Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Bu ara kocam her şeye tavırlı ve surat asiyor
Mutlu olmadığı belli.
Tatlı yicek misin dedim. Hayır dedi.
Bende niye dedim.
Niyesni niye soruyorsun dedi.

Akşam hiçbirşey demden yattı.
Tv yi niye kapatmsdin dedim.
Zaten o izliyordu.

CevsplsmiyCevsplsmiyor bile ben

Neyse tamam dedim kim izliyorss o kapatsn dedim. Yok sen kapat
Falan dedi.
Bende kalkmadim.

Çok nankorsun.
Nankorsun.
Sana asla hakkımı helal etmiyorum
Kari olacak bir de.
Çocuğumuz olacakmış.
Nasıl çeki düşen vercen diye diye klkti kapattı.
Sonra da ışte
Uyudu

Aynı yatakta en uçlara yattık.

Sahur için bir uyandım
Bunun kolunda yatıyorum sarilmisim.
Bir arada kolunu uzatmış öyle yatıyorum

Sabah yine bişey demeden gitti.

Daha beş aylık evliyim inanır misin bu durumuma.
Kabul edeceğini sanmıyorum
Her tsrtismamiz ayrılık düşüncesiyle sonlaniyor.

Aman çocuk düşünmeyin. Şansa da bırakmayın işi kendinizi kendiniz koruyun.
Şimdiden ayrılık düşünceleri yer aldıysa sözlerde, gerçekleşmesi çok sürmez..

Canım erkeklerin çoğu aynı bu kadar dert etme sanırım işin yorgunluğunu telde gezerek atıyorlar.

Canım bitanem bi sakin ol. Kaç yaşındasın?

Gecici bir donem olabilir.Isyerinse stresi filan vardir belki veya maddi seyler.Erkekler boyle dönemler geçiriyor.Dertlesmeye çalışın bence cok da ustelemeyin.birkac ay icinde gecmezse ciddj ciddi konusmak gerekebilir.Insallah gecici bir süreçtir

Konuşmak istemiyor bu konuyu
Dediğin gibi iş sıkıntısı olabilir.
Bu aralar toz kondurmadigi ailesine bile kaba davranıyor anlam veremiyorum

Konuşmak istemiyor bu konuyu
Dediğin gibi iş sıkıntısı olabilir.
Bu aralar toz kondurmadigi ailesine bile kaba davranıyor anlam veremiyorum
Canım muhtemelen iş yerinde stres yaşıyor, vardır kafasına taktığı birşey. Sen aklını okuma, onu mutlu etmeye çalışma. O kendisi çözecek. İstersen eve geldiğinde günün nasıl geçti diye sorabilirsin. Anlatirsa birşeyler , müdahale etmeden araya girmeden dinlemeye çalış. Anlatirken "hmmm" , "anlıyorum", "gerçekten mi" gibi sorular sor. Ama Sürekli "neyin var, niye soguksun" filan gibi şeyler sorma. Buyuk ihtimalle soguklugunun seninle ilgisi bile yok. Yattigin zaman da o arkasını dönerse sen ona yanaş. Başını sırtına koy mesela. Onun ters hareketlerini üzerine alınma. Hepsinin ara sıra ters zamanı oluyor. Bizim de oluyor, biz konuşarak atıyoruz. Ama erkekler konuşmaz, kendi kafasında çözmeye çalışır. Sen sadece onun yanında ol.

Canım aklına kötü birşey getirme hemen. Evliliginiz 3-4 yıldır kötü gidiyormuş. Onu düzeltmeye odaklanalim önce. Paranoya yapmayalım. Sen bu mutsuz halinden bir an önce kurtulmaya calis, anladın mı? Mutsuzken esinin seninle ilgilenmesini sağlayamazsin. Yüzün gülmeli, ona değil kendine odaklanmalisin.
Beni yanlış anlama sakin, ama genelde bir erkek eşinden kaciyorsa, bu başka bir kadın yüzünden değil, eşinin genel mutsuzluğu / huysuzlugu yüzünden oluyor. Bu sırada başka bir kadınla yakınlaşan adamlar yok mu? Tabii ki var. Allah da cezalarını versin :) ama erkekler kusursuz değil. Çoğu iyi insanlar ama kusursuz değiller. Aynı bizim gibi. Ve eğer azicik bana benziyorsun,, yani üzerindeki is yükü vs yüzünden çok sık söylenen, mutsuz, esinin ne yaptigina karışan bir kadın haline gelmissen, eşin senden uzaklaşmış olabilir. Samimiyetini güvenerek söylüyorum bunlari, bana kızma emi :)

Ben onun sorununu kendi sorunm biliyorum ben o böyle tersken bile iyi olmaya çalışıyorum.
Her zamanki rutini ve sevdiği şeyleri hazırlamaya çalışıyorum ama yok.

Gidip mısır koyduğum tabağı lavobaua fırlatıyor

Ben onun yanında oturmadm sınırlıyim diye.
Birde öyle diyor utanmadan
Neden lavaboya fırlatıyor? Durup dururken mı? Eşine bağlılığını dertlerini benimsemeni evliliğin için cabalamani çok takdir ettim bu arada

Neden lavaboya fırlatıyor? Durup dururken mı? Eşine bağlılığını dertlerini benimsemeni evliliğin için cabalamani çok takdir ettim bu arada

Ben arabadan dondurma telefon poset xantami tek başıma indiremedim

O yüzden dedim dondurmam bitsin öyle inelim dedim buna tavır yaptı. Indi arabadan sonra ışte bu tavrı devam etti

Az önce geldi yine çayını vs koydum

Dedim yarin temizlik ürünü alcam dedim
Al dedi.
Vermiştim para dedi.
Bende onu harcadım dedim

Hqrcamasaydin dedi.
Bende sonuçta o parayı harcayayom diy e veriyorsun dedim
Salı günü elli lira verdin ama pazartesi pazar cumartesi para vermedin dedim

Bana okul döneminde verdiğin harçlığı ne yapiyodun şimdi dedim.
Neye harcıyorsun dedim

Keyfi ihtiyaclarima dedi.
E o zaman bende harcayabilirim dedim.
Okul döneminde verdiğin harçlığı her dedim

Olur gorursem söylerim dedi.
Bende zaten söyledim dedim.
Işte dedim ya gorursem söylerim dedim dedi

Niye iki yüzlü misin dedim. Bu yüzüne ayrı obur yüzün e farklı mi söylemek gerekiyorsa iletin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…