- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #2.081
Gebeyim 7 haftalik.. okula gidiyorum kusmalardan dolayi hastaneye yatis veriyorlar
Inslalah ds bilmiyorum ya.Bebegin hayırlı olsun inşallah bişeyler yoluna girmiştir evinde durabiliyomusun Artık
Gebeyim 7 haftalik.. okula gidiyorum kusmalardan dolayi hastaneye yatis veriyorlar
hayırlı olsun bebeğin muradına kavuşmuşsunGebeyim 7 haftalik.. okula gidiyorum kusmalardan dolayi hastaneye yatis veriyorlar
Calkantiliydi.Bebekten önce aranız nasıldı?
hayırlı olsun bebeğin muradına kavuşmuşsun
sağlıkla gelsin inşallah
keşke az daha bekleseydin inşallah birşeyler yoluna girer bebekle
okul- bebek çok zor olacak Allah kolaylık versin
Aminn cnminşallah aranızdaki problemleri de çözer bebiş canım
Dondurcam cnm dogsun insallah.Insallah bir yil emek verdigin okulunu birakmak zorunda kalmazsin...
Sevgiyle ve hayirla kucagina al insallah bebegini...
Ilk zamanlar bende cok sey yasadim...Ben evleneli daha 1 ay oldu. başındaki ilginin tamamını kaybetti,kendimi değersiz görmeye başladım, elinde sürekli telefon, bugün ilk defa kavga ettik, bana beğenmiyorsan çek git dedi bende telefonunu parçaladım. şimdiden böyle olursa geleceğimiz nasıl olur düşünmeye başladım.
sen ara cabimBenim derdimede derman olur musunuz benide bi nebze olsun yalnizligimi paylaşır mısınız biz ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz 1.5 senelik evliyiz ama eşimden ilgi göremiyorum isdeyken arayıp sormuo akşam 2 3 saat birbirimizi görüyoruz izin günlerimiz aynı değil ben ilgisizlikten umursanmamakdan ve merak etmemesinden sıkıldım ben napcami bilmiorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum eve gelir oyununu açar kendi sorunlarını anlatr ben anlattigimda cevap vermez evlilik 2 3 saat birbirini gormekse evde iki yabancı gibi yasamaksa ben böle evlilik istemiyorum ben napcami bilmiorum
Koxa da oyle. Lafi soyler hakaret eder sonra kendi hakliymia gibi tavir yapar.ben ayrmasam da kendsi ayırıyo zaten odayı canı sıkıldığı zaman oda değiştirir beyefendimz. işten geldi o ayrı odada ben ayrı odada oturuyoruz. konşmadk bile birbir yüzümüze bile bakmadk. çocukları öpmedi bile. çok zoruma gidiyor söyledkleri elim kolm bağlı ne yapcm bilmiyorum lise mezunu bile değilm gidim bir iş bulm iş bulsam çocuklar ne olacak deyneğin iki ucu da b...yni stresden baş ağrısımdan duramıyorum konşmaya gitsem konşmaz sanki kavgayı ben çıkardm o bana ağza alnmayack seyler söyledi ama ben söylemişim gibi bana tavr yapıyor. yoruldum vallahi yoruldm. iiten geldi bahçede telle konuşuyo genelde böyle yaptığnda hep eski sevgilisin ile konşmalarını yakaladm ki eminm yine oyle oldu çıldıtacam artıkbağrjp çağırıp rahatlamak istiyorum yapamıyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?