- 22 Mart 2018
- 5
- 3
- 1
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #2.221
Amannnn biyere gitmeyin... ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederimBen Zeynep B bu arada. İmzada link vermek yasakmış, şimdi gördüm. Bakalım hesabımı geri alabilecek miydim
Ben yine bisey sorucam ama bu kez çok yakın bir arkadaşım için... arkadaşımın eşi sosyal medyada çok fazla vakit ayırıyormus simdi ise fenomen olmak gruplarda aktif olmak istiyormuş ordaki kiz erkek kim olursa konuşuyor hatta telefonda konuştuğu aktif bir kız varmış ve arkadaşım rahatsız oluyormuş bu durumdan hic şüphem yok yanlış bisey olduğuna dair ama ben rahatsız oluyorum kızla yada o gruplardaki diğerleriyle tanımadıkları ile konuşması rahatsız ediyormuş ne yapsam bu durumdan onu ayirabilirim diyorBen Zeynep B bu arada. İmzada link vermek yasakmış, şimdi gördüm. Bakalım hesabımı geri alabilecek miydim
Canım, kıskançlık ve eşin kiminle konuşup kiminle görüştüğünü kontrol etmek, ters teper genelde.Ben yine bisey sorucam ama bu kez çok yakın bir arkadaşım için... arkadaşımın eşi sosyal medyada çok fazla vakit ayırıyormus simdi ise fenomen olmak gruplarda aktif olmak istiyormuş ordaki kiz erkek kim olursa konuşuyor hatta telefonda konuştuğu aktif bir kız varmış ve arkadaşım rahatsız oluyormuş bu durumdan hic şüphem yok yanlış bisey olduğuna dair ama ben rahatsız oluyorum kızla yada o gruplardaki diğerleriyle tanımadıkları ile konuşması rahatsız ediyormuş ne yapsam bu durumdan onu ayirabilirim diyor
Ben iki Ay sonra aksamlari hep disara gidiyor diye arkadaslarinla buluscaksin diye sordum -8 hafta sonra- cevap Bile vermedi- Ve beni face ve whatsapp silmis ve bloklamis.
Onun hatasi Oldugu Halde Ben Ilk adimi yaptim ve pismanim.
Laura doyle Tarzi - Hayat bakisi- bana cok terz, Ben feminist bi Annenin kiziyim... Laura doyle daha cok 50li yillar ev kadinlari Temsil ettigini düsünüyorum...
Herseyin hayirlisi...hepimiz icin...
Sizi yasaklayanlar utansin :)))Sanırım link verdiğim için hesabım sahte olarak işaretlenip yasaklanmış :)
Acemilik işte
Valla ya hiç uyarmadan bloklamışlar bi de sahte hesap olmuşum iyi mi :)Sizi yasaklayanlar utansin :)))
Selam canım.
Laura Doyle'u bilen biri çıktı, çok mutlu oldum :)
Kendisi benim idolüm, evliliğimi ve hayatımı kurtaran kişi. Tabii ki onun tarzı herkese uymayabilir.
Tek bir şey söyleyeceğim, onun öğretisi 50'ler kadınlarına uygun diye görünüyor ilk bakışta ben de öyle düşünmüştüm.
Derinine inince öyle olmadığını fark ettim.
50'lerdeki kadının ailedeki rolü bellidir. Ev işi yapar ve kocasının sözünü dinler.
Laura Doyle ise "kocanızın kendi yapabileceği hiç bir şeyi onun için yapmayın" diyor. Buna temizlik, çamaşır, bulaşık gibi şeyler de dahil.
Bir şey sizin kendinize ayıracağınız zamanın önüne geçiyorsa onu yapmayın diyor. Bırakın çamaşırlar kirli kalsın, evdeki diğer yetişkin bu işi üstlenene kadar.
Odak noktanız kendi mutluluğunuz olsun diyor.
Yani aynı anda hem feminen kalıp hem de feminist olabiliriz.
Sevgilerle :)
Daha ne bekliyorsun? Bosanmak icin esinin izin vermesinimi?Bunu kendine yapma lütfen 34 yaşinda akademisyen bir bayan neden kendini bukadar ezdirir anlamiyorum cocugunda yokmus kurtul bu eşten ve aileden..Selam arkadaslar…banada yardim ellinizi uzatirmisiniz?Caresizim..kararsizim…
Ben dört senedir evliyim, esim 38yasinda ben 34yasindayim, ikimizde akademisyeniz, iyi bi gelirimiz var, cocugumuz yok… sorunlardan dolay.iki bucuk senelik bi flört dönemimiz oldu.
Dört sene önce ailemi,arkadaslarimi, isimi birakip evlenip esimin sehrine tansindim ailemden 8 saat uzaklikta. Dügünde aileler arasi baslayan sorun halen cözülmedi- ve aileler halen konusmuyor. Evlendigimde bir ay kayinvaldemlerle beraber kalmak zorunda kaldim. Ve bu sürecte cok rencide edildim. Kendi evime gectim: Kocam bana arka cikmadi, kayinvaldemlerle normal bir sekilde hic sohbetimiz olmadi. Esimle yasadigim sorunlari üc kere dile getirdim- ve hebsinde gine küfürden tutun bedduarlar duydum. Hep beni suclu buldular. Esime ne kadar cözüm sunsam hep red etti, aile terapisine bikere geldi sonra kavga ile bitirdi. Esim cok bencil, kendi keyfi ve kendi rahatini düsünür ve cok yalan söyler. Yalan Söylemeyi gelenek yapmis-aileside destekliyor bir nevi bunlari. Ailesinin gözüne sadece para kazandimi girebiliyor öyle sevkat veriyorlar. Ben ise farkli yetistim, ailem daha cok mülahim ve daha cok entel, ailemde görmedigim siddeti kocamdan gördüm. Kitap okuma geleni sifir , görgü sifir, din bilgisi sifir. Ben her konuda aileme gidebilirim, hep bana destek cikmislardir. Kocam ne yapsa ona bikere hesap sormadilar, daha cok nasil size yardimci olabilirz diye sordular. Onun ailesinle konusmuyorum su an dedem vefaat etti 3 gün sonra beni akrabalarin dügüne gelmem icin zorladilar hayir dedim, gitmedim, kirildim ve konusmuyorum. Esimle Evlilik yildönüzde kavga ettik ve 8 haftadir ayni evde konusmuyoruz ayri odalar ayri hayatlar yasiyoruz.
Benim hic sucum olmadi mi?Oldu tabii, her kücük kavgada bosanalim dedim, her kücük kavga ben aileme gidiyorum dedim ( bu ilk ayda güven sarsilmasindan kaynaklaniyordu!) ve üc kere ailesine sorunlarimizi anlattim(yalanlari ve bencilligi). Kavgalarda cok agir konusmuslugum olmusdur, onu kirmisimdir, saygisiz olmusumdur! Ve bu tüm davranislarim hep caresizligimdendi! O cogu zaman altan aldi ve sorunlari cözmekten daha cok yokmus gibi davrandi.
-para konusunda hep kendi parasini gizli tutu, ne kadar parasi var bilmiyorum. Gel beraber bi konto acalim dedimi hep gecistirdi.
-Cok yalan söyler, ailesinede heo böyle kontrollden kacmak icin. Ben onunla nekadar anlayisli konussamda bana gine yalan söylüyor.
-Balayini iptal etti o paraylan arkadaslariyla Las Vegasa giden bir bencil erkekle evliyim.
- cinsellik konusunda ayda bikere beraber oluruz, oda ben hep gitmem lazim… isleri yogun oldugu icin istemiyorum dedi hep…
Ben üc senedir ellimden geleni yaptim…Okadar ezildim, yalvardim ama degismiyor. Okadar özgüvenli bakimli ve neseli bir kizdim…simdi aynaya bakamiyorum…Kendime cok kiziyorum.
Nekadar bosanmayi teklif etsem istemedi hic…Dua ediyorum allahim bana bi kapi ac diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?