Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Hay ALLAH bu da ayrı bir dert. Neden böyle davranıyor anlamadım. Sen bu yola bir çözüm bulmalısın bence bu böyle olmaz ki.

Hay ALLAH bu da ayrı bir dert. Neden böyle davranıyor anlamadım. Sen bu yola bir çözüm bulmalısın bence bu böyle olmaz ki.
Mesaj atmış.
Bende hala isim bitmedi dedim

Iyi sen sözümü dinleme aferin diyor
Git cem dedim
Iftara beş dk kala mi gitcen dedi bende ışte hazırlanıyorum dedim ama bu saatten sonra gitme diyozan gitmyim dedim.
O da canımı daha fazla sikma çabuk git dedi.

Bende ışte neye canın sıkılıyor hasbinallah dedim

N3 diyon sen diyor

Kocamin bu aralar maddi sıkıntısı var.
Giyinle ilgili ısteklerini söylüyorum.
En sonunda param yok anlamıyor musun diyor.

Düşünüyorum da daha 5 aylık evliyim.
Ama çocuğumuz olsa hiç gecinemicez sanki..

Ne desem ihtiyacın bitmiyor diyor ama ihtiyacımi karşılamıyor..
Hemde ben alıyor muyum diyor.

Sen bence bu ara onun huyuna suyuna git bunalıma girmiş olabilir sonra zamanla bu olaya beraber çözüm buluruz merak etme

Sen bence bu ara onun huyuna suyuna git bunalıma girmiş olabilir sonra zamanla bu olaya beraber çözüm buluruz merak etme
Diyor ki ışte bundan sonra ihtiyacını Annem karsilasin.
Sen orayı benimsemedikce benimde seni benimsememi sevmemi bekleme diyor.

Bende dedim ben kimseden bişey istenicem.
Şu sınavı atlatayim kendim calisicam bir daha sana şu ihtiyacım var bu ihtiyacım var demem

Kazandığımı harcarim dedim

Işe girdiğin gün babanin evine git ordan git git gel dedi işine

Bende dedim ışte ne yapayım bir ferace dedim diye bile böyle yapıyorsun diyorum

Bir eşarp bir çanta almak benimde hakkım.

Zaten ev arkadaşı gibiyiz dedim
Herkes kendi hayatını yaşar dedim

Sonra ona üzüldüm açıkçası sırtmi bu sefer ben dönmüştüm ama ona doğru döndüm yüzümü sarildim bide

Sarılmak kelimesi mecaz anlamda mı yoksa gerçekten mi. Birde aslında ortak bir noktada birleşemiyorsunuz gibi geldi bu durum çok zor geçeceğe benziyor. Yaşlarınız kaçtı canım hatırlamoyorum da.

Kızlar bayram malum aile ziyareti tatil filan..
Bu arada bir kitap daha okuyorum. Öğrendiklerimi paylaşacağım tez zamanda :) hepinize iyi bayramlar çok öpüyorum!
Valla artık merak etmeye başlamıştım sizi haber vermeniz çok iyi oldu. Ay valla kitap okumanız çok iyi tabi burda bize bilgi yetiştirmek zor oluyor... .yedik başınızı sizin. Siz de kendinize çok iyi bakın bizlerde sizi çok öpüyoruz.

Ahaha tam bir inegim, ders çalışıyorum resmen. Bayramlar barışmak kaynaşmak için , siz de iyi davranin kocaniza emi hadi görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…