- 7 Ağustos 2017
- 22
- 12
- 8
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #2.061
bende sunu anladım ailesiyle e kadar iyi olursanız o kadar bas tacısınız[/QUOTE
Evet çok doğru ama bu kendini ezdircen anlamına gelmiyor bi kere onun ailesi ne derse desin gidip eşine yetiştirme o an cevabını ver geç eşine bunu yansıtma yansitmaki onlar senn hakkında bişi dediğinde esin senin üstüne yuklenmesin daha aksine eşim yapmaz desin anlatabildim mi bilmiyorum
bende yazmak istiyorum hepsini tam olarak okumaadım ama okuycam ilk fırsatta ben 1 yıllık evliyim hatta yıl dönümümüz var haftaya benim sizin gibi asırı ilgislzlik vesaire yok bende ama bizde farklı sıkıntılar var. ailesi kopamıyor onlar ne derse onu yapıyor ezildigimin farkına varamıyor. ben ilgilendikçe fark ediyorum ki ilgisi azalıyor bana. ailesinin yaptıklarını gözü görmüyor savunmuyor hayır durun demesini bilmiyor kaybnım saygısız görümcem desen suratıma bakıp konusmazlar ama biliyorum ki yzüme gulunuyolar sadece dönüp de bana napıyosun nasılsın demezler ama ben saygı gösteririm sogudum iyice kayınbabam ne dedigini bilmez esim de niye oyle dıyosun demez kendi maddi sıkıntı vektigimiz halde onlar alo para lazım dese bulur buluşturur verir onlara kendidilignden düşünüp bişey almaz ben diyecegim de oyle alacak ilgisi var hiç yok degil ama yetersiz seerek evlednik 1 yıl görüştük bisey oldugu ortamda savunma yok yada sizin derdiniz ne deme imkanı yok. cinsellige düşkünlüğü de pek yok o konuda rahatım iyi bir insan saygılı bi iinsan ama tüm kavgalarımız ailesi yüzünden yapyıoruz biz normal de hiç kavga etmiyoruz. esşimin yanında bişe ydemiyorlar bana o yokken laf vuruyolar eşime defalarca bak böyle boyle oldu diyorum hep abartan ben oluyorum alttan almamış kişi ben oluyorum daha ne yapmalıyım bilmiyorum ne kadar susmalıyım bilmiyorum. en son tartışmamzı da onların hiç bia zaman sucu olmadı lafı gecti ondan beri sesimi cıkarmıyorum artık bişey de demiyorum. düşüncesiz ailesi var srekli her pazar birlikte olmak istiyorlar ben de calısıyorum sadece 1 pazarımız var bizim baska vaktımız de yok ben cevap veriyorum hayır olmaz diye sonra ben suclu oluyorum ama sundan eminim yüzüme guluyorlar sevilmedigimi ben biliyorum eminim de bile bile onlara iyi davranmak cok içi yıkıcı sadece tek isteeidigim eşimin farrk etmesi baska bişey istemiyorum ben biraz falza ilgi oturup bana anlatmaz hiç bi sıkıntısı illaki irdelicem oyle anlatacak. bu durumdan da muzdaribim. kaynanam yeri geldi asagıladı yeri geldi kayımnbbabam sen herseyimize karısma dedi esşim bisey demedi bana 1 yıllık eviliyim adım cocogu olmuyor a cıktı kimseye dwe anlatılmıyor eşimle cozmeye calısıyorum cozemyorum cozulmuyo cözemedim her kaynanama gittigimizde aksamına kavgalıyız eşim asısrır sessız herkes üstüne binmiş. simdi arasalar izin al gel deseler gelir arqabamız k.babam da simdi uc haftadırvermiyolar eşimde demiyo ver arabamı artık diye 3 haftadır kendi annmde kalıyorum kendi annemde kalmam yeri gelince o da sıkıntı oluyor durum bunar da ibaret da ha neler neler yani... isityorki kyınvalide hanım onla oturum erişte kesim yuffka acım ama benim vaktım yok kaynanam herkesin ortasında otururduk baccakalarını ovdurur eşime esimde kac yasındayım demez kim olursa olsun öenmsemez yapar ben cok yoruldum bazen cok tukeniyorm ama diyorum esişim aılesi ebn uzaklaştırmak isteimiyıorum ama artıkm farketmesini istiyorum zarar vermreye basladılar bize ben evime gidemiyorum artık. uc haftadır annemde kalıyorum evimi özledim evi gibisi yok insanın. evet esim cok dusukn degil ailesine ama her isteklerini karsılıyo beni bizi düsünmüyo bbana harclık birakmıyo onların zevkine ihtiyaclarını karsşılıyo bu benşi z rouma gidiyo ben cok yoruldum bana da yol gösterin
ben ayrmasam da kendsi ayırıyo zaten odayı canı sıkıldığı zaman oda değiştirir beyefendimz. işten geldi o ayrı odada ben ayrı odada oturuyoruz. konşmadk bile birbir yüzümüze bile bakmadk. çocukları öpmedi bile. çok zoruma gidiyor söyledkleri elim kolm bağlı ne yapcm bilmiyorum lise mezunu bile değilm gidim bir iş bulm iş bulsam çocuklar ne olacak deyneğin iki ucu da b...yni stresden baş ağrısımdan duramıyorum konşmaya gitsem konşmaz sanki kavgayı ben çıkardm o bana ağza alnmayack seyler söyledi ama ben söylemişim gibi bana tavr yapıyor. yoruldum vallahi yoruldm. iiten geldi bahçede telle konuşuyo genelde böyle yaptığnda hep eski sevgilisin ile konşmalarını yakaladm ki eminm yine oyle oldu çıldıtacam artıkHer ne olursa olsun yatağını ayırma ne yasarsan yasa ama eşinle aynı yatakda yatmalisin bende ailemle ayrı sehirdeyim yaşadığım şehirde kimsem yok birasda bundan problem yaşıyoruz sanırım hayatımızın ortasına almisiz adamları biz etrafında dört döndükçe onlar uzaklaşıyor
ben ayrmasam da kendsi ayırıyo zaten odayı canı sıkıldığı zaman oda değiştirir beyefendimz. işten geldi o ayrı odada ben ayrı odada oturuyoruz. konşmadk bile birbir yüzümüze bile bakmadk. çocukları öpmedi bile. çok zoruma gidiyor söyledkleri elim kolm bağlı ne yapcm bilmiyorum lise mezunu bile değilm gidim bir iş bulm iş bulsam çocuklar ne olacak deyneğin iki ucu da b...yni stresden baş ağrısımdan duramıyorum konşmaya gitsem konşmaz sanki kavgayı ben çıkardm o bana ağza alnmayack seyler söyledi ama ben söylemişim gibi bana tavr yapıyor. yoruldum vallahi yoruldm. iiten geldi bahçede telle konuşuyo genelde böyle yaptığnda hep eski sevgilisin ile konşmalarını yakaladm ki eminm yine oyle oldu çıldıtacam artıkbağrjp çağırıp rahatlamak istiyorum yapamıyorum :
her sabah netten açıp sesli br sekilde dinlerim ama yok bizimki böyle odun düzeleceğini sanmıyorm. aldı battaniyesimni geçti pc nin başına film izliyo tek başına. evden gitti bir saat somra geldi ve gelnce hemen duş aldı sinrlerm iyice bozulduİşin zor Allah yardımcın olsun kardeşim ama her zorlugunda vardır elbet bir selameti rabbim kulunun kaldıramayacağı yük vermez hiç bi zaman senden isteim şu ki bakara suresini okuyabiliyor san okuyabilirsiniz okuyamiyorsan internetten açıp evde dinleyin eşiniz gaflete kapılmış eski sevgiliyle konuşmada nedir hiç üzme güzel canını bu kadar uzulmene değmez 2 evladın için güçlü olmak zorundasın
Eşinin ailesiyle Aran nasılher sabah netten açıp sesli br sekilde dinlerim ama yok bizimki böyle odun düzeleceğini sanmıyorm. aldı battaniyesimni geçti pc nin başına film izliyo tek başına. evden gitti bir saat somra geldi ve gelnce hemen duş aldı sinrlerm iyice bozuldu
seviyo gibi davranırlar ama sevmezler eşime beni kötülemişler banada eşimi kötülemişler bende onları sevmem onlarda beni sevmez ama birbirimizi gördüğümzde açık veröeyizEşinin ailesiyle Aran nasıl
Mesajlar kısmına bakarmisin ordan yazdım sizeseviyo gibi davranırlar ama sevmezler eşime beni kötülemişler banada eşimi kötülemişler bende onları sevmem onlarda beni sevmez ama birbirimizi gördüğümzde açık veröeyiz
Canım senin için çok üzüldüm diüer arkadaşlara da çok üzüldüm tabi ki. Ama seni okuyunca aklıma kendim geldim bende 3 yıllık evliyken iki çocuğum vardı ve sıkıntılar çektim hem de çok. Uzun süredir girip bakamıyorum ama her girdiğimde eksiksiz bütün okumadığım sayfaları okuyorum. Ailene ne dedi o kısmı anlamadımnette sıkntı var o yüzden çok paylaşmşm arka arkaya kusura bakmayın. akıl verin bana da nolur
Canım ALLAH yardımcın olsun senin için çok dua edicem.her sabah netten açıp sesli br sekilde dinlerim ama yok bizimki böyle odun düzeleceğini sanmıyorm. aldı battaniyesimni geçti pc nin başına film izliyo tek başına. evden gitti bir saat somra geldi ve gelnce hemen duş aldı sinrlerm iyice bozuldu
ailemle konşmuyoruz beraber iş yapmaya çalştılar olmayınca zıt düştüler bu yüzdende sıkıntı oldu.Canım senin için çok üzüldüm diüer arkadaşlara da çok üzüldüm tabi ki. Ama seni okuyunca aklıma kendim geldim bende 3 yıllık evliyken iki çocuğum vardı ve sıkıntılar çektim hem de çok. Uzun süredir girip bakamıyorum ama her girdiğimde eksiksiz bütün okumadığım sayfaları okuyorum. Ailene ne dedi o kısmı anlamadım
bnm aileme kfür etti k..yazdığm oydu ettiğiküfürü açk yazmak istemedmCanım senin için çok üzüldüm diüer arkadaşlara da çok üzüldüm tabi ki. Ama seni okuyunca aklıma kendim geldim bende 3 yıllık evliyken iki çocuğum vardı ve sıkıntılar çektim hem de çok. Uzun süredir girip bakamıyorum ama her girdiğimde eksiksiz bütün okumadığım sayfaları okuyorum. Ailene ne dedi o kısmı anlamadım
Canım bu sayfaları oku emin8m bir çok fikir edineceksin bide erkekler marstan kadinlar venusten diye bir kitap var çok etkili olduğunu düşünüyorum ben burda kizlar tavsiye etmiş bende aldim okuyorum ve çok etkisi oldu bende sabırla herşey oluyormuş onu öğrendim.. . Şimdi sana bi fikir veremem yada bi yorum yapamam hayatın hakkında ama önerilerim bunlarkızlar bende çokkötüyüm boşanmak istiyorum artık benim ki çok ilgisiz sevgisiz çok mutsuzum onu nasıl düzeltcem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?