- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Hay ALLAH bu da ayrı bir dert. Neden böyle davranıyor anlamadım. Sen bu yola bir çözüm bulmalısın bence bu böyle olmaz ki.Valla bende inşallah diyorum
Niyetli halimle bugün evimi temizliyoeum
Bizim takilarimizi kaynanmalr bankaya yatırmıştı. Dedim bayram da takayim eşime
O da annesine söylemiş neyse sadece bir çift bilezik takcakmisim bende dedim üç tane takayim bie de bilekligimi takayim dedim
Herneuse onlarda temizlik yapıyormuş.
Eşim arayıp sürekli ne zaman gidiceksin diyor
Bende söyledim mutfağın fayansi kapısı yerleri silicsilicem dedim. ıftardan sonra mi gitceksin dedi
Bende yok dedim biter. Iyi acele bitir oraya git onlara da yardım et.
Bende dedim bana kim yardım edecek bilmiyorum dedim
Işte gidip yardım edeceksin diyor.
Ben zaten niyetli halimle olmusum.
Onlar kızı kendisi bir evi temizleyemiyolar mi.
Mesaj atmış.Hay ALLAH bu da ayrı bir dert. Neden böyle davranıyor anlamadım. Sen bu yola bir çözüm bulmalısın bence bu böyle olmaz ki.
Diyor ki ışte bundan sonra ihtiyacını Annem karsilasin.Sen bence bu ara onun huyuna suyuna git bunalıma girmiş olabilir sonra zamanla bu olaya beraber çözüm buluruz merak etme
Sarılmak kelimesi mecaz anlamda mı yoksa gerçekten mi. Birde aslında ortak bir noktada birleşemiyorsunuz gibi geldi bu durum çok zor geçeceğe benziyor. Yaşlarınız kaçtı canım hatırlamoyorum da.
Valla artık merak etmeye başlamıştım sizi haber vermeniz çok iyi oldu. Ay valla kitap okumanız çok iyi tabi burda bize bilgi yetiştirmek zor oluyor...Kızlar bayram malum aile ziyareti tatil filan..
Bu arada bir kitap daha okuyorum. Öğrendiklerimi paylaşacağım tez zamanda :) hepinize iyi bayramlar çok öpüyorum!
Ahaha tam bir inegim, ders çalışıyorum resmen. Bayramlar barışmak kaynaşmak için , siz de iyi davranin kocaniza emiValla artık merak etmeye başlamıştım sizi haber vermeniz çok iyi oldu. Ay valla kitap okumanız çok iyi tabi burda bize bilgi yetiştirmek zor oluyor....yedik başınızı sizin. Siz de kendinize çok iyi bakın bizlerde sizi çok öpüyoruz.
Gece konuştuk iste bunlarıYok şeyden sordum evde değildi telden konuşuyordun ya hani eve ne zaman geldi diye sordum
Ahaha tam bir inegim, ders çalışıyorum resmen. Bayramlar barışmak kaynaşmak için , siz de iyi davranin kocaniza emihadi görüşürüz :)
Ha anladım gece bunları konuştunuz ama sabah yine aile meselesi yüzünden tartışmalar. Keşke uzak olsanız. Ya sakın ev alıp aynı evde oturmayın.Gece konuştuk iste bunları
Ha anladım gece bunları konuştunuz ama sabah yine aile meselesi yüzünden tartışmalar. Keşke uzak olsanız. Ya sakın ev alıp aynı evde oturmayın.
Bu kabus olur amaEvimiz bir olacak malesef
Malesef bugün yine hakaret modunsaydi...Bu kabus olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?