Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Babamlarsan geldik.
Başladı sen nankorsun.
Gözümde değerin sıfır demeye.
Niye yanındayım diyorum. Belki duzelirsin diye diyor.
Ben Dedim benim ihtiyacimi karşılamak zorundaasin.
O da neyin eksik diyor.
Ben sana hergün para bırakmak zorunda değilim.
Bana uyacaksin degiseceksin ama değişmesin. Bir ay duzelsen diğer ay aynisin çözdüm seni diyor.

3 pakete çıkarmış sigarasını.
Bende dedim benim ihtiyacimdan kesip ona veriyosan bana 30 lira ver dedim. Çünkü belki o zaman içmez diye. Bu sefer diyor ki herşey para gözünde senin.
Herşeyi maddiyata vuruyorsun.

Bende dedim duygusal şeyleri de söyledim ilk ama sen kulak asmadin.
Duygusal olarakta sosyal olarakta ihtiyacım karşılanmıyor.

Işte pazar günü evdesin calismiyosun diye gezelim dedim. Evde olduğumda gezmek zorunda miyiz dedi. Bende bana kafana gore bir yere gidemezsin diyorsan bende kocamla giderim dedim
Benle de gitme dedi.
Otur evinde

Neyse ışte

Televizyonu kapatmamisim diye nankormusum.
Musrifmisim.
Evlendigimizden beri bana giysi olarak bir tanık aldi bir elbise aldı. Başka bişey yok.

Ama sürekli diyor giysi ihtiyacın bitmiyor diye.

Yok o bu su.
Sen beni düşündüğünü saniyorsun diyor.
Ben düşünüyorum dediğimde.

Bilmiyorum

Ihtiyaximi gideremiceksen evlenmeseydin diyorum

Her şey para diyor senin için.
Bende

Adamları ilgi içinde boğmayın rahat bırakın ,telefonla ,mesajla rahatsız etmeyin
kendinize odaklanın , o vakit değişimi göreceksiniz

yok canim kizmiyorum haklisin takinti yaptim onu gebelik lohusalik derken gözüme batar oldu

Tamam dedim sadece

Dünkü lafları beni çok kırdı.
Bende onu kırdım.
Canım, gün içinde bir ara telefon acip ya da mesaj atıp, sana güvendiği ve izin verdiği için teşekkür eder misin? Unutma bunu onun için değil, kendin için , huzurun için yapıyorsun.
Onlar bizi kırınca biz de onları kirmak istiyoruz değil mi? Kolay olan bu. Ama sonrasında pişman oluyoruz maalesef

Bunu uygularım ama her zaman bunu pratiğe dokemiyorum.

Bu davranis biçimini alışkanlık haline getirmem lazım sanırım hangi durumlarda nasıl davranacağımı kontrol etmem lazım bu konuda yardımcı olur musun.

Evet bir anda insan değişemiyor. Ama istemen yeterli canım :) istedikten sonra herşey olur. Sen paylaştıkça öneri vermeye çalışacağım.

sen tecrübeli biri olarrak bize yardim et canim ya biz fazla yüz veriyoruz nasi kurtulcaz bu pesinden kosma durumundan

Canım selam, islerim aşırı yoğun bu arada pek yazamadım. Bu mesajını tekrar okuyunca birşey farkettim. Eşin yaptığı şeyler için takdir görmek istiyor gibi geldi. Babanlardan gelince söylenmeye başlamış. Senin babana mı gittiniz? Orada eşini şakayla karışık bile olsa hafiften şikayet etmiş olabilir mısın acaba? Yanlış anlama sakin, adamın neden böyle davrandığını çözmeye çalışıyorum.

Bu arada bir şeyi açıklığa kavuşturmak isterim. Tabii herkes dışarı çıkarken eşine haber vermeli, ama izin almak zorunda hissetmek pek hoş birşey değil. İzin verdiği için teşekkür et demişim ama, doğrusu "sana güvendiği ve serbest bıraktığı " için teşekkür etmek olur aslında. Unutmayın, tekrar söyleyeceğim üstüne basa basa, insanlar kendilerinden bekleneni yapmaya meyillidir

Sigarasini üç pakete çıkarmış.

Babamda şey dedi. Melis senin harckiklar gidiyor dedi
bende şimdi anladım niye böyle olduğunu dedim.
Ama bu konuyla ilgili babama bişey soylememistim.

Öyle ışte

Ya dedim sigarayı bırak Ya da benden Ayril dedim.
Ya erken ölmek istiyorsun ya da benden ayrılmak istiyodun dedim sigarayı bu kadar srttirdigina göre dedm

O da ışte sen ayrılmaya meyillisin fslsb dedi. Başladı öyle.

Dünde iki kere evimize gelip bizi evde bulamayan kargoya gidecektik. Eşimin işi bitmedi.
Neyse ışte akşam ne hazirliyim dedim.
O da bişey hazırlama yemicem dedi.
Tamam dedim bana yiyeceğin şeyden getir ıftara yetscekmisin diye sordum falan.

Yemek hazirlamadim bende kendimi hazırladım günlük bir elbise giydim hafif makyaj yaptım saçlarima masa yapıp topladım falan.

N3yse eve bir koli yumurta ve pide ile gelmiş teşekkür ettim.

Ben dogradim o pisirdi.
Menemen yaptık
Ayran falan yaptık
Çok şükür duyduk.

Sonra ışte dedi niyetli miydin dedi. Bende evet dedim adetiadetin bitti yani dedi.
Neyse ışte hazırlan bir yere gidicz dedi.
Gezmeyeymis. Utu yaoacskken sarıldı ışte yakinlastik
Sonra ışte gittik işlerini halletti akşam da kumsala gittik iki saatlik yol sürdü. Yarım saat kırkbeş dk oyalsndik orslsrds
Öyle geldik ışte eve
Gece dedim hani temizlik için malzeme alcsm
Sabah bırakmış para soylemistim

Ahhh canım ne kadar sevindim böyle yakinlasmaniza!

Canım çok sevindim bunları okuduğuma bazen adamların her söyledğindwn etkilenmemek gerek inşallah güzel günler sizinle olurr

Canım çok sevindim bunları okuduğuma bazen adamların her söyledğindwn etkilenmemek gerek inşallah güzel günler sizinle olurr

Valla bende inşallah diyorum

Niyetli halimle bugün evimi temizliyoeum
Bizim takilarimizi kaynanmalr bankaya yatırmıştı. Dedim bayram da takayim eşime
O da annesine söylemiş neyse sadece bir çift bilezik takcakmisim bende dedim üç tane takayim bie de bilekligimi takayim dedim
Herneuse onlarda temizlik yapıyormuş.
Eşim arayıp sürekli ne zaman gidiceksin diyor

Bende söyledim mutfağın fayansi kapısı yerleri silicsilicem dedim. ıftardan sonra mi gitceksin dedi
Bende yok dedim biter. Iyi acele bitir oraya git onlara da yardım et.
Bende dedim bana kim yardım edecek bilmiyorum dedim

Işte gidip yardım edeceksin diyor.
Ben zaten niyetli halimle olmusum.
Onlar kızı kendisi bir evi temizleyemiyolar mi.

Ahhh canım ne kadar sevindim böyle yakinlasmaniza!

Teşekkür ederim ama uzun srmuyor ışte..

Niyetli halimle bugün evimi temizliyoeum
Bizim takilarimizi kaynanmalr bankaya yatırmıştı. Dedim bayram da takayim eşime
O da annesine söylemiş neyse sadece bir çift bilezik takcakmisim bende dedim üç tane takayim bie de bilekligimi takayim dedim
Herneuse onlarda temizlik yapıyormuş.
Eşim arayıp sürekli ne zaman gidiceksin diyor

Bende söyledim mutfağın fayansi kapısı yerleri silicsilicem dedim. ıftardan sonra mi gitceksin dedi
Bende yok dedim biter. Iyi acele bitir oraya git onlara da yardım et.
Bende dedim bana kim yardım edecek bilmiyorum dedim

Işte gidip yardım edeceksin diyor.
Ben zaten niyetli halimle olmusum.
Onlar kızı kendisi bir evi temizleyemiyolar mi.

Ben yinede tamam dedim. Işım biterse gidip yardım ederim ama geç biter muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…