Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Sensz0 bende eşimden ilgi görmüyorum bende çok bunalıyorum senin gibi ben bu konuda yardımcı olamam sana kelin ilacı olsa başına surermis misali ama sana tavsiyem şu ki ailesine düşkün erkeğin karşısına geçip ailesi hakkında laf solersen senden kötüsü olmaz bunu yapma bırak o senin ailene ne söylerse söylesin sinirlenme sinirlerine hakim ol ailesi haksız da olsa onun gözünde haklı demekki sende kötü hiç bişi söyleme zamana bırak olurmu ve neden ailenle gorusmuyosun peki

Seninle ilgilenen bir eş xd daha ne isteyebilirsiniz cumartesi akşamından yap programını eşin beyden hoşlanıyorsanız pazar gününde onu yapalm de eşim maç oynamayı seviyor diye maç oynamayı öğrendim onlar nasıl eşini görünce yuzune gülüo eşin olmayınca laf soluolarsa sende öle yap neden onlarn lafını kafana takip eşinle huzurunu bozup bide sürekli ailesini kötüleyerek ailesine dahada yakinlastiriyorsun

ben ayrmasam da kendsi ayırıyo zaten odayı canı sıkıldığı zaman oda değiştirir beyefendimz. işten geldi o ayrı odada ben ayrı odada oturuyoruz. konşmadk bile birbir yüzümüze bile bakmadk. çocukları öpmedi bile. çok zoruma gidiyor söyledkleri elim kolm bağlı ne yapcm bilmiyorum lise mezunu bile değilm gidim bir iş bulm iş bulsam çocuklar ne olacak deyneğin iki ucu da b...yni stresden baş ağrısımdan duramıyorum konşmaya gitsem konşmaz sanki kavgayı ben çıkardm o bana ağza alnmayack seyler söyledi ama ben söylemişim gibi bana tavr yapıyor. yoruldum vallahi yoruldm. iiten geldi bahçede telle konuşuyo genelde böyle yaptığnda hep eski sevgilisin ile konşmalarını yakaladm ki eminm yine oyle oldu çıldıtacam artık bağrjp çağırıp rahatlamak istiyorum yapamıyorum :

İşin zor Allah yardımcın olsun kardeşim ama her zorlugunda vardır elbet bir selameti rabbim kulunun kaldıramayacağı yük vermez hiç bi zaman senden isteim şu ki bakara suresini okuyabiliyor san okuyabilirsiniz okuyamiyorsan internetten açıp evde dinleyin eşiniz gaflete kapılmış eski sevgiliyle konuşmada nedir hiç üzme güzel canını bu kadar uzulmene değmez 2 evladın için güçlü olmak zorundasın

her sabah netten açıp sesli br sekilde dinlerim ama yok bizimki böyle odun düzeleceğini sanmıyorm. aldı battaniyesimni geçti pc nin başına film izliyo tek başına. evden gitti bir saat somra geldi ve gelnce hemen duş aldı sinrlerm iyice bozuldu

nette sıkntı var o yüzden çok paylaşmşm arka arkaya kusura bakmayın. akıl verin bana da nolur
Canım senin için çok üzüldüm diüer arkadaşlara da çok üzüldüm tabi ki. Ama seni okuyunca aklıma kendim geldim bende 3 yıllık evliyken iki çocuğum vardı ve sıkıntılar çektim hem de çok. Uzun süredir girip bakamıyorum ama her girdiğimde eksiksiz bütün okumadığım sayfaları okuyorum. Ailene ne dedi o kısmı anlamadım

Canım ALLAH yardımcın olsun senin için çok dua edicem.

ailemle konşmuyoruz beraber iş yapmaya çalştılar olmayınca zıt düştüler bu yüzdende sıkıntı oldu.

bnm aileme kfür etti k..yazdığm oydu ettiğiküfürü açk yazmak istemedm

pembecim günlerdir seni okuyorum.zeynep hanımın çok güzel tavsiyeleri var işime cok yaraadı sağolsun.ancak pembecim bu gidiş gidiş değil

kızlar bende çokkötüyüm boşanmak istiyorum artık benim ki çok ilgisiz sevgisiz çok mutsuzum onu nasıl düzeltcem bilmiyorum
Canım bu sayfaları oku emin8m bir çok fikir edineceksin bide erkekler marstan kadinlar venusten diye bir kitap var çok etkili olduğunu düşünüyorum ben burda kizlar tavsiye etmiş bende aldim okuyorum ve çok etkisi oldu bende sabırla herşey oluyormuş onu öğrendim.. . Şimdi sana bi fikir veremem yada bi yorum yapamam hayatın hakkında ama önerilerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…