Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Sanırım link verdiğim için hesabım sahte olarak işaretlenip yasaklanmış :)
Acemilik işte

Ben Zeynep B bu arada. İmzada link vermek yasakmış, şimdi gördüm. Bakalım hesabımı geri alabilecek miydim
Ben yine bisey sorucam ama bu kez çok yakın bir arkadaşım için... arkadaşımın eşi sosyal medyada çok fazla vakit ayırıyormus simdi ise fenomen olmak gruplarda aktif olmak istiyormuş ordaki kiz erkek kim olursa konuşuyor hatta telefonda konuştuğu aktif bir kız varmış ve arkadaşım rahatsız oluyormuş bu durumdan hic şüphem yok yanlış bisey olduğuna dair ama ben rahatsız oluyorum kızla yada o gruplardaki diğerleriyle tanımadıkları ile konuşması rahatsız ediyormuş ne yapsam bu durumdan onu ayirabilirim diyor

Canım, kıskançlık ve eşin kiminle konuşup kiminle görüştüğünü kontrol etmek, ters teper genelde.
Rahatsız edici olduğunu biliyorum. Arkadaşın tam olarak neyden korkuyor? Eşinin bu konuştuğu kızla kendisini aldatmasından mı? O kız için kendisini terk edip gitmesinden mi?
Bu korkular gerçekçi mi, kendisine bunu sorması lazım.
Neye odaklanırsak onu büyütürüz. Eğer erkeğin kiminle konuştuğuna karışırsak aramız bozulur, onu gerçekten korktuğumuz şeylere doğru itmiş oluruz.
Arkadaşın eşinin kendisini sevdiğine ve bırakmayacağına güvenip, korku yerine inancı seçsin derim.
Eşinin kiminle konuştuğu yerine kendi mutluluğuna odaklanırsa, zaten neşeli ve çekici hale geleceğinden, korkacak bir şeyi olmaz.

Ben iki Ay sonra aksamlari hep disara gidiyor diye arkadaslarinla buluscaksin diye sordum -8 hafta sonra- cevap Bile vermedi- Ve beni face ve whatsapp silmis ve bloklamis.

Onun hatasi Oldugu Halde Ben Ilk adimi yaptim ve pismanim.

Laura doyle Tarzi - Hayat bakisi- bana cok terz, Ben feminist bi Annenin kiziyim... Laura doyle daha cok 50li yillar ev kadinlari Temsil ettigini düsünüyorum...

Herseyin hayirlisi...hepimiz icin...

Selam canım.
Laura Doyle'u bilen biri çıktı, çok mutlu oldum :)
Kendisi benim idolüm, evliliğimi ve hayatımı kurtaran kişi. Tabii ki onun tarzı herkese uymayabilir.
Tek bir şey söyleyeceğim, onun öğretisi 50'ler kadınlarına uygun diye görünüyor ilk bakışta ben de öyle düşünmüştüm.
Derinine inince öyle olmadığını fark ettim.
50'lerdeki kadının ailedeki rolü bellidir. Ev işi yapar ve kocasının sözünü dinler.
Laura Doyle ise "kocanızın kendi yapabileceği hiç bir şeyi onun için yapmayın" diyor. Buna temizlik, çamaşır, bulaşık gibi şeyler de dahil.
Bir şey sizin kendinize ayıracağınız zamanın önüne geçiyorsa onu yapmayın diyor. Bırakın çamaşırlar kirli kalsın, evdeki diğer yetişkin bu işi üstlenene kadar.
Odak noktanız kendi mutluluğunuz olsun diyor.
Yani aynı anda hem feminen kalıp hem de feminist olabiliriz.
Sevgilerle :)

Merhaba Z Zeynep_Bahar benim esim herşeyi annesine ablasına anlatıyor mesela hastaneye gittik benim icin çıkınca hemen ariyo biz hastaneye geldik soyle cikti sonuç böyle cikti yada benimde aramami istiyor ... haberi olan bir kişi madem onun beni araması gerekmezmi nasil cikti sonuçlar diye . Zaten kimsenin aramasını istemiyorum beklemiyorum da...su an bebeğimin cinsiyetini tarama testlerini kalp atışını öğrenmeye gidicez ve sürekli de gidicez artık esim diyorki annemi de götürelim o da heves eder nolcak kıyafet alacak bebeğe annemleride götürelim ayıp olur sonra markete gidiyoruz mesela şeker pahalı geldi gidip annesine su şeker de pahalıydı almadık diyor onlarda şaka yapıyor güya almadınız mi oy kıyamam ayakları yapıyolar esim eşim normalde çok eli açık istedigim herşeyi alan çok fazla fiyat gezme yen birisi ama bazen hic bisey almıyormuş gbi gösteriyo kendini... ve ben artık herşeyi ailesine anlatmasından hemen söylemesinden skldim ben eşimle bebeğimizin herseyini öğrenmeye ve almaya gitmek istiyorum esim annesiyle.. ..bunun çözümünü bulamiyorim

Mutluluk konusunda Laura Doyle ve sana hak veririyorum...insanlara Okadar sey ögretirken nasil mutlu olunur ve ya mutlusuzluktan nasil kurtulur ögretilmiyor. Heleki kızlarımıza hep mütevazı olmayı öğretiliyor...

Ben size bi sorum olacak: Ben iki aydir eşimle konuşmuyorum, aynı evi paylaşıyoruz.Son kavgamızda onun öfkeli cıkışı ve ağır suçlamalarla tüm muhabbetimiz bitti. laura hanıma göre ilk adımı ben atmalıyım sizin fikriniz alabilirmiyim?

Son düzenleme:
Daha ne bekliyorsun? Bosanmak icin esinin izin vermesinimi?Bunu kendine yapma lütfen 34 yaşinda akademisyen bir bayan neden kendini bukadar ezdirir anlamiyorum cocugunda yokmus kurtul bu eşten ve aileden..

Merhaba arkadaşlar bende 4,5 yıldır evliyim son 2 yıldır eşimle ciddi sorunlar yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum benden uzaklaştı evlide olsak herkesin kendine ait bir hayatı olması gerektiğini falan söylüyor arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor gece geç saatlerde eve geliyor çocuğumuz yok 1.yılımızda bir hamileliğim düşükle sonuçlandı ogün bugündür çocuk olmuyor tüp bebekte denedik olmadı çok fazla çocuk istiyor olmadıkça benden uzaklaşıyor sanki çocuk olsa herşey düzelir gibi imalarda bulunuyor boşanalım diyorum geçiştiriyor bazende sen aç o zaman davayı diyor eğer beklediğin şey gerçekten benim açmamsa net ol ben açarım dediğimde ben değil sen istiyorsun diyor ben ne yapim nasıl davranim gerçekten bilmiyorum bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…