• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Boyle olmasina ne sebep oluyor olabilir? Senin aklına gelen birşey var mı? Yani bu duruma katkı sağlayan birşey aklına geliyor mu?

Tek ilgisi tv telefon.

Borcumu var bilmiyorum ama benden gizli kredi çekmiş kişisel borcu varmış.
Geçen yine tartıştıgimiz gün yine telden kredi başvurusu yapıyordu ben uyuyordum diye yatakta.
Uyanınca hemen sayfadan cıktı.

Anlam veremiyorum.
Tek sorun öfkemi vurarak ifade etmem.
Onu da zaten konuşmadığımız için dizginlemek zorunda değilim.

Evle kendimle cinsel yaşantımızla ilgili herşeyi yapmama rağmen karlk sadce cinsllik olmaz dedi.

Evle ilgili er ya da geç bişeyleri yapıyorum.
Bazen uzun süre biriktirdiğim oluyor bazı şeyleri
Mesela bir hafta gibi.
Bu da kadinlikla ilgili bir sorun değil bence.
Herşeye yetisemem

Merhaba Z Zeynep B benim yine bir sorum var evet bu da sorunmu denilebilir belki ama durum su : ben su an hamileyim 8 haftalik ve esim benden kaçıyor cinsellik anlamında bebeğe bisey olur diye cok korkuyor ... bende bisey olmayacağını anlatıyorum ama çocuk için 1.5 yıl uğraştık her gun olacakmı diye denedik ve su an kafam çok rahat diğer gunlerimize say diyor şimdi ben onu rahat bırakıp cinselliğe uzun bir süre ara mi vermeliyim yoksa onu ikna mi etmeliyim ... sanki cinsellik olmasa esim benden o konuda uzaklaşacak artık beni istemeyecek gbi düşünüyorum... Arada bir problem yok esimle ama kendi halimce kadınlığımi unutur mu diye korkuyorum..

Son düzenleme:
Merhaba Z Zeynep B benim yine bir sorum var evet bu da sorunmu denilebilir belki ama durum su : ben su an hamileyim 8 haftalik ve esim benden kaçıyor cinsellik anlamında bebeğe bisey olur diye cok korkuyor ... bende bisey olmayacağını anlatıyorum ama çocuk için 1.5 yıl uğraştık her gun olacakmı diye denedik ve su an alaçam çok rahat diğer gunlerimize say diyor şimdi ben onu rahat bırakıp cinselliğe uzun bir süre ara mi vermeliyim yoksa onu ikna mi etmeliyim ... sanki cinsellik olmasa esim benden o konuda uzaklaşacak artık beni istemeyecek gbi düşünüyorum... Arada bir problem yok esimle ama kendi halimce kadınlığımi unutur mu diye korkuyorum..
Canım bu korkunu anlıyorum.
Olay şu ki, birşey de korkup üzerine gidersen o gerçeğe dönüşebilir.
Cinsel hayatınız hamilelikten sonra normale döner. Yalnız eşler arasında cinsel çekim olması için, cinsiyet ayrımının çok keskin olması gerekir. Yani kadının olabildiği kadar kadınsı, erkeğin olabildiği kadar erkeksi olması gerekir.
Sen seks için adım attığında, erkek rolüne bürünmüş oluyorsun. Bu da erkeklerin içgüdüsel olarak ilgilerini kaybetmelerine sebep olabilir.
Tabii ki canın istediği zaman ona bunu belli etmek için uzun bir öpücük vermek, ya da koluna dokunmak, flört etmek filan bunlar yapılabilir.
Yapılmaması gereken şey: seks hakkında konuşmak. Yani "daha çok yapmalıyız, sen daha çok baslatabilirsin " falan gibi şeylerden bahsediyorum. Bunlar seni erkek onu da kadın yapar.
Sen sadece olabildiğin kadar kadın olmaya, yumuşak , saygılı, neşeli olmaya gayret et.

Tek ilgisi tv telefon.

Borcumu var bilmiyorum ama benden gizli kredi çekmiş kişisel borcu varmış.
Geçen yine tartıştıgimiz gün yine telden kredi başvurusu yapıyordu ben uyuyordum diye yatakta.
Uyanınca hemen sayfadan cıktı.

Anlam veremiyorum.
Tek sorun öfkemi vurarak ifade etmem.
Onu da zaten konuşmadığımız için dizginlemek zorunda değilim.

Evle kendimle cinsel yaşantımızla ilgili herşeyi yapmama rağmen karlk sadce cinsllik olmaz dedi.

Evle ilgili er ya da geç bişeyleri yapıyorum.
Bazen uzun süre biriktirdiğim oluyor bazı şeyleri
Mesela bir hafta gibi.
Bu da kadinlikla ilgili bir sorun değil bence.
Herşeye yetisemem
Selam canım.
Aslında artık problemi biliyorsun.
Kötü birşey olacağından korkmak, eşinin kararlarına müdahale etmek...
Ona tam bir güven duyduğunu ve onunla mutlu olduğunu bilmesi lazım ki, seninle daha çok sohbet etmeye motivasyonu olsun

Selam canım.
Aslında artık problemi biliyorsun.
Kötü birşey olacağından korkmak, eşinin kararlarına müdahale etmek...
Ona tam bir güven duyduğunu ve onunla mutlu olduğunu bilmesi lazım ki, seninle daha çok sohbet etmeye motivasyonu olsun

Müdahale etmiyorum ki canım nedenini merak ediyorum
Gizlemesi ve yalan söylemesine de gıcık oluyorum açıkçası

Müdahale etmiyorum ki canım nedenini merak ediyorum
Gizlemesi ve yalan söylemesine de gıcık oluyorum açıkçası
Anladim canim.
Illa birşey söylemiş veya sözlü olarak müdahale etmiş olman gerekmiyor aslında. Yüzünün ifadesi çok şeyi anlatmaya yeter.
Ben aramız birseyden dolayı bozuksa ve onu kıracak birşey yapmadığımi düşünüyorsam, kendimi kurban gibi hissetmeye başlıyorum. Yani ben birşey yapmadım ama o bana haksızlık etti diyelim. Olabiliyor böyle. Bu durumda kendimi kurban gibi görmekten alikoyamiyorum.
Olay şu ki; kurban olduğunu yani mağdur edildiğini düşünen insanların, hayattan çok fazla keyif alamadıklarını farkettim.
Sonuçta sözler veya tripler, bana gerçek bir zarar veremez. Ancak ben bunları buyutur ve karsimdakinden özür beklersem, eşimle huzurlu ve keyifli gecirecegimiz zamandan çalabilir, boşuna strese girebilirim. Bu da kendime kötülük etmekten başka birşey değil.
Bu yüzden artık kötü bir durum geçirmiş olsak bile, onun benden özür dilemesini beklemeden, ben gülümsüyorum.
Ilginç bir şekilde, ben gulumseyince o da bana karşı daha yumuşak ve empatili olmaya başlıyor.

Canım bu korkunu anlıyorum.
Olay şu ki, birşey de korkup üzerine gidersen o gerçeğe dönüşebilir.
Cinsel hayatınız hamilelikten sonra normale döner. Yalnız eşler arasında cinsel çekim olması için, cinsiyet ayrımının çok keskin olması gerekir. Yani kadının olabildiği kadar kadınsı, erkeğin olabildiği kadar erkeksi olması gerekir.
Sen seks için adım attığında, erkek rolüne bürünmüş oluyorsun. Bu da erkeklerin içgüdüsel olarak ilgilerini kaybetmelerine sebep olabilir.
Tabii ki canın istediği zaman ona bunu belli etmek için uzun bir öpücük vermek, ya da koluna dokunmak, flört etmek filan bunlar yapılabilir.
Yapılmaması gereken şey: seks hakkında konuşmak. Yani "daha çok yapmalıyız, sen daha çok baslatabilirsin " falan gibi şeylerden bahsediyorum. Bunlar seni erkek onu da kadın yapar.
Sen sadece olabildiğin kadar kadın olmaya, yumuşak , saygılı, neşeli olmaya gayret et.
Kesinlikle uygulayacağım kadınsı rolümü sonuna kadar dediginiz şekilde... korkmuştum ya esim uzaklaşırsa diye ama demekki olabilirmiş böyle bir durum ve normale dönermiş .. bende yanlış yapıyormuşum neden artık yakinlasmiyosun o olayı neden yapmıyoruz diye soruyordum mantıksızca.. aslında bana yaklaşıyor özür dileyerek söylüyorum nolur kusura bakmayin on sevişme oluyor ama ben o anı kabullenmemiştim olmamasını.. şimdi daha iyi anliyorum herşeyi...

Anladim canim.
Illa birşey söylemiş veya sözlü olarak müdahale etmiş olman gerekmiyor aslında. Yüzünün ifadesi çok şeyi anlatmaya yeter.
Ben aramız birseyden dolayı bozuksa ve onu kıracak birşey yapmadığımi düşünüyorsam, kendimi kurban gibi hissetmeye başlıyorum. Yani ben birşey yapmadım ama o bana haksızlık etti diyelim. Olabiliyor böyle. Bu durumda kendimi kurban gibi görmekten alikoyamiyorum.
Olay şu ki; kurban olduğunu yani mağdur edildiğini düşünen insanların, hayattan çok fazla keyif alamadıklarını farkettim.
Sonuçta sözler veya tripler, bana gerçek bir zarar veremez. Ancak ben bunları buyutur ve karsimdakinden özür beklersem, eşimle huzurlu ve keyifli gecirecegimiz zamandan çalabilir, boşuna strese girebilirim. Bu da kendime kötülük etmekten başka birşey değil.
Bu yüzden artık kötü bir durum geçirmiş olsak bile, onun benden özür dilemesini beklemeden, ben gülümsüyorum.
Ilginç bir şekilde, ben gulumseyince o da bana karşı daha yumuşak ve empatili olmaya başlıyor.

Cevaplarım için sağol canım.
Bazen olumlu yaklaşmak kışa süreli ise yarasa da uzun vadede ise yaramıyor.
Aksine kabul etmedigim birşey olduğunda hemen tepki göstermeye başlıyor.

Insan en yakınıyla da mesafeli olmak zorunda kalır mi ?
Sanırım sınırımızı korumak için mesafeli kalacağız

Bende üzülüyorum bu duruma ama ondan bir beklentim de yok.

Hani şöyle yapalım böyle yapalım diye kendimce plan yapıyorum ama sonra gereği olmadığını düşünüp vazgeçiyorum
Her planima bir bahane sunuyor.
Tek yapayım desem kısıtlıyor

Bende onun içinde bulunduğu planlar yapmamaya ve ona söylememeye karar verdim.

Söylesem katılmıyor ve engelliyor çünkü beni.

Sanırım ona karşı ilgimi koreltiyorum

Dün akşam bende sinirlendim eşime karşı. Sürekli telefon saklamak sessize almak vs rahatsız etti beni birde kolunda morluk gördm kızdım göster telefonu dedim. Inat etti. Bende gidiyorum açıklaman yoksa dedim. Kapıyı vs kitledi. Açıklama hala yok.
Onun mal verdiği bir yer var. Kadın işletiyor. O kadını takip etmeye başlamış. Kadında orta yaşlı.
Pazr günüde dş almıştı . Cumsrtesi oraya mal biraktin mi dedim. Evet dedi
Sonra kendi kafanda kuruyorsun derdine gece birden 3 buçuğa kadar aynı odada birbirimize eziyet ettik.
Saygı ve eşlik kalmadı sende bu gece haksiz yere yaptıklarından hakkimi helal etmicem dedi. dedi. Bende sende de yok para kazanmakla koca olunmuyor. Babamizda kazaniyor para dedim.

Eğer öyle bişey yaptıysam benim anne babamdan ama uapmadiysam senin anne babandan çıksın dedi. Her turlu ucu bana dokunuyor herkes yaptığının sorumluluğunu alsın dedim.

Gece çok üzüldüm açıkçası. Saygı konusunda hak verdim. Çünkü canını acıtacak hareketler yapıyorum bir erkek için onur kırıcı. Ona rağmen canımı acıtacak bişey yapmadı.

Bu konuda kendimi kontrol etmem lazım. Bazen mutluluğu haketmediğimi düşünüyorum. Hem bakarken hem evliyken yüzüm gülmediyse sorun bende mi diyorum.

Esimi sürekli ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yaparken görüyorum bu durumdan da rhaatsizim. Gece basvuru yapıyor diye gördüm. Öyle uyandım telefonunun ışığına. Ihtiyacı yok ama çıkarsa diye kredi çekme mantığı bana saçma geliyor.

Bence biraz uzerine gitme birak ne kontrol et ne de soru sor, akisina bak, sende ailenle gorus arkadaslarinla gorus cik disari eglenmene bak hayatini yasa. Kocan seni mutlu gorunce ona ihtiyacin olmadigini gorunce daha guclu oldugunu gorunce daha cok sahiplenecektir seni.
Birak ne yaparsa yapsin, herkes kendine yakisani yapiyor ztn. Sen uzuldugunle kendini kahrettiginle kalirsin, kimsenin de umrunda olmazsin...

bu arada sevgili yasmine çocuğun var mı? Yoksa hayatında bir daha görmeyeceğin için elbet unutursun yapılan haksızlıkları yeni bir yaşama başla hiç düşünmeden inan çok daha mutlu olursun

Hayir yok canim cok sukur mu desem uzulsem mi bilemiyorum ama dusukle sonuclandi gebeligim, ztn ondan sonra da ayrildim ondan. Umarim cok mutlu olurum cunku su an cok zor her sey 2 ay oldu mahkemeyi bekliyorum.... gunler gecmiyor gibi

Canım, şiddet eğilimli bir insandan kurtulduğun ve o evlilikten çıkma cesareti gösterdiğin için seni alkışlıyorum.
Önce "onu giyme" ile başlar, sonra telefon ve para el koymak, hakaret, küfür, ve şiddet şeklinde devam eder.
Böyle olacağını asla tahmin edemezdin, çünkü bu tip insanlarda ilk tanıştığında şeytan tüyü olur.
Sana güzel bir haberim var. Erkeklerin çoğu "iyi adamlar"dır. Bundan sonra karşına çıkacak insanların "iyi" olma ihtimali çok çok yüksek.
Sen kötüsüne denk gelmişsin, ne kadar acı.
Ama kurtulmuşsun :)
Geçmişi geçmişte bırakıp, bugününün tadını çıkarmaya ne dersin? Zaman herşeyin ilacıdır derler ya, zamanını ne kadar seni oyalayacak ve keyfini yerine getirecek şeylerle harcarsan, ne kadar çok yeni deneyim elde edersen, beynin eski deneyimlerini o kadar çabuk geri plana atar. Yani daha çabuk unutursun.

Canim cok haklisin seytan tuyu konusunda, gecmisi gecmiste birakmak icin elimden geleni yapiyorum, sevdigim seyleri yaparak, ailemle vakit gecirerek, arkadaslarimla eglenerek dusunmemeye caba sarf ediyorum. Dedigin gibi sanirim zamanla basaricagim. Cok sukur ki cocugumuz yok, yeni bir sayfa acmak icin daha kolay olacak. Sadece zaman ins hepsini atlatirim ve unuturum. Bir an once mahkeme olsun istiyorum galiba cok sabirsizim, her sey bir anda silinecekmis gibi...

Canim cok haklisin seytan tuyu konusunda, gecmisi gecmiste birakmak icin elimden geleni yapiyorum, sevdigim seyleri yaparak, ailemle vakit gecirerek, arkadaslarimla eglenerek dusunmemeye caba sarf ediyorum. Dedigin gibi sanirim zamanla basaricagim. Cok sukur ki cocugumuz yok, yeni bir sayfa acmak icin daha kolay olacak. Sadece zaman ins hepsini atlatirim ve unuturum. Bir an once mahkeme olsun istiyorum galiba cok sabirsizim, her sey bir anda silinecekmis gibi...
Ayrıca bir şey hakkında konuşmak da onun travmasını atlatmana çok çok yardımcı olur. Yani en azından benim için böyle.
Bir terapistle konuşmayı düşündün mü?

Ayrıca bir şey hakkında konuşmak da onun travmasını atlatmana çok çok yardımcı olur. Yani en azından benim için böyle.
Bir terapistle konuşmayı düşündün mü?[/QUOTE

Evet dusundum, ailem de bir kac defa teklif etmisti terapiste gitmemi ama ilk baslarda kendim atlatirim diye red etmistim. Sanirim ciddi bir sekilde dusunecegim bu konuyu. Karsi tarafin bu surec icerisindeki davranislari beni daha cok yipratiyor. Profesyonel yardima sanirim ihtiyacim var...

Yasmine şimdi senden kendi adıma birşey istiyorum;hemen kalk saçını başını yap,hafif bir makyaj sevdiğin ne varsa(çay-kahve-şarap)al eline bacakları uzat ve ya komedi filmi yada güzel bir kitap yüzünde de hafif hain muzur ama mutlu bir gülümseme olsun.ohhh de inan(evladının kaybına çok üzüldüm ama yaradanın bir bildiği vardır belki öyle güzel bir aşk yaşayacaksın ki hamile olduğun için seni seven kocan pamuklara saracak senisakin üzülme şöyle düşün daha fazla yıllarını verseydin kurtulduğun için şükret sorgulamaDerim benmutlu kal

Canım selamlar tekrar.
Eevinde kendini arzu edilen bir kadın gibi hissedememen, sürekli saygısızlık görmüş olman, yıllardır güzel bir cinsel hayattan uzak kalmış olman, bunlar insanı çok üzer ve yıpratır. Böyle düşünmene, eşine karşı artık duvar örme ihtiyacı hissetmene çok saygı duyuyorum.
Bir yandan, onu hala seviyor olmana da saygı duyuyorum.
Biliyor musun? Bana eşinin tamamen olduğu gibi kabul görmeye ihtiyacı varmış gibi geldi.
Yani onda hiçbir kusur görmeyen, dolayısıyla da ona yardım etmeye çalışmayan bir kadına.
Önceki yazılarımda yazmıştım, belki görmüşsündür. Onları okumanı çok isterim.
Hani "saygı" dediğimiz şeyi ses yükseltmemek, karşımızdakini aşağılamamak vs olarak görüyoruz ya.. Erkeklerin konuştuğu dilde saygı çok farklı bir anlama geliyor.
Eşin hastalık hastası olabilir. Narsist olabilir. Depresyonda olabilir. Paranoyak olabilir.
Böyle durumlarda hemen kadın içgüdülerimiz der ki: "Ona yardım et! Doktor ayarla! Ona tedaviler öner!"
Çünkü biz etrafımızdakilere yardım etmek, onları beslemek, büyütmek üzerine güdülenmişiz.
Şöyle birşey var ki: Erkekler onlara yardım eden kadınlara bir süre sonra ilgi duymamaya başlıyor.
Bu yardım hoşuna gidiyor gibi görünse bile...
Çünkü bir erkek, bir kadının karşısında ne kadar maskülen hissedebilirse, o kadına karşı o kadar çok cinsel ilgi duyuyor.
Yani senin ona birşeyler veriyor olman ve yardım ediyor olman, aranızdaki cinsel çekimi ufak ufak azaltmış, sonunda da bitirmiş olabilir.
Ona ettiğin her yardım ve verdiğin her tavsiye, onun diline "eleştiri ve saygısızlık" olarak çevriliyor.
Tabii ki eşinle artık arkadaş gibi yaşamak ve belki başka biriyle sevgili olmak istersen buna da saygı duyarım.
Esas isteğin bu değilse, seni eşini tamamen olduğu gibi kabul etmeye, sana fazla gelen günlük işler için "yapamam" demeye ve tamamen kendi mutluluğuna odaklanmaya davet ediyorum.
Yani onun hiçbir problemi yokmuş gibi davranmak, ona tam bir otonomi vermek ve kendi problemlerini kendisinin çözebileceğine inanmaktan bahsediyorum.
Eğer bunu yapmayı seçersen, belirtmem gerekir ki bu süreç tahmininden uzun sürebilir. Yani bir defa "sana güveniyorum" demekle eşinin sana bakışı hemen değişmeyebilir.
Bu süreçte kendini her gün ama her gün mutlu etmeye odaklanırsan, etinle kemiğinle iki boyutlu videolardan daha çekici görünmeye başlayacağından eminim :)

Çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar içiÖncelikle eşimi seviyorum,sevmeseydim de sevgilim olsun diye bir derdim olmazdı asla çünkü;ilk başta kendime olan saygımdan evladıma olan yüce saygımdan.evet bende düşünüyorum sanki annesini kaybettikten sonra tabii hemen arkasından ben anne olduktan sonra beni annesi gibi sığındığı insan gibi görmeye başladı(tahmin)!!!yaa yaşadıklarım çok gerçekten düşünmek istemiyorum artık inanın o kadar zor ki sevdiğiniz adam tarafından dokunulmamak 3 buçuk yıl dile kolay☹️Kadın olduğunuzu nazlanmayı sığınmayı cilve yapmayı beğenilmeyi unutuyorsunuz içim öyle burkuluyor ki ve bir konuda da haklısın ben erkek modeli o kadın modeli oldu sürekli sevişmiyoruz diye kavga eden ben sürekli bu iş için baş ağrısı bahanesiyle kaçan oEvet şimdi ne yapıyorum burada ehliyet almam gerek sınava çalışıyorum kendime bi hobi edindim kadehlerden mumluk yapıyorum kendimle daha fazla ilgileniyorum çünkü kendimi de unutmuştum(tabii ne yaparsanız yapın inanın kadın gibi hissetmiyorsunuz)evin alışveri falan derken hiç boş vaktim yok.o sürekli evde tv telefon başında ben hep dışarıdayım.hafta sonları biz giderken gelecek misin diye bile sormuyorum.ben gelmeyeyim mi diyor sen bilirsin diyorum.laf sokmuyorum kavga etmiyorum en önemlisi onunla ilgili hiç bir beklrntiye girmiyorum! Bu yüzden daha iyiyim mutlu muyum?tam anşamıyla olmasa da eh işte.çünkü artık bende hastayım sağlıklı düşünemiyor sabırlı olamıyorum hiçbirşeyine tahammülüm kalmadı.ne garip seviyorum diye başlayıp böyle bitirmek

Çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar içiÖncelikle eşimi seviyorum,sevmeseydim de sevgilim olsun diye bir derdim olmazdı asla çünkü;ilk başta kendime olan saygımdan evladıma olan yüce saygımdan.evet bende düşünüyorum sanki annesini kaybettikten sonra tabii hemen arkasından ben anne olduktan sonra beni annesi gibi sığındığı insan gibi görmeye başladı(tahmin)!!!yaa yaşadıklarım çok gerçekten düşünmek istemiyorum artık inanın o kadar zor ki sevdiğiniz adam tarafından dokunulmamak 3 buçuk yıl dile kolay☹️Kadın olduğunuzu nazlanmayı sığınmayı cilve yapmayı beğenilmeyi unutuyorsunuz içim öyle burkuluyor ki ve bir konuda da haklısın ben erkek modeli o kadın modeli oldu sürekli sevişmiyoruz diye kavga eden ben sürekli bu iş için baş ağrısı bahanesiyle kaçan oEvet şimdi ne yapıyorum burada ehliyet almam gerek sınava çalışıyorum kendime bi hobi edindim kadehlerden mumluk yapıyorum kendimle daha fazla ilgileniyorum çünkü kendimi de unutmuştum(tabii ne yaparsanız yapın inanın kadın gibi hissetmiyorsunuz)evin alışveri falan derken hiç boş vaktim yok.o sürekli evde tv telefon başında ben hep dışarıdayım.hafta sonları biz giderken gelecek misin diye bile sormuyorum.ben gelmeyeyim mi diyor sen bilirsin diyorum.laf sokmuyorum kavga etmiyorum en önemlisi onunla ilgili hiç bir beklrntiye girmiyorum! Bu yüzden daha iyiyim mutlu muyum?tam anşamıyla olmasa da eh işte.çünkü artık bende hastayım sağlıklı düşünemiyor sabırlı olamıyorum hiçbirşeyine tahammülüm kalmadı.ne garip seviyorum diye başlayıp böyle bitirmek

Seni o kdr cok iyi anliyorum ki tahmin edemezsin, Allah yardimcin olsun. Unutma her seyden once senin mutlulugun onemli, sen mutlu olmak icin caba sarf etmezsen kimse seni o karanlik kuyulardan cikaramaz. Sevdigin seyleri yapmaya devam et sabrin sonu selamet ins !!

Bazı konularda onun fikrini sormaya ve ondan yardım almaya ne dersin?
Rollerinizin yavaş yavaş özüne döneceği bir sürece girmeniz işten bile değil ;)

Kızlar şuan cooooooook aşırı derece de sinirliy8m.
Öfkeden ağlıyorum
Resmen duvarlara vurmak istiyorum sinirden

Off eşim dedi diye kaynanama gittik bir sürü kitpala.
Kadın evde yok.
Komşudaymış kalkcak olmasına rağmen beni de çağırıyor bende gelemicemi bababnrme gidiyim dedim o yüzden. Eşim bırakır dönerken alır diye düşündüm.

Eşimde kızdı. Kendine gel ofluyosun ne biçim konusuyoŕsun diye.
Bende normal konuştum dedim. Benim yanında böyle yapma dedi.
Neyse beni babamneme götürdü. Bende inmedim. Eve gidicem. Kimseye gitmicem dedm

Yok inceksin dedi. Inmek istemedim illa inceksin dedi ben gitmek istemedigimi soyleyip
Indim eve gidiyodum bu arada ona da kızdım.
Bu kadar ağırlıkla beni yürütceksin illa diye.
O da kızdı. Annemin yanına git dedi. Bende hayır dedim. Kim taşıcak sen mi tasican sanki dedim.
Babaannemden dönerken alirdin dedim beni.
Benim hiç isim yok sanki dedi.

Neyse yürüken yolumu kesip bin dedi. Eve goturmucekti normalde götürdü ama gaza bir basıyor gorceksiniz . Çok akılliydin anahtarı alıp eve gitseydin dedi.
Orda oturacagima evimde otururum . Hem çağırıyorlar gelmeyince on defa arıyorlar her gittiğimde sokakta kalıyorum. Gün belirle ona göre gitceksek gidelim dedim.

Senin keyfine göre mi evde duracaklar gitme. Kendi ailenle de görüşme dedi.

Çok sinirlendim. Zaten kendi ailemi kendi ailesi evde olmadığında sokakta kalmamak için gidip öyle görüyordum.

Ona da gelme dedim sınır kupune döndüm git kafanı dinle bende dinlicem dedim.

Kızlar bu sınırımı kontrol edemiyorum.
Hem yorgunum hem derslerim var uğraştığm şeylere bak

Sinirden catlicammmmmmmm..

Kızlar şuan cooooooook aşırı derece de sinirliy8m.
Öfkeden ağlıyorum
Resmen duvarlara vurmak istiyorum sinirden

Off eşim dedi diye kaynanama gittik bir sürü kitpala.
Kadın evde yok.
Komşudaymış kalkcak olmasına rağmen beni de çağırıyor bende gelemicemi bababnrme gidiyim dedim o yüzden. Eşim bırakır dönerken alır diye düşündüm.

Eşimde kızdı. Kendine gel ofluyosun ne biçim konusuyoŕsun diye.
Bende normal konuştum dedim. Benim yanında böyle yapma dedi.
Neyse beni babamneme götürdü. Bende inmedim. Eve gidicem. Kimseye gitmicem dedm

Yok inceksin dedi. Inmek istemedim illa inceksin dedi ben gitmek istemedigimi soyleyip
Indim eve gidiyodum bu arada ona da kızdım.
Bu kadar ağırlıkla beni yürütceksin illa diye.
O da kızdı. Annemin yanına git dedi. Bende hayır dedim. Kim taşıcak sen mi tasican sanki dedim.
Babaannemden dönerken alirdin dedim beni.
Benim hiç isim yok sanki dedi.

Neyse yürüken yolumu kesip bin dedi. Eve goturmucekti normalde götürdü ama gaza bir basıyor gorceksiniz . Çok akılliydin anahtarı alıp eve gitseydin dedi.
Orda oturacagima evimde otururum . Hem çağırıyorlar gelmeyince on defa arıyorlar her gittiğimde sokakta kalıyorum. Gün belirle ona göre gitceksek gidelim dedim.

Senin keyfine göre mi evde duracaklar gitme. Kendi ailenle de görüşme dedi.

Çok sinirlendim. Zaten kendi ailemi kendi ailesi evde olmadığında sokakta kalmamak için gidip öyle görüyordum.

Ona da gelme dedim sınır kupune döndüm git kafanı dinle bende dinlicem dedim.

Kızlar bu sınırımı kontrol edemiyorum.
Hem yorgunum hem derslerim var uğraştığm şeylere bak

Sinirden catlicammmmmmmm..

Canim kac yasindasin ?? Bende senin gibiyim bana bir seylerin zorla yapilmasindan hic hoslanmam asiri sinir olurum !!
Sende bir hata yok haklisin sokakta kalmak ne ya her seferinde ayip ya. Bosver takma kaynana icin uzulmeye degmez esini de umursama ustune daha fazla gelir, ztn derslerin varmis okuyorsun galiba kendini onlara ver. Sinirini atlatmak icin dus al bir guzel agla dok icini sonra kendine bir guzel ceki duzen ver, kahve yap ve onune bak ! Kocani da tinlama gelsin ozur dilesin senden kabaligi icin. Kimsenin baski ile zorla bir yere goturulmesi normal degil hele de kapida kaliyorsan her seferinde !
Ha bu arada olur da bir daha gitmek zorunda kalirsan kaynana 1 saat onceden ara haber ver sen kendin ... uzulme ya uzuldugunle kalirsin kaynanan keyif yapiyordur simdi :) esinde geziyordur muhtemelen siniri gecmistir :)

Back