Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Ah canım kendin tanışsan da evlilik kararı alsan belki anlarım ama ne bu acelen görücü usulü daha 20 yaşındayken
Daha tadacak okadar güzel şeyler vardı ki 20 li yaşlarda
Evlenince yapamıcaksın hep uhde kalacak içinde
Bir de sevgi görsen iyiki evlendim desen o da yok
Düzelir mi bilemiyorum ama inşallah herşey yoluna girer

Tavır konusunu da diyorum şakayla karışıkta da dedim ciddi ciddi de dedim ama anlamıyor. Sıkıldım artık şu tavırlarından bıktırdın diyorum olmuyor. Çocuk gibisin küsüyosun diyorum olmuyor,. Bizde roller değişti normalde kızlar trip atar diye dalga geçiyorum yine olmuyor.

Ben kendim istedim herşeye rağmen ama yinede olmuyor bak Kader kısmet mi demeliyiz ne demeliyiz bilmiyorum...

Yok çok erken evlenmiş o yüzden dedim
Yoksa 30 yaşında evlenen biri de bu durumu yaşayabilir
Görücü usulü evlilik kumar gibi malesef..
Bilmiyorum ki benim arkadaşım 18 yaşında evlendi ama mutlu yani bizim gibi problemleri yok. İyi eş seçemediğimiz için bu haldeyiz ne yaş ne tanımak fark etmiyor ya.

Bilmiyorum ki benim arkadaşım 18 yaşında evlendi ama mutlu yani bizim gibi problemleri yok. İyi eş seçemediğimiz için bu haldeyiz ne yaş ne tanımak fark etmiyor ya.
Selam, aynı sıkıntıları ben de ilk senemde yaşadım, çok iyi anlayabiliyorum. Sonra eşimden habersiz bir sürü kitap okudum, Amerikalı yazarlar vs. Sonuçta erkek her yerde erkek ve çözümü hep aynı:) Şu an cok mutlu sevgi dolu bir yuvam var. İlgisizlik kavgalar hepsi Yok oldu.
Erkekteki ilgisizligin bir numaralı sebebi kadından saygı görmemesi. Burda saygı derken ne kastediyorum? Her dediğini yapmayı el pençe durmayı değil elbette. 1- işi ile ilgili akıl veriyor musun? 2- neyi nasıl yapması gerektiğini söylüyor musun? 3-herhangi bir konuda yardımcı olmaya çalışıyor musun? Eğer bunları yapıyorsan eşini kendinden uzaklaştırırsin. Çünkü kadınların yardımını erkekler "eleştiri" olarak algılar. Farkında olmadan ona "sen beceriksizsin" demiş olursun.
Eşine değil kendine odaklan. Ne kadar mutluysan o kadar çekici olursun. Sevdigin şeyleri yap. Hayatı hafife al. Bencillik gibi düşünme. Gülümsemek mutlu olmak en güzel makyajdir. Eğer yüzün asıksa ne kadar bakımlı olsan da çekici görünmezsin.
Ve eşine aslaaaa ve assslaaaa yatak odasında ceza verme! Aranız ne kadar kotu olursa olsun onu asla reddetme! Kendi bacağına sıkmaktan ve durumu kotulestirmekten başka birşey değil emin ol!
İnşallah hayal ettigin mutlu yuvaya sahip olacaksın, eminim bundan.

Bence sen iyi niyetli olmaya devam et...
Birbirinizin cinsi ihtiyaclarinida karşikarşilayin canim benim.
Niye biliyor musun. O adam senin ailen artık...
Babanda onların ailesi de artık ikinci dereceden oluyor..
Sen o adamı memnun etmeye çalış..
Bakalım bu sefer yine aynı mi olacak..
En azından elimden geleni yaptım dersin vicdanin rahat olur..

Bizim ki de bu aralar iyi ışte.
Benden kaynaklı da olabilir. Kendisinden kaynaklı da. Umarım böyle devam ederiz
Bugün hastaneye gittik rapor verdiler ama aile işi olduğu için tekrar ise gidicek

Bu mesajın için teşekkür ederim katılıyorum

Aynen fikir vermeyip ne istiyorsa in ..
Bizimki ben inat ediyorum diye kızıyor.

Kavgada da etsek inat etme demedim mi
Diye kızıyor.

Tanıştık zaten. Ailem zorlamadı evlilik için..
Ama evlilik in bu iyi ki evlenmisim diye sıkı sıkı sarıldığım anlarda oldu.
Keşke evlenemseydim diye agladigimda.
Insanlar ve duyguları ışte calkantili

Tavır yaptığında yaptığın kendince doğruysa umursama canim o zaman. Çocuk gibiyse çocuğa davranır gibi o davranışını gormezden geleceksin işine gücüne devam edeceksin bakalım bu sefer bu davranışı sürdürecek mi

Ben esim bi gun konusmak istemiyorum dediğinde evden gitmeye kalkmistim konusmayacaksak niye ayni evdeyiz ayri kalalim biraz diye. Sen dur ben giderim dedi çıktı gitti aramadim da. 2 gune geldi o günden beri konusmak istemiyorum diye bir sey diyeceğini sanmiyorum. Hele bi desin! Once gormezden gel sallama bekle gelmesini. Gelmiyor mu cek saglam bi rest. Esin seni aldatmakla tehdit ediyor utanmiyor mu hic resmen bak ben karaktersizim diyor. Kurban olsun senin ailene bu adam. Hic düşünmüyor sanirim senin cekip gidebilecegini ki bu kadar rahat her konuda..

Evwt rest kesinlikle ise yariyor.bende dedim ayri odalarda yatacaksak alır kızımı giderim sonra sen her gece ayrı bir odada yat demistim

Görücü usulü evlenip benden mutlu olanları gördükçe bana bişeyler oluyorrrr bizde mi sorun var mutsuzluk mıknatısı mı yapıştı bir yerlerimize. Bu arada şehrimizde yapım çalışmaları var bütün elektrik int vesaire yer altından geçiyor gündüz elektrik su int olmuyor hep giremiyorum zaten kapımın önü o kadar kazılmış ki bir ihtimal gömü çıkabilir

Bunların modelleri aynı.
Ama yardım konusunda böyle düşünmesi kötü olmuş.

Biraz ortamlardan el ayak çekin.. s.
Tavır konusunu konuş bence.
Bence de aamaaaa merak etme her konuda benimki de öyle sayılır bazen o kadar ihtiyaç duyuyorum ki ilgi ve şevkate kendimi çok savunmasız hissediyorum güçsüz ve korumasız hissediyorum.

Aklı sıra seni korkutacak. Defolu caddelerin ihracat fazlası kadınlarına layık görüyorsan kendini defol kapı orda deseydin

Bu mesajın için teşekkür ederim katılıyorum

Aynen fikir vermeyip ne istiyorsa in ..
Bizimki ben inat ediyorum diye kızıyor.

Kavgada da etsek inat etme demedim mi
Diye kızıyor.
Canım benim gerçekten fazla inat iyi değil aynı şeyin sana yapıldığını düşün belki o da senin bu inadına karşılık seni ilgisizlikle cezalandırıyor

Ben 3 aylık evliyken evide terkettim... Ağlaya ağlaya geldi aldı beni. Artık öylede değil işte soğudum senden gözümde yoksun boşanıcaz bu gidişle diyip duruyor. Umrumda da değil yani boşanırsn boşan sana mı yalvarcam asıl ben soğudum diyorum. Ailem oğlu gibi görüyo herşeyini sineye çektiler ya ona iyi davranan yaranmıyor. Dün annelerine gitmedim yemeğe bana gelmiş bundan sonra o eve adımını atmayacaksın diyor. Atmam meraklı değilim zaten dedim.
Eve geldi ben konuşmadım kendi konuştu. Ya gerçekten ben hep böyle mutlu mesut olalım istiyorum o illa huzursuzluk çıkartıyor

Ya o evin erkeği olarak hissedecek kendini onun dediği olacak hep onun istediği el pençe durmak işte e bende ona tahammül edemem ki zaten bu kadar yaptığım fedakarlığı görüp onunda biraz bana iyi davranması gerekiyor. Reddediyorum onu çünkü bana dokunmasını istemiyorum beni o kadar üzecek annemler hakkında ileri geri konuşacak sonrada gelip sırnaşacak olmuyor işte. Ya ben ona insan gibi yarın annemlere gidebilir miyim yardıma diye sordum git bende akşam gelirim işim bitince dedi. Vay efendim evde oturucaz demişim ben ona ama tadilatlı evdeymişiz diğer damadı gelmez bana iş yaptırır iş dediğide avize sökmek. Valla mutlu bi evlilik bence hayal bana ya düzeleceğini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…