafasını dagitabilecegi birçok şey var. Ben YouTube'dan video açıp evde spor yapıyorum mesela. Endorfin, dopamin gibi mutluluk hormonlarını da arttırdığı için çok iyi geliyorAnladigim kadariyla sen evliliginden cok emin degilsin o yuzden ilk is cocuk diyemem sana çünkü bende evliligimden emin olmadan dogum yaptim tavsiye etmem sanada beni en cok degistiren bebegim oldu ama öncesinde severek yaptigim hobilerde ona bagimli olmadigini göstermek icin iyi bir adim olur acikcasi ebutun odak noktan esin olmasin kendin ol kendini sev kendini mutlu edecek seylerle ugras bu konuda zeynep b daha bilgili o daha guzel onerilerde bulunur benimki yasadigim tecrubelerden ornekler sadece
Turancim, çocuğa fazla bağlanıp eşini komple boslamak da doğru değil. Ara sıra çocuğu birine (annene vs) bırakıp beraber dışarı çıkıyor musunuz?Acikcasi ilk yil bunu basarmak bence cok zor cunku en bagli oldugun zaman esine. Onun disinda da bir hayat oldugunu kabul ettim once arkadaslarla gezdim spor yatim kitap okudum puzzle yaptim ama en buyuk degisim oglum dogunca oldu tabiki en onemli varligim o çünkü benim hatta esim ara sira eskisi kadar ilgili olmadigimi unuttugumu bile soyler onu
Canim bende evde yapiyordum sporu plates yapiyordum internetten bakip cunku bende calismadigim icin asiri bir maddi gücüm yok maalesefAnladığım kadarı ile pembegomlek maddi açıdan eşine fazla bağımlı ve evden çıkması da hep izinle oluyor. Bu yüzden ona spor yap demek işe yarar mı bilmiyorum. Evden çıkmadan ve para harcamadan da ugrasabilecegi ve kafasını dagitabilecegi birçok şey var. Ben YouTube'dan video açıp evde spor yapıyorum mesela. Endorfin, dopamin gibi mutluluk hormonlarını da arttırdığı için çok iyi geliyorpembe sen hiç spor yapıyor musun?
Çocuk çözüm olmaz tatlım, hatta gecinemiyorsaniz herşeyi daha kötü hale getirebilir. Biz 3 yıldır evliyiz, çocuğumuz yok ve benim hayatımın merkezinde kocam yok. Tabii ki o benim için en önemli insan, ama o olmazsa ölecek durumda degilim.Yani bunun için ilk iş çocuk mu.
Biz ailemizden uzaktayiz 45 dakikalik bir mesafedeyiz ama bırakacak kimse yok ve bebegim 6 aylik ve henüz o cesareti gosteremedim ama tamamende boslamadim esimi ama eskisi gibi hali hazirdada onu beklemiyorum artikTurancim, çocuğa fazla bağlanıp eşini komple boslamak da doğru değil. Ara sıra çocuğu birine (annene vs) bırakıp beraber dışarı çıkıyor musunuz?
Canım, ben kendi adıma, hayalimdeki kocayı bosayinca, eşimi olduğu gibi kabul edince, hayalimde kurduğum ütopik evlilik konseptini terkedip herşeyi olduğu gibi kucaklayinca hayattan, evliligimden ve herşeyden inanılmaz keyif almaya başladım. Eğer benim kendimle ilgilenecegim ve kendime bakacağım zamanlardan çalacak birşey çıkarsa karşıma (eşimin ailesinin evine gitmek gibi) basitçe ve güler yüzle "hayır" diyorum. Uzun uzun açıklamalar yapmıyorum, eşime cevap hakkı tanımıyorum. Çünkü o zaman iş tartismaya hatta kavgaya dönebilir, ya da eşim beni ikna edebilir. Çünkü biz duygusal ve empatik varliklariz, hemen yumusayabiliriz. Ya da tam tersi cadılık yapabiliriz :)Seni bulmusken biseyler daha danisayim zeynep b esim annesi vefat ettigi icin fazla sorumluluk hissediyor ustunde yaklasik cok sik gidiyoruz esimin ailesine ve bu beni rahatsiz ediyor bize ait bir hayat olmuyor hazirlan git gel yerles boyle bir evlilik hayal etmemistim orada da dedigim gibi mesafeli olunca bazen hic evlenmeseydim diyorum sadece sorumluluk icin yasayan bir adam cunku hayattan hic zevk almiyor
Siz de biraz daha fazla zıtlaşmalar var bir de eşinin ruh halinde dengesizlik var sanırım sebebini bende çözemedimBir benim kıvama getirmem zor olacak herhalde.
Peki nerelisiniz canımInsallah canim ben 25 esim 28 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?