Kocamın anormal derecede evden hiç çıkmaması

Bir arkadasım eşi çok calıskandı calısırdı ıyı kazanırdı kadından para kısmazdı dovmez sövmezdi gezmesine karısmazdı ama dısarı cıkmazdı hıc yorgunum derdı. Arkadasım da çok kızardı ustelık senın gıbı esını de severdı. Bır gun gene bız konusurken bır abla dedı kı ısı var calısıyor bak yeter kı ıs olsun sen cayını demle guzel bır fılm ac onun yorulmayacagı aktıvıtıler yaptır evde zorlama dedı. Bız de sasırmıstık. Sonra bu arkadas adamı bosadı. Ikı sene sonra baskasıyla evlendı. Evlendıgı adam gezme tozma seven bırı ama adam gezsın harcasın dogru duzgun ıste tutunamıyor sureklı cıkıyor ama gezmeye gelınce en önce o. O calısmayan kadın işe basladı once aksam eve yorgun gelmeye basladı. Mecbur kaldı. Kocası kazandıgını da alıyordu elınden. Ya keske o kadını dınleyıp evde onunla guzel seyler yapsaymısım oldugu gıbı kabul etseymısım dıyor. Şimdi kendi calısıyor yenı esı eve ugramıyor bile. Yanı haklısın ama bosanacak hayattan bıktım ölsem diyecek bişey değil. Monopoly al eve fılmler ac ne bıleyım evde basbasa balkonda masa hazırla al sarap yavas yavas alıstır

Kocanızın psikolojik bir sorunu var gibi duruyor. Kaynağı da işi. Karakteri böyle olsa en başta gezip tozmazdınız. Bu arada Türkçem kötü demişsiniz başka ülkeden mi taşıdınız da adam alışamadı mı?
Doktora gittiniz mi?
Telefonda ne yapıyorsa birlikte yapıp biraz onun dünyasına girmeyi denediniz mi? Film mi izliyor oyun mu oynuyor ne yapıyorsa biraz siz ilgi gösterin bakalım. Yani adam aşırı içinekapanık ama siz de sadece dışarıda eğlenebiliyor gibi yazmışsınız.

Keske "gerizekalı mısın" butonu olsaydı. Yazdıklarınız için tiklardik

Keske "gerizekalı mısın" butonu olsaydı. Yazdıklarınız için tiklardik
Annesi babasından dayak yiyen, annesi hapları çıkarıp intihar etmeye çalışırken yapma* diye bağıran bir cocukluk geçirmişsiniz. 6-7 yaşlarında bunları yaşayıp hala unutamadığınız acılarınız olduğu için ileri yaşlarda problem yaşamanız, bu şekilde seviyesizce konuşmanız normal. Yardım almalısın.
Konu sahibine yardımcı olmak yerine başka birine laf söyleme derdine girmeni de anlıyorum. İleri yaşta çıkıyor işte.. Yazık.

İnternet telefon hepimizi mahvetti sadece kocanizi değil .Çocuklarımdan ,eşimden ve kendimden uzaklastirmak için neler neler yapıyorum .Kendi nefsimi de kontrol edemiyorum ki kimseye bir şey diyeyim .Haaftada bir ekransiz gün yapıyoruz .Belki işinize yarar TV ,telefon,PC ne varsa 24 saat açilmiyor .Söz bir günlük değil de eşinizle iki saatlik diye başlayın ekransizliga .Hayat artık çok çok yorucu .Stresle başa çıkma yolu artık telefon diye düşünüyorum .Eşinizin telefona bakmasını ilgisizlik yada sizi sevmemesi olarak anlandirmak yerine başa çıkamadığı ,üstesinden gelemediği bir derdi var belki kendi bile farkında değil bu baskıyı hafifletmek için kendini telefonla uyutuyor diye düşünün .Sevmeyen ,ilgisiz adam öyle olmaz .İstediğini almaz .Eve geç gelir .Sizinki göz önünde de tel ,kendini kapatmış .Bu arada bende yeni evlilikten ,çocuğum yedi sekiz ayına gelene kadar kocam PC ile yaşadı .İşten gelip kravatını açmadan pc açardı .Kaç kere PC ekranını eline kapattım. Kabloyu ,neti bozmaya calistim olmadı .Oğlum yürümeye başladı PC bozdu ,rahatladık

Ne ızlıyo bu adam bukadar hayatla bagını koparacak kadar ya?Alıp duvara fırlatırım o telefonu valla!

Sanki eşimi anlatmissin

Benimkine dışarı çıkalım dediğinde cevabi: huzur Bi İslam'a Bi evde
Dışarı çıkarmak için evi terk etme derecesine kavga etmemiz lazım ki 1 2 hafta max düzelsin. Bende kan değerlerinden olduğunu düşünmeye başladım artk çünkü Bi insanın 7 24 uykusu olamaz sürekli yorgun olamaz.

Çocuğu da alıp çıktım dışarı ona gel demeden o da Bi ise yaramadı. Merhaba çözüm ne bilmiyorum bulursanız bana da haber edin

Bosanınca esımden daha ıyı bırını bulup bulmıcamı bılmıyorum bulamam burda arkadasın dedıgı gıbı bulurum sanırım sonradan basım agrır kendı ıcımde onu degıstırmeye calısarak ve tedavı ıle ıns bı yola getırırım onerılerınız ıcın allah razı olsun.bu arada ne okuyo dıyenler ınstagramda akışa bakıyor ve twıtterda ekşi sozlukte devamlı gündem okuyor.

Bu kadar geziyorsun Gezecek kadar çıkabiliyorsunuz da neden çalışacak kadar çıkamıyorsunuz?

Eşiniz iş yoğunluğunda depresyona girmiş.
Bunu anca sizde en az part time calişarak azalta bilirsiniz .
Çalişmayan kişi calisanin streşini anlamaz .
Kronik hastaliğim var diyorsunuz çabuk yoruluyorum diyorsunuz da ,kusura bakmayin tek başina cocukla her tarafa otobüsle gezerken tozarken yorulmuyormusunuz?
Bu kadar geze bilen bence çalişa bilir.
Eşinizin yükü hafifler sizede sosyaleşmek olur.

Maddı olarak bı sorunumuz yokkı yuku hfıflesın ne kdr aptal bı yorum ya calısamıyorum gezmekle calısmak aynımı gezmek derken sabah bes aksam besmı dıyorum ne kdr aptalsınız ya boyle yorumlar yapcaksanız yapmayın ınsanların saglık durumlarının ıc yuzunu bılmeden he benım tuzum kuru ben zevk olsun dıye calısmıyorum kendıme ezıyet olsun dıye calısmıyorum ben calısabılsem zaten bu adamı cekermıyım buraya bu konuyu acarmıyım

Öncelikle uslubunuz hoş değil, niye çalismadiginizi değil sadece çalismadiginizi biliyoruz o yüzden tavsiye olarak çalışın denmiş. Ne var bunda bu kadar kızacak?

Geçen yıl açtığınız konularda da hep gezemediginizden, maddi durumunuzdan şikayet etmişsiniz.

Bir üstteki yorumunuzda da bosansam daha iyisini bulabilir miyim bilmiyorum diye sormussunuz....

insanlar da haklı olarak bol bol gezmeye , eğlenmeye, üstüste evlenmek istemeye, çocuk sahibi olup bakmaya engel olmayıp da çalışmaya engel ne sorununuz olabilir anlamamislar.

Açıkçası ben de anlamadım hakaret etmeden anlatırsanız daha çok yardımcı olunur

Ne iş yapıyor?
Home office mi çalışıyor ?

Tamam da telefonun ekranında ne var bakıyor musunuz. Yani onu bu kadar düşüren ne film mi haberler mi, yoksa sosyal medya mi

Cvplar ocın herkese tesekkırler ben esımı umursamamayq calısmaya karar aldım ondan beklentı ıcınde olmadan aynı evın ıxınde arkadas gıbı olmadan hayatımı oglum ıcın bı sure daha surdurmeye karar verdım.bunun bı caresı tedavı olursa eger gecer zaten tedavı olurda degısmezse yapacagım bısı yok.zaten boyle yaparak kendısıde benı kendınden sogutuyo.ınsanlar hayatı paylasmak ıcın evlenır ben bırsey paylsamıyorum bende ondan uzak duruyorum ama alınmasın dıyede normal kınusuyorum .telefonu elınden sadece sarjı bıtınce bırakır mesela bugun sabahtan aksama kadar elınden bı sn bırakmadı baska odalarda kaldı hep artık takmıcam naparsa yapsın.bu sorunu yasayan olırsa ben gıbıde allah yardımcınız olsun.evlenırken cok ıyı tanımak gerekıyor ben saflıktan bılemedım ıyıdır sandım.herseyın bagımlısı cıktı.ben derdımı sevıncımı paylasıcam bırını aramıstım acıtasyon yapmıcam tabıkı ama artık duada edıyorum cunku bugun asırı uzuntuden cok huzursuz oldum psıkolojım cok kotu bozulucak bunu anladım ve aldırmamaya karar verdım.sızın bı cogunuzun dedıgı gıbı parayla mutlu olmaua calısıcam olabıldıgım yere kadar. Kendımı böyle avutucam.ben ondan vazgectıgımde bana adım atarsa cok gec olucak dıye korkıyorum.hayat zor bunlar hep sınav evlenıp mutlu olan varmı bılmem gercekten ama etrfımdakı ınsanlara bakıp cok ozendıgımden hep kıyas yaptım kendı ıcımde.katlanılmıcak bı ınsana katlanıyorım ama baska cozumude sımdılık yok allah bana yardım etsın.sızlerde bana dua edın.bırdaha gırmıuorum cunku bazı msjlara sınırlenıyorum cunku asırı hassas bı donemdeyım.kusura bakmayın herkes allaha emanet olsjn

Ooff cook duyarlisin. Ben de senin mesajlarini inceleyip seni bir yerlerden vurmak isterdim ama o kadar bos vaktim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…