Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Eğer ayrılık dülünüyorsan ciddi ciddi sakın çocuk yapma benim gibi mallığının üstüne oturur kalırsın kaç yıl tanıdınız birbirinizi

Sabır sabır sabır.. .
Tek çare bu
Ama insan olayın içinde olunca sabır bu kadar kolay gelmiyor insana...
Canı açıyor. Ağlarken nefesi kesimi veriyor ama ne yapacağız...
Bu adamlarda biz seçtik en nihaenihayetinde koca diye kendimize.
Ve koca olamadılar o ayrı konu...

Ya ki zor erkekler hep aynı benim kocamda ancak isi düşünce sarilir oper. o oyle olduğu için bende yana sanıyorum dogal olarak evliyiz ama aramizda mesafe var iste.ilgisizlik bizde de var ama napalim yani iste benim altı aylık kızım var

Evlilikte cinsel.konuda her iki tarafın da birbirini üzerinde hakkı var.ne demek yani sadece o isteyince mi birlikte olacaksınız.sacmalıyor.sen onun.kolesi degilsin cariyesi falan degilsin.kocan dunyanin merkezi saniyor galiba kendini

kocamı okudum gıbı bıraz
ıhmalkarlıgına kılıf bulur.
tam ıbretlık kadınlara gore bu adamlar ama naparsın.(hatta ıcınden gecırırsın,baska kadın olsa çığ çığ yerbunu, bu tavırlar bana mı özel dıye)
sızın umrunuzda oldugunu bıldıgı ıcın bu kadar rahat.
sızde ıplemeyın.(zor olsa da bunu basaran sız olacaksınız)
onun ılgısıne muhtac oldugunuzu dusundukce bı hayır gelmıyor evlılıkten.
onun sızın ılgısıne muhtac oldugunu hıssetmelı(valla formülü bılsem kendım uygulamak ıstıyorum)
hanı surundursenız surunme asamasındakı tavrını ılgı alaka olarak algılarsınız
elınde oldugunuzu dusununce kaldıgı yerden odunluga devam edecek.
bu durumda kesın cözum olmasa da baskalarının yanında bu halı mılletın gozune sokulmalı. kı
sızın soyledıgınız uyarı ıkaz kızma kusmeyı sallamadığı ıcın mılletın lafları hancer gıbı saplansın.

Aynı biz valla

Evet öyle doktora gitmeyi önerdim

Bir dr bu hak konusuyla ilgili birşeyler okutmayi düşünüyorum.

Tatlım zaten milletin yanında ayıp olur diye uzak duruyor.
Konuşmaz bile neredeyse.
Ne diyeyim ki yatak odamızi açmak istemiyorum
Laf anlamıyor.

Tatlım zaten milletin yanında ayıp olur diye uzak duruyor.
Konuşmaz bile neredeyse.
Ne diyeyim ki yatak odamızi açmak istemiyorum
Laf anlamıyor.
Tatlim yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum ama bir erkek ne bileyim isteksiz olmaz.en baştan beri mi böyle? Yoksa sonradan olduysa ne bileyim aklıma başka şeyler geliyor

Tatlim yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum ama bir erkek ne bileyim isteksiz olmaz.en baştan beri mi böyle? Yoksa sonradan olduysa ne bileyim aklıma başka şeyler geliyor

En baştan değil. Ama bana en başından beri bu konuda anlayışlı
Bizim ilk bir ayda anca tam birlesme sağlandı. Bekaretim ilk hafta bozulsada
Sonra iyiydik
Ama ailesiyle tartışma vs oldu. Sonra kendisi çok üstüne geldi
.
Tartışmalar mi bizi bu hale getirdi
bilmiyorum. Meyve al dedim her meyveden bol bol almış gelmiş.
Bana değer veriyor bu konuda ama cinsellikten karşılıklı inat olsun diye birbirimizi itiyoeuz diye mi diye düşünmeye başladım.

Bugün gayet iyi davrandı akşam. Takmamaya devam edicem. Yüzü ve eli çizilmiş. Aldatma konusuna misilleme yaptirdim. Cinslerini sordum ışte kim çizdi. Her cinsten vardı dedi. Onu kiskanmam hoşuna gidiyor.. ama öyle bor durum soz konusu değil diye düşünüyorum herşeyi kontrol ediyorum ama bakalım.

Ayni benim kocam. Beraber olacaksak gelir sadece yanima. Ben misilleme yapinca bozulur sonra. Tvnin icine düşer her akşam hele simdi transfer sezonu ya off evde durasim yok valla su son model tvyi parcalayasim var. Borclar yüzünden bi yere de çıkamıyoruz yeni evliyiz borc cok bunu cok takiyo. Borcu olmayan insan var mi. Bi sarilip öpüp gönül almak bedava. Uzaktan uzaktan ev arkadasi gibi sakalasiriz. Evinde oturur her aksam ama ben yanyana kendimi yalniz hissediyorum,

Aynen bizde böyleyiz tv ye ayırdıkları vaktin ceyregini bize ayirsalar keşke.hep derim su tv tvyi balkondan aticam diye ha birde telefon var

Aynen öyle

Merhabalar, galiba herkesin evliliğinde oluyor sıkıntılar. Bende 10 aylık evliyim ama o kadar yoruldum ki. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Eşim çok inatçı herşeye küsüyo tavır yapıyo günlerce konuşmuyo. Geldiği gibi telefonla oynamaya başlıyo. Ailemle ilgili de çok üstüme geliyo sürekli annemle ablamla konuştuğum için kavga çıkartıyo. Annemler taşınacak dün yardıma gitti sonradan eşimde geldi avizelerimizi o takabilmişti öyle olunca annem onları sökün diğer evden dedi sökmeye gittik ama arabaya bindiğimden beri demediği laf kalmadı söktüğüde 2 tane avize. beni sokagın başında bırakıp gitti yeni eve takmadı bile. Enayiymiş ona iş yaptırılıyomuş yok bilmem söylendi gitti. Kendi arkadaşları taşındı hatta yeni tanıştığı kişilerdi cumartesi günü hep onlara yardım yetti. Ben evde durdum ağzımı dahi açmadım benim aileme hep bunu yapıyor. Akşamda annesi yemeğe gelin dedi bakarız dedim gelin gelin diye tutturdu iftardan sonra yengesinin akrabayı mı ne birisi çaya çağırmış oraya gideriz diyo tamam dedim kapattım. Hemen aradım sen nereye gidersen git ben gelmiyorum diye.
oooff gerçekten çok bunaldım ya

Bunların modelleri aynı.
Ama yardım konusunda böyle düşünmesi kötü olmuş.

Biraz ortamlardan el ayak çekin.. s.
Tavır konusunu konuş bence.

Bunların modelleri aynı.
Ama yardım konusunda böyle düşünmesi kötü olmuş.

Biraz ortamlardan el ayak çekin.. s.
Tavır konusunu konuş bence.
Ben onun ailesine asla öyle davranmam hatta annesi tatlı vs işlerini yapamaz ablamlarda irmik helvası dondurma yemişti beğenmişti yarın iftardan sonra yapayım ben dondurma da alalım annenelere gidelim dedim... ya ben bu şekilde iyi niyetliyken her defasında üstüme geliyor. Dün o kadar beni üzdü aileme karşı beni mahcup etti yalan söylemek zorunda bıraktı akşam gelmiş birlikte olmaktan bahsediyo. Reddettim istemiyorum çünkü beni tehfit ediyo bu reddetmelerin çoğaldı ben birşey yaparsam beni suçlamıcaksın diyo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…