- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Ben kendim istedim herşeye rağmen ama yinede olmuyor bakAh canım kendin tanışsan da evlilik kararı alsan belki anlarım ama ne bu acelen görücü usulü daha 20 yaşındayken
Daha tadacak okadar güzel şeyler vardı ki 20 li yaşlarda
Evlenince yapamıcaksın hep uhde kalacak içinde
Bir de sevgi görsen iyiki evlendim desen o da yok
Düzelir mi bilemiyorum ama inşallah herşey yoluna girer
Yok çok erken evlenmiş o yüzden dedimBen kendim istedim herşeye rağmen ama yinede olmuyor bakKader kısmet mi demeliyiz ne demeliyiz bilmiyorum...
Bilmiyorum ki benim arkadaşım 18 yaşında evlendi ama mutlu yani bizim gibi problemleri yok. İyi eş seçemediğimiz için bu haldeyiz ne yaş ne tanımak fark etmiyor ya.Yok çok erken evlenmiş o yüzden dedim
Yoksa 30 yaşında evlenen biri de bu durumu yaşayabilir
Görücü usulü evlilik kumar gibi malesef..
Selam, aynı sıkıntıları ben de ilk senemde yaşadım, çok iyi anlayabiliyorum. Sonra eşimden habersiz bir sürü kitap okudum, Amerikalı yazarlar vs. Sonuçta erkek her yerde erkek ve çözümü hep aynı:) Şu an cok mutlu sevgi dolu bir yuvam var. İlgisizlik kavgalar hepsi Yok oldu.Bilmiyorum ki benim arkadaşım 18 yaşında evlendi ama mutlu yani bizim gibi problemleri yok. İyi eş seçemediğimiz için bu haldeyiz ne yaş ne tanımak fark etmiyor ya.
Ben onun ailesine asla öyle davranmam hatta annesi tatlı vs işlerini yapamaz ablamlarda irmik helvası dondurma yemişti beğenmişti yarın iftardan sonra yapayım ben dondurma da alalım annenelere gidelim dedim... ya ben bu şekilde iyi niyetliyken her defasında üstüme geliyor. Dün o kadar beni üzdü aileme karşı beni mahcup etti yalan söylemek zorunda bıraktı akşam gelmiş birlikte olmaktan bahsediyo. Reddettim istemiyorum çünkü beni tehfit ediyo bu reddetmelerin çoğaldı ben birşey yaparsam beni suçlamıcaksın diyo!
Selam, aynı sıkıntıları ben de ilk senemde yaşadım, çok iyi anlayabiliyorum. Sonra eşimden habersiz bir sürü kitap okudum, Amerikalı yazarlar vs. Sonuçta erkek her yerde erkek ve çözümü hep aynı:) Şu an cok mutlu sevgi dolu bir yuvam var. İlgisizlik kavgalar hepsi Yok oldu.
Erkekteki ilgisizligin bir numaralı sebebi kadından saygı görmemesi. Burda saygı derken ne kastediyorum? Her dediğini yapmayı el pençe durmayı değil elbette. 1- işi ile ilgili akıl veriyor musun? 2- neyi nasıl yapması gerektiğini söylüyor musun? 3-herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışıyor musun? Eğer bunları yapıyorsan eşini kendinden uzaklaştırırsin. Çünkü kadınların yardımını erkekler "eleştiri" olarak algılar. Farkında olmadan ona "sen beceriksizsin" demiş olursun.
Eşine değil kendine odaklan. Ne kadar mutluysan o kadar çekici olursun. Sevdigin şeyleri yap. Hayatı hafife al. Bencillik gibi düşünme. Gülümsemek mutlu olmak en güzel makyajdir. Eğer yüzün asıksa ne kadar bakımlı olsan da çekici görünmezsin.
Ve eşine aslaaaa ve assslaaaa yatak odasında ceza verme! Aranız ne kadar kotu olursa olsun onu asla reddetme! Kendi bacağına sıkmaktan ve durumu kotulestirmekten başka birşey değil emin ol!
İnşallah hayal ettigin mutlu yuvaya sahip olacaksın, eminim bundan.
Tanıştık zaten. Ailem zorlamadı evlilik için..Ah canım kendin tanışsan da evlilik kararı alsan belki anlarım ama ne bu acelen görücü usulü daha 20 yaşındayken
Daha tadacak okadar güzel şeyler vardı ki 20 li yaşlarda
Evlenince yapamıcaksın hep uhde kalacak içinde
Bir de sevgi görsen iyiki evlendim desen o da yok
Düzelir mi bilemiyorum ama inşallah herşey yoluna girer
Tavır konusunu da diyorum şakayla karışıkta da dedim ciddi ciddi de dedim ama anlamıyor. Sıkıldım artık şu tavırlarından bıktırdın diyorum olmuyor. Çocuk gibisin küsüyosun diyorum olmuyor,. Bizde roller değişti normalde kızlar trip atar diye dalga geçiyorum yine olmuyor.
Ben esim bi gun konusmak istemiyorum dediğinde evden gitmeye kalkmistim konusmayacaksak niye ayni evdeyiz ayri kalalim biraz diye. Sen dur ben giderim dedi çıktı gitti aramadim da. 2 gune geldi o günden beri konusmak istemiyorum diye bir sey diyeceğini sanmiyorum. Hele bi desin! Once gormezden gel sallama bekle gelmesini. Gelmiyor mu cek saglam bi rest. Esin seni aldatmakla tehdit ediyor utanmiyor mu hic resmen bak ben karaktersizim diyor. Kurban olsun senin ailene bu adam. Hic düşünmüyor sanirim senin cekip gidebilecegini ki bu kadar rahat her konuda..Tavır konusunu da diyorum şakayla karışıkta da dedim ciddi ciddi de dedim ama anlamıyor. Sıkıldım artık şu tavırlarından bıktırdın diyorum olmuyor. Çocuk gibisin küsüyosun diyorum olmuyor,. Bizde roller değişti normalde kızlar trip atar diye dalga geçiyorum yine olmuyor.
Evwt rest kesinlikle ise yariyor.bende dedim ayri odalarda yatacaksak alır kızımı giderim sonra sen her gece ayrı bir odada yat demistimBen esim bi gun konusmak istemiyorum dediğinde evden gitmeye kalkmistim konusmayacaksak niye ayni evdeyiz ayri kalalim biraz diye. Sen dur ben giderim dedi çıktı gitti aramadim da. 2 gune geldi o günden beri konusmak istemiyorum diye bir sey diyeceğini sanmiyorum. Hele bi desin! Once gormezden gel sallama bekle gelmesini. Gelmiyor mu cek saglam bi rest. Esin seni aldatmakla tehdit ediyor utanmiyor mu hic resmen bak ben karaktersizim diyor. Kurban olsun senin ailene bu adam. Hic düşünmüyor sanirim senin cekip gidebilecegini ki bu kadar rahat her konuda..
Evwt rest kesinlikle ise yariyor.bende dedim ayri odalarda yatacaksak alır kızımı giderim sonra sen her gece ayrı bir odada yat demistim
Görücü usulü evlenip benden mutlu olanları gördükçeSabır sabır sabır.. .
Tek çare bu
Ama insan olayın içinde olunca sabır bu kadar kolay gelmiyor insana...
Canı açıyor. Ağlarken nefesi kesimi veriyor ama ne yapacağız...
Bu adamlarda biz seçtik en nihaenihayetinde koca diye kendimize.
Ve koca olamadılar o ayrı konu...
Bence de aamaaaa merak etme her konuda benimki de öyle sayılır bazen o kadar ihtiyaç duyuyorum ki ilgi ve şevkate kendimi çok savunmasız hissediyorum güçsüz ve korumasız hissediyorum.Bunların modelleri aynı.
Ama yardım konusunda böyle düşünmesi kötü olmuş.
Biraz ortamlardan el ayak çekin.. s.
Tavır konusunu konuş bence.
Aklı sıra seni korkutacak. Defolu caddelerin ihracat fazlası kadınlarına layık görüyorsan kendini defol kapı orda deseydinBen onun ailesine asla öyle davranmam hatta annesi tatlı vs işlerini yapamaz ablamlarda irmik helvası dondurma yemişti beğenmişti yarın iftardan sonra yapayım ben dondurma da alalım annenelere gidelim dedim... ya ben bu şekilde iyi niyetliyken her defasında üstüme geliyor. Dün o kadar beni üzdü aileme karşı beni mahcup etti yalan söylemek zorunda bıraktı akşam gelmiş birlikte olmaktan bahsediyo. Reddettim istemiyorum çünkü beni tehfit ediyo bu reddetmelerin çoğaldı ben birşey yaparsam beni suçlamıcaksın diyo!
Yok bence her evlilik kumar gibi ama severek evlenip mutsuz olmak bana göre gerçekten daha zorYok çok erken evlenmiş o yüzden dedim
Yoksa 30 yaşında evlenen biri de bu durumu yaşayabilir
Görücü usulü evlilik kumar gibi malesef..
Canım benim gerçekten fazla inat iyi değil aynı şeyin sana yapıldığını düşün belki o da senin bu inadına karşılık seni ilgisizlikle cezalandırıyorBu mesajın için teşekkür ederim katılıyorum
Aynen fikir vermeyip ne istiyorsa in ..
Bizimki ben inat ediyorum diye kızıyor.
Kavgada da etsek inat etme demedim mi
Diye kızıyor.
Ben 3 aylık evliyken evide terkettim... Ağlaya ağlaya geldi aldı beni. Artık öylede değil işte soğudum senden gözümde yoksun boşanıcaz bu gidişle diyip duruyor. Umrumda da değil yani boşanırsn boşan sana mı yalvarcam asıl ben soğudum diyorum. Ailem oğlu gibi görüyo herşeyini sineye çektiler ya ona iyi davranan yaranmıyor. Dün annelerine gitmedim yemeğe bana gelmiş bundan sonra o eve adımını atmayacaksın diyor. Atmam meraklı değilim zaten dedim.Ben esim bi gun konusmak istemiyorum dediğinde evden gitmeye kalkmistim konusmayacaksak niye ayni evdeyiz ayri kalalim biraz diye. Sen dur ben giderim dedi çıktı gitti aramadim da. 2 gune geldi o günden beri konusmak istemiyorum diye bir sey diyeceğini sanmiyorum. Hele bi desin! Once gormezden gel sallama bekle gelmesini. Gelmiyor mu cek saglam bi rest. Esin seni aldatmakla tehdit ediyor utanmiyor mu hic resmen bak ben karaktersizim diyor. Kurban olsun senin ailene bu adam. Hic düşünmüyor sanirim senin cekip gidebilecegini ki bu kadar rahat her konuda..
Selam, aynı sıkıntıları ben de ilk senemde yaşadım, çok iyi anlayabiliyorum. Sonra eşimden habersiz bir sürü kitap okudum, Amerikalı yazarlar vs. Sonuçta erkek her yerde erkek ve çözümü hep aynı:) Şu an cok mutlu sevgi dolu bir yuvam var. İlgisizlik kavgalar hepsi Yok oldu.
Erkekteki ilgisizligin bir numaralı sebebi kadından saygı görmemesi. Burda saygı derken ne kastediyorum? Her dediğini yapmayı el pençe durmayı değil elbette. 1- işi ile ilgili akıl veriyor musun? 2- neyi nasıl yapması gerektiğini söylüyor musun? 3-herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışıyor musun? Eğer bunları yapıyorsan eşini kendinden uzaklaştırırsin. Çünkü kadınların yardımını erkekler "eleştiri" olarak algılar. Farkında olmadan ona "sen beceriksizsin" demiş olursun.
Eşine değil kendine odaklan. Ne kadar mutluysan o kadar çekici olursun. Sevdigin şeyleri yap. Hayatı hafife al. Bencillik gibi düşünme. Gülümsemek mutlu olmak en güzel makyajdir. Eğer yüzün asıksa ne kadar bakımlı olsan da çekici görünmezsin.
Ve eşine aslaaaa ve assslaaaa yatak odasında ceza verme! Aranız ne kadar kotu olursa olsun onu asla reddetme! Kendi bacağına sıkmaktan ve durumu kotulestirmekten başka birşey değil emin ol!
İnşallah hayal ettigin mutlu yuvaya sahip olacaksın, eminim bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?