• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Bu ara kocam her şeye tavırlı ve surat asiyor
Mutlu olmadığı belli.
Tatlı yicek misin dedim. Hayır dedi.
Bende niye dedim.
Niyesni niye soruyorsun dedi.

Akşam hiçbirşey demden yattı.
Tv yi niye kapatmsdin dedim.
Zaten o izliyordu.

CevsplsmiyCevsplsmiyor bile ben

Neyse tamam dedim kim izliyorss o kapatsn dedim. Yok sen kapat
Falan dedi.
Bende kalkmadim.

Çok nankorsun.
Nankorsun.
Sana asla hakkımı helal etmiyorum
Kari olacak bir de.
Çocuğumuz olacakmış.
Nasıl çeki düşen vercen diye diye klkti kapattı.
Sonra da ışte
Uyudu

Aynı yatakta en uçlara yattık.

Sahur için bir uyandım
Bunun kolunda yatıyorum sarilmisim.
Bir arada kolunu uzatmış öyle yatıyorum

Sabah yine bişey demeden gitti.

Daha beş aylık evliyim inanır misin bu durumuma.
Kabul edeceğini sanmıyorum
Her tsrtismamiz ayrılık düşüncesiyle sonlaniyor.

Aman çocuk düşünmeyin. Şansa da bırakmayın işi kendinizi kendiniz koruyun.
Şimdiden ayrılık düşünceleri yer aldıysa sözlerde, gerçekleşmesi çok sürmez..

teşekkür ederim canim düsünmen yeter ama gercekten insan konustukca paylastikca rahatliyo bana akil verin kizlar ben duygusalim esim tam bir odun hemde yontulmamisindan kendime nasil cevirebilirim ilgisini cekebilirm kendim bakimsiz deilim elimden geldigince bakarim kendime fizigim 2 cocugum olmasina ragmen güzel az bi göbus var sacimi basimi yapinca mankenkere tas cikaririm boyum uzun hani eksik hiç birsey yok esimin isi yok suan evde oldugu icin sosyal medyada cok gezer bende buna cok kiziyorum biri felan olsa tlf sürekli ortada sifreleri biliyorum saklama gibi bi durumu yok ama ilgisi azaldi acebe issizliktenmi diyorum sebep deil bence
Canım erkeklerin çoğu aynı bu kadar dert etme sanırım işin yorgunluğunu telde gezerek atıyorlar.

Sinirlerim bozuldu ya canim yaniyo bu mü barek günde insallah benden beter olsun inlesin ama bende ondan beter oluyum gözüm görmesin pesimde dolandikca cani yansin ben ne yaptim diye ben indan razi deilim Allahta olmasin beni bu kadar üzdügü icin
Canım bitanem bi sakin ol. Kaç yaşındasın?

Kocamla aramız çok uzak sanki. Sürekli olarak bu aralar telefonda okey oynuyor
Bilardo oynuyor.
Ramazan diye eve iftar vaktinde gelse de ramazan ayı dışında hep saat 10 ya da dokuz gibi geliyorlar aile isi.

Bana karşı bir yakınlığını görmüyorum.
Beni sevmediğini düşünüyorum. Şimdi bile uyuyor. Boynuna dokundum hemen öbür tarafa döndü.

Beni gelip bir defa öpmez durduk yere.
Ben giderim öperim sarılırım ama istemez.

Duygusal olarak yıpranıyorum. Dün ailem geldi. Sonra bu telefonla oynamaya başladı. Ben öyle bişey yapsam hemen kızar. Kendisine söyledim. Bana dediği laf
Ben sohbetimi ettim güldüm ama bebeğe daldilar bende oyun oynadım
Dedi.

Saygısızlık diyordun ya dedim. Bende öyle yaparım bundan sonra dedim. Yap istediğini yapıyorsun zaten dedi. Ama öyle bişey olduğunu düşünmüyorum.

Kendini düzelt dedim

Senin düzeltmeye ihtiyacın var dedi. Ben anlamıyorum bunu.

Ne yapmam lazım kızlar.
Git gide kendinden uzaklaştırıyor beni duygusal olarak.. .
Gecici bir donem olabilir.Isyerinse stresi filan vardir belki veya maddi seyler.Erkekler boyle dönemler geçiriyor.Dertlesmeye çalışın bence cok da ustelemeyin.birkac ay icinde gecmezse ciddj ciddi konusmak gerekebilir.Insallah gecici bir süreçtir

Gecici bir donem olabilir.Isyerinse stresi filan vardir belki veya maddi seyler.Erkekler boyle dönemler geçiriyor.Dertlesmeye çalışın bence cok da ustelemeyin.birkac ay icinde gecmezse ciddj ciddi konusmak gerekebilir.Insallah gecici bir süreçtir

Konuşmak istemiyor bu konuyu
Dediğin gibi iş sıkıntısı olabilir.
Bu aralar toz kondurmadigi ailesine bile kaba davranıyor anlam veremiyorum

Konuşmak istemiyor bu konuyu
Dediğin gibi iş sıkıntısı olabilir.
Bu aralar toz kondurmadigi ailesine bile kaba davranıyor anlam veremiyorum
Canım muhtemelen iş yerinde stres yaşıyor, vardır kafasına taktığı birşey. Sen aklını okuma, onu mutlu etmeye çalışma. O kendisi çözecek. İstersen eve geldiğinde günün nasıl geçti diye sorabilirsin. Anlatirsa birşeyler , müdahale etmeden araya girmeden dinlemeye çalış. Anlatirken "hmmm" , "anlıyorum", "gerçekten mi" gibi sorular sor. Ama Sürekli "neyin var, niye soguksun" filan gibi şeyler sorma. Buyuk ihtimalle soguklugunun seninle ilgisi bile yok. Yattigin zaman da o arkasını dönerse sen ona yanaş. Başını sırtına koy mesela. Onun ters hareketlerini üzerine alınma. Hepsinin ara sıra ters zamanı oluyor. Bizim de oluyor, biz konuşarak atıyoruz. Ama erkekler konuşmaz, kendi kafasında çözmeye çalışır. Sen sadece onun yanında ol.

canim şöyle bir sey oldu sabah kalkti dus aldi biryeremi gidiyosun dedim iskura gidicem is felan bakicam dedi neyse ben dedimki paydos gircek kapali olur sonra gidiyim dedi neyse bebisim kiyafeti vardi kücük geliyodu onu degistirmeye incektim sen ne zaman gidiyosun dedim beraber cikalim dedim yari giderim dedi ben bebisimi uyutup büyük oglumla indim geldim bu hemen ben tornavida bakmaya gidiyorum dedi benle niye inmedin dedin cocukla nasi incektin dedi neyse bu gitti ödemeli atiyorum calmiyo herzaman aradigimda aradiginiz kullanici kapatti der yada mesgul derdi hic sesi cikmadi tlf bu geldi yarim saat sonra ben tabi sinirden küplere bindim neyse tlf aldim tlf da kullandigi hattin uygulamasi var saat kacta sms atmis internetemi girmis gösteriyo smsde numara göstermiyo ama bunun carsiya indigi saatte 10 dk icinde 10 msj atmis birine sen kime msj attin dedim saatini felan kactane oldugunuda söyledim is yaptigimiz hoca vardi ben hocaya attim dedi baska msj felan atmadim dedi neyse üstelemedim tabi ben sinirden catliycam msjlarda yok hocayla msjlasma felan en son 1 .30 msj var onuda yanimda atti neyse sonra sen kime msj attin dedim atmisimdir biyere dedi bende attigin msjlar yok dedim gecistirdi ben napiyim simdi kuruntu yapiyon diyo bana evet lohusaliktanbilgisizliginden dolayi takmis durumdayim napiyim ben ne düsünüyüm simdi
Canım aklına kötü birşey getirme hemen. Evliliginiz 3-4 yıldır kötü gidiyormuş. Onu düzeltmeye odaklanalim önce. Paranoya yapmayalım. Sen bu mutsuz halinden bir an önce kurtulmaya calis, anladın mı? Mutsuzken esinin seninle ilgilenmesini sağlayamazsin. Yüzün gülmeli, ona değil kendine odaklanmalisin.
Beni yanlış anlama sakin, ama genelde bir erkek eşinden kaciyorsa, bu başka bir kadın yüzünden değil, eşinin genel mutsuzluğu / huysuzlugu yüzünden oluyor. Bu sırada başka bir kadınla yakınlaşan adamlar yok mu? Tabii ki var. Allah da cezalarını versin :) ama erkekler kusursuz değil. Çoğu iyi insanlar ama kusursuz değiller. Aynı bizim gibi. Ve eğer azicik bana benziyorsun,, yani üzerindeki is yükü vs yüzünden çok sık söylenen, mutsuz, esinin ne yaptigina karışan bir kadın haline gelmissen, eşin senden uzaklaşmış olabilir. Samimiyetini güvenerek söylüyorum bunlari, bana kızma emi :)

Canım muhtemelen iş yerinde stres yaşıyor, vardır kafasına taktığı birşey. Sen aklını okuma, onu mutlu etmeye çalışma. O kendisi çözecek. İstersen eve geldiğinde günün nasıl geçti diye sorabilirsin. Anlatirsa birşeyler , müdahale etmeden araya girmeden dinlemeye çalış. Anlatirken "hmmm" , "anlıyorum", "gerçekten mi" gibi sorular sor. Ama Sürekli "neyin var, niye soguksun" filan gibi şeyler sorma. Buyuk ihtimalle soguklugunun seninle ilgisi bile yok. Yattigin zaman da o arkasını dönerse sen ona yanaş. Başını sırtına koy mesela. Onun ters hareketlerini üzerine alınma. Hepsinin ara sıra ters zamanı oluyor. Bizim de oluyor, biz konuşarak atıyoruz. Ama erkekler konuşmaz, kendi kafasında çözmeye çalışır. Sen sadece onun yanında ol.
Ben onun sorununu kendi sorunm biliyorum ben o böyle tersken bile iyi olmaya çalışıyorum.
Her zamanki rutini ve sevdiği şeyleri hazırlamaya çalışıyorum ama yok.

Gidip mısır koyduğum tabağı lavobaua fırlatıyor

Ben onun yanında oturmadm sınırlıyim diye.
Birde öyle diyor utanmadan
Neden lavaboya fırlatıyor? Durup dururken mı? Eşine bağlılığını dertlerini benimsemeni evliliğin için cabalamani çok takdir ettim bu arada

Neden lavaboya fırlatıyor? Durup dururken mı? Eşine bağlılığını dertlerini benimsemeni evliliğin için cabalamani çok takdir ettim bu arada

Ben arabadan dondurma telefon poset xantami tek başıma indiremedim

O yüzden dedim dondurmam bitsin öyle inelim dedim buna tavır yaptı. Indi arabadan sonra ışte bu tavrı devam etti

Az önce geldi yine çayını vs koydum

Dedim yarin temizlik ürünü alcam dedim
Al dedi.
Vermiştim para dedi.
Bende onu harcadım dedim

Hqrcamasaydin dedi.
Bende sonuçta o parayı harcayayom diy e veriyorsun dedim
Salı günü elli lira verdin ama pazartesi pazar cumartesi para vermedin dedim

Bana okul döneminde verdiğin harçlığı ne yapiyodun şimdi dedim.
Neye harcıyorsun dedim

Keyfi ihtiyaclarima dedi.
E o zaman bende harcayabilirim dedim.
Okul döneminde verdiğin harçlığı her dedim

Olur gorursem söylerim dedi.
Bende zaten söyledim dedim.
Işte dedim ya gorursem söylerim dedim dedi

Niye iki yüzlü misin dedim. Bu yüzüne ayrı obur yüzün e farklı mi söylemek gerekiyorsa iletin dedim

Back