- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
AİLE terapisine gidin birlikte cnm bir yardım alın ahh o telefonlar internetler yok mu ya al karşına aile terapistine gidelim de cnm
Ayy canım nasıl yaptın ben denedim olmamıştı birde kusura bakmayın olur mu size geri dönemedim ama dün benim büyükk kızım hastalandı ateşi ile uğraşıyorum dünyam döndü resmen çünkü geçen hafta küçük kızım hastaydı polenker yüzünden kronik bronşit problemi yaşıyoruz aama biraz ağır olarak
Bence de yaz yazalım yani bende çok doluyum artık herşey beni bunaltıyor yemin ederim. Takma kafana diyeceğim ama biliyorum öyle olmadığını. Canım benim kaç yaşındasın çocuk varmıKendimi iyice yalnız hissediyorum..
Ne yaparsam düzelir sorun bilmiyorum.
Saçlarımı kestirecegim bugün
Kaslarimi aldiracagim. Tüm bunlar çözüm mu olacak bilmiyorum.
Ara sıra ruh halimi yazmak için bu konuyu kullanacağım sanırım..
Ben dediğimde asabilesip ne yapmak istiyosan yap diyor.Kizlaaar kızlar aynısı benimde başımda bu malları takmama çözüm anlayın artık saç kestirmek degil estetik de yaptirsak bunlar boyle.birakin kendi hallerine.ben gecen gun bosanmak istiyorum dedim biraz duzelir gibi oldu ama bilemiyorum tabi ki bu davranışlarının altında yatan neden anlayamıyorum.kardeşim neden evlendim o zaman tek yasasaydin değil mi ama.
Takmama elde değil.Bence de yaz yazalım yani bende çok doluyum artık herşey beni bunaltıyor yemin ederim. Takma kafana diyeceğim ama biliyorum öyle olmadığını. Canım benim kaç yaşındasın çocuk varmı
Bence de yaz yazalım yani bende çok doluyum artık herşey beni bunaltıyor yemin ederim. Takma kafana diyeceğim ama biliyorum öyle olmadığını. Canım benim kaç yaşındasın çocuk varmı
Ayy canım nasıl yaptın ben denedim olmamıştı birde kusura bakmayın olur mu size geri dönemedim ama dün benim büyükk kızım hastalandı ateşi ile uğraşıyorum dünyam döndü resmen çünkü geçen hafta küçük kızım hastaydı polenker yüzünden kronik bronşit problemi yaşıyoruz aama biraz ağır olarak
Valla canım evliliğin ilk yılı zaten çok problemli geçer ama daha 5 aylık evli ve ne yapmak istiyorsan yap ne demek.neden evlendi o zaman bu adam seninle.severek mi evlendiniz.yani bunun altinda.mutlaka baska bir neden var bence.yada senin kocan anormal.guzelce oturup konismak istediğini soyle.hamileydi değil mi galiba.keske çocuk için bu kadar acele etmeseydi.20 yaşındayım beş aylık evliyim daha.
Valla canım evliliğin ilk yılı zaten çok problemli geçer ama daha 5 aylık evli ve ne yapmak istiyorsan yap ne demek.neden evlendi o zaman bu adam seninle.severek mi evlendiniz.yani bunun altinda.mutlaka baska bir neden var bence.yada senin kocan anormal.guzelce oturup konismak istediğini soyle.hamileydi değil mi galiba.keske çocuk için bu kadar acele etmeseydi.
Sen daha yolun çok başındasın neden böyle oldu acaba ama hepsi aynı ben 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim iki kızım var ama şu hayattan o kadar bıktım ki kendimi yükseklerden aşağılara bırakasım varr birde kızım çok hasta bu aralar herşey üst üste20 yaşındayım beş aylık evliyim daha.
Canım çok saol o yüzden bakamıyorum pek buralara ama aklım burdaGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?