- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #2.041
Ilk zamanlar adapte süresi biraz zor bir süreç oluyor bu yuzden hemen sert çıkmayın ve sozlere çok takilmayin.. sakin ve güzel yaklasin bu konuyu baştan sona okursan evliliğini erkenden çok guzel yerlere getirebilirsinBen evleneli daha 1 ay oldu. başındaki ilginin tamamını kaybetti,kendimi değersiz görmeye başladım, elinde sürekli telefon, bugün ilk defa kavga ettik, bana beğenmiyorsan çek git dedi bende telefonunu parçaladım. şimdiden böyle olursa geleceğimiz nasıl olur düşünmeye başladım.
Ilk zamanlar adapte süresi biraz zor bir süreç oluyor bu yuzden hemen sert çıkmayın ve sozlere çok takilmayin.. sakin ve güzel yaklasin bu konuyu baştan sona okursan evliliğini erkenden çok guzel yerlere getirebilirsin
Ortak bir şey yapmayı denesen birlikte yürüyüşe çıksanız mesela ama bunu baskı yapmadan şikayet etmeden oflamadan teklif etsen. Misafirliğe gitseniz haftanın bir günü. Bir günü de misafir cagirsan mesela ortam hoşuna gider belki. Naçizane fikrim benim .
Siz ne durumdasiniz herşeyi okudum ben ve merak ettim durumlar iyimi
Her ne olursa olsun yatağını ayırma ne yasarsan yasa ama eşinle aynı yatakda yatmalisin bende ailemle ayrı sehirdeyim yaşadığım şehirde kimsem yok birasda bundan problem yaşıyoruz sanırım hayatımızın ortasına almisiz adamları biz etrafında dört döndükçe onlar uzaklaşıyorbende aynı dertten muzdarıbm kızlar 3 senelik evliym 2 çocuğm var ama ilgisizlikten öok yoruldm bişeyypsam veya konşmaya çalşsam hemen bir tepki veriyor ve bugn tartıştk. dediği kelime " evlilik vana göre değil yürüyorm sadece yoksa istediğimden değil dedi somra aileme k... feln dedi bende onun ailesini söyledm kendi ailesine laf söyleynce daha çok sinrlendi sehpa fırlattı ama bana gelmedi sonra çıktı gitti bende çocklarn odasndayatıyorum şimdi gitmedm yanına ailemle görüşmüyorm bi tek ablamla görüşüyorum ayru sehirlerdeyz ailelerimzle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?