- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
yok canim kizmiyorum haklisin takinti yaptim onu gebelik lohusalik derken gözüme batar olduCanım aklına kötü birşey getirme hemen. Evliliginiz 3-4 yıldır kötü gidiyormuş. Onu düzeltmeye odaklanalim önce. Paranoya yapmayalım. Sen bu mutsuz halinden bir an önce kurtulmaya calis, anladın mı? Mutsuzken esinin seninle ilgilenmesini sağlayamazsin. Yüzün gülmeli, ona değil kendine odaklanmalisin.
Beni yanlış anlama sakin, ama genelde bir erkek eşinden kaciyorsa, bu başka bir kadın yüzünden değil, eşinin genel mutsuzluğu / huysuzlugu yüzünden oluyor. Bu sırada başka bir kadınla yakınlaşan adamlar yok mu? Tabii ki var. Allah da cezalarını versin :) ama erkekler kusursuz değil. Çoğu iyi insanlar ama kusursuz değiller. Aynı bizim gibi. Ve eğer azicik bana benziyorsun,, yani üzerindeki is yükü vs yüzünden çok sık söylenen, mutsuz, esinin ne yaptigina karışan bir kadın haline gelmissen, eşin senden uzaklaşmış olabilir. Samimiyetini güvenerek söylüyorum bunlari, bana kızma emi :)
Biraz daha detaylı öneri versen benim sorunumla ilgili...Adamları ilgi içinde boğmayın rahat bırakın ,telefonla ,mesajla rahatsız etmeyin
kendinize odaklanın , o vakit değişimi göreceksiniz
İzin verince teşekkür ettin mi canım?Bugün arkadaşıma gideyim yok gitme dedi otur evinde dedi.
Sınavı öne sürdüm oyle izin verdi.
Niye böyle kısıtlamalar yapıyor ki bana
Eş
İzin verince teşekkür ettin mi canım?
Canım, gün içinde bir ara telefon acip ya da mesaj atıp, sana güvendiği ve izin verdiği için teşekkür eder misin? Unutma bunu onun için değil, kendin için , huzurun için yapıyorsun.Tamam dedim sadece
Dünkü lafları beni çok kırdı.
Bende onu kırdım.
Bunu uygularım ama her zaman bunu pratiğe dokemiyorum.Canım, gün içinde bir ara telefon acip ya da mesaj atıp, sana güvendiği ve izin verdiği için teşekkür eder misin? Unutma bunu onun için değil, kendin için , huzurun için yapıyorsun.
Onlar bizi kırınca biz de onları kirmak istiyoruz değil mi? Kolay olan bu. Ama sonrasında pişman oluyoruz maalesef
Evet bir anda insan değişemiyor. Ama istemen yeterli canım :) istedikten sonra herşey olur. Sen paylaştıkça öneri vermeye çalışacağım.Bunu uygularım ama her zaman bunu pratiğe dokemiyorum.
Bu davranis biçimini alışkanlık haline getirmem lazım sanırım hangi durumlarda nasıl davranacağımı kontrol etmem lazım bu konuda yardımcı olur musun.
sen tecrübeli biri olarrak bize yardim et canim ya biz fazla yüz veriyoruz nasi kurtulcaz bu pesinden kosma durumundanBunu uygularım ama her zaman bunu pratiğe dokemiyorum.
Bu davranis biçimini alışkanlık haline getirmem lazım sanırım hangi durumlarda nasıl davranacağımı kontrol etmem lazım bu konuda yardımcı olur musun.
Canım selam, islerim aşırı yoğun bu arada pek yazamadım. Bu mesajını tekrar okuyunca birşey farkettim. Eşin yaptığı şeyler için takdir görmek istiyor gibi geldi. Babanlardan gelince söylenmeye başlamış. Senin babana mı gittiniz? Orada eşini şakayla karışık bile olsa hafiften şikayet etmiş olabilir mısın acaba? Yanlış anlama sakin, adamın neden böyle davrandığını çözmeye çalışıyorum.Babamlarsan geldik.
Başladı sen nankorsun.
Gözümde değerin sıfır demeye.
Niye yanındayım diyorum. Belki duzelirsin diye diyor.
Ben Dedim benim ihtiyacimi karşılamak zorundaasin.
O da neyin eksik diyor.
Ben sana hergün para bırakmak zorunda değilim.
Bana uyacaksin degiseceksin ama değişmesin. Bir ay duzelsen diğer ay aynisin çözdüm seni diyor.
3 pakete çıkarmış sigarasını.
Bende dedim benim ihtiyacimdan kesip ona veriyosan bana 30 lira ver dedim. Çünkü belki o zaman içmez diye. Bu sefer diyor ki herşey para gözünde senin.
Herşeyi maddiyata vuruyorsun.
Bende dedim duygusal şeyleri de söyledim ilk ama sen kulak asmadin.
Duygusal olarakta sosyal olarakta ihtiyacım karşılanmıyor.
Işte pazar günü evdesin calismiyosun diye gezelim dedim. Evde olduğumda gezmek zorunda miyiz dedi. Bende bana kafana gore bir yere gidemezsin diyorsan bende kocamla giderim dedim
Benle de gitme dedi.
Otur evinde
Bu arada bir şeyi açıklığa kavuşturmak isterim. Tabii herkes dışarı çıkarken eşine haber vermeli, ama izin almak zorunda hissetmek pek hoş birşey değil. İzin verdiği için teşekkür et demişim ama, doğrusu "sana güvendiği ve serbest bıraktığı " için teşekkür etmek olur aslında. Unutmayın, tekrar söyleyeceğim üstüne basa basa, insanlar kendilerinden bekleneni yapmaya meyillidirBunu uygularım ama her zaman bunu pratiğe dokemiyorum.
Canım selam, islerim aşırı yoğun bu arada pek yazamadım. Bu mesajını tekrar okuyunca birşey farkettim. Eşin yaptığı şeyler için takdir görmek istiyor gibi geldi. Babanlardan gelince söylenmeye başlamış. Senin babana mı gittiniz? Orada eşini şakayla karışık bile olsa hafiften şikayet etmiş olabilir mısın acaba? Yanlış anlama sakin, adamın neden böyle davrandığını çözmeye çalışıyorum.
Ahhh canım ne kadar sevindim böyle yakinlasmaniza!Dünde iki kere evimize gelip bizi evde bulamayan kargoya gidecektik. Eşimin işi bitmedi.
Neyse ışte akşam ne hazirliyim dedim.
O da bişey hazırlama yemicem dedi.
Tamam dedim bana yiyeceğin şeyden getir ıftara yetscekmisin diye sordum falan.
Yemek hazirlamadim bende kendimi hazırladım günlük bir elbise giydim hafif makyaj yaptım saçlarima masa yapıp topladım falan.
N3yse eve bir koli yumurta ve pide ile gelmiş teşekkür ettim.
Ben dogradim o pisirdi.
Menemen yaptık
Ayran falan yaptık
Çok şükür duyduk.
Sonra ışte dedi niyetli miydin dedi. Bende evet dedim adetiadetin bitti yani dedi.
Neyse ışte hazırlan bir yere gidicz dedi.
Gezmeyeymis. Utu yaoacskken sarıldı ışte yakinlastik
Sonra ışte gittik işlerini halletti akşam da kumsala gittik iki saatlik yol sürdü. Yarım saat kırkbeş dk oyalsndik orslsrds
Öyle geldik ışte eve
Gece dedim hani temizlik için malzeme alcsm
Sabah bırakmış para soylemistim
Canım çok sevindim bunları okuduğuma bazen adamların her söyledğindwn etkilenmemek gerek inşallah güzel günler sizinle olurrDünde iki kere evimize gelip bizi evde bulamayan kargoya gidecektik. Eşimin işi bitmedi.
Neyse ışte akşam ne hazirliyim dedim.
O da bişey hazırlama yemicem dedi.
Tamam dedim bana yiyeceğin şeyden getir ıftara yetscekmisin diye sordum falan.
Yemek hazirlamadim bende kendimi hazırladım günlük bir elbise giydim hafif makyaj yaptım saçlarima masa yapıp topladım falan.
N3yse eve bir koli yumurta ve pide ile gelmiş teşekkür ettim.
Ben dogradim o pisirdi.
Menemen yaptık
Ayran falan yaptık
Çok şükür duyduk.
Sonra ışte dedi niyetli miydin dedi. Bende evet dedim adetiadetin bitti yani dedi.
Neyse ışte hazırlan bir yere gidicz dedi.
Gezmeyeymis. Utu yaoacskken sarıldı ışte yakinlastik
Sonra ışte gittik işlerini halletti akşam da kumsala gittik iki saatlik yol sürdü. Yarım saat kırkbeş dk oyalsndik orslsrds
Öyle geldik ışte eve
Gece dedim hani temizlik için malzeme alcsm
Sabah bırakmış para soylemistim
Canım çok sevindim bunları okuduğuma bazen adamların her söyledğindwn etkilenmemek gerek inşallah güzel günler sizinle olurr
Ahhh canım ne kadar sevindim böyle yakinlasmaniza!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?