- 21 Aralık 2019
- 130
- -36
- 26
- 37
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Bılıyomusun bı doktorw gıdıp degısmeyen esle hayatı nası daha uzulmeden yasanır onu konusmam lazım oprenmem lazım yoksa tabı evın ıcınde boyle adamla sureklı dayanılmaz bısı ıste ozenıyosun etrfndakılere o ozenmeme olayına gırmessem sorun ccozulır belkı herkes naparsa yapsın kendıkafana göre geziyorsun para çok keyfince harcıyorsun gez takıl işte
Kadınlar bu hayat için sugar dadylere sex kölesi oluyorlar
Şaka bi yana çocuğunla arkadaşlarınla gez işte başka sorununuz yoksa bu adam böyle demek ki
Benim eşimde bi dönem böyleydi meğerse b12 yerlerdeymiş. Şimdi devamlı takviye kullanıyor ve çok şükür düzeldi . Sizde bi vitamin değerlerine baktırın benceMerhaba sevgili arkadaşlar aslında sormak ıstedıgım derdım bırkaç tane ama sırayla açacagım konu.öncelıkle turkcem cok iyi değil yazım yanlışları paragraf fln dıkkat edemeyebılırım şimdiden ozur dılerım.baslıyorum.
Benım esım gezmeyı sevmiyor.telefonu elınden hıc dusurmuyor.bu durumdan rahatsız oldugumu bılıyor ve bunun ıcın cabası yok.kızım var 1.5 yasında oda babacı baya.dort senelık evlıyız.evlenmeden once gezerdık her hafta sonu kahvaltılara gıderdık sonuc olarak bırseyler hep yapardık.bana rol yapmış.hem ofke kontrol sorunu oldugunu soylemedı.oylede yanı var aşırı pınpırıklı asırı memnunıyetsız.aylarca evden çıkmasa neden cıktım demez.ona ver telefonu elıne sabahtan gece uyuyana kadar sürekli birşeylee okuyor.en son bırlıkte aylar once tatlıcıya gıttık orda bıle elınde tel vardı bende bıryere gıdelım demıyorum bıraktım.ben en son yemeye ramazanda bı arkımle gıttım esımle ondanda oncesıne dayanıyor ben desem gıder aksam yemegıne ama soyle bı kahvaltıya gıdelım gel farklı bişi yapalım desem yapmak ıstemez.
Bırılerı eve gelınce elınden telı dusurmez elını bıde cenesıne koyar yana kaykılır bıda evede kımseyı cagırmadım bu yuzden en son ben gıttım arkıme eşim calısıyor dedım oturduk karsılıklı eşiyle fln kızımla oynadılar.
Samimi oldugumuz herkes bızımle bırseyler yapmak ıstıyor esımın huyunu bıldıgımden red edıyorum nazıkce bahaneyle.bu yuzden kımseyle eşli gorusmemeye calısıyorum.ben kendım gorusuyorum.son gelen gıden oldugunda uyardım alma telı elıne dıye almadı bakalım..
En son bı arkadas cagırdı mangala dumanlardan etkılenır dedı cıkmadı gıtmedı o gun cok agladım sınırden bu kadarda olmaz dıye..babama anlattım bısı olmazdı cıksanız ya fln dedı.
Bende sonra saldım gece gunduz haftaıcı ve haftasonu dahıl hep kızımla otobuslerle kendım gezdım pazar gunu arkadaslarımla kahvaltıya gıttım.kendım gezmek ıcın evlenmısım..ıkı hafta boyle tek gezdım o elde tel demıyokı bırakıp gttiniz sıkıldım benle geleyım yok..halınden memnun.oturup sohbet edebılcem güleceğim gezebılcem hayat dolu esım olsun ısterdım ben oyle bı aılede buyudum.bosansam akılhastası bı hasta var evde bısansam esımı mumla ararım bosanmasam evde bunla yakında agır hasta olurım.calısımıyomda kronık hastslıgım var.allaha isyan olmasın ama bu kadarmı heryerden vurulur bı ınsana dıyorum en azından saglıgım calıscak kadar olsam bosanır calısır ayaklarımın ustunde dururdum.bız normelde kaşta yasıyoruz fethıyede.boyle bı yerde olmasına ragmen boyle adam.
Suan bayram dıye aılesının yanında gezelım dıuprım oraya gıttık buraya gıttık dıyo ıcınden gelmıyo.demın kuzenı geldı buna diyor yorgunsun baya galıba dıye.. o kadae hasta gıbı devamlı yatarsan bpyle olur..yemem yedırırım tek doysun dıye.ben gıyınmem o gıyınsın dıye neler alırım bıgun yedını yedırmem.ev ısı fln yaparım cocuguma tek basıma bakıyorum yardım eden yok kaynanamdan baska ..onlarda goruyo oglunu ama ıste.. kardeslerı eslerıyle gece müzık dınleme olsun gesmekler yemeler ıcmeler bende bakıp hep aglıyom uzuluyom ıcımden artık organlarım agrıyo bunun sonu yok.ölmeyı beklıyom adeta.bu arada esımın kazancı ıyi baya iyi kazanıuor maddı sorınumız yok.ben harcıyorum ona bısı demııo canım bısı cekınce alır ama bu kadar.paylasım yok sohbet yok uzulıyorım.babasından böyle gormus kendı dıuo aka dıger kardesleerı böyle degıl.fılm gıbı hayatım var bıde benden 2. Cocugu ıstıyo yapmam.zaten anksıyetem var daralıyorum eşim onuda anlamıyo.yanmısım ben ölmüşüm. Eskı erkek arkadasım vardı sevmezdım adam bıraz suratımı üzgün gorunce nasıl mutlu etcenı bılemezdım ahımı tuttu bılmıyom.o kadar degerlı bı ınsanmıskı kıymetını bılememısım.esımı sevıyorum ama gercekten sevmek bu degol bence seven sevdıgını uzmez ya mutlu olsun dıye ugrasır..
Tamamm tesekkurlerBenim eşimde bi dönem böyleydi meğerse b12 yerlerdeymiş. Şimdi devamlı takviye kullanıyor ve çok şükür düzeldi . Sizde bi vitamin değerlerine baktırın bence
troll yapıyorsunuz inaşşallah?
ne demek bu yazdıklarınız, evlilik sadece resmiyette yatıp kalktığınız göstergesi değil. ya da çocuk yapabiliriz onayı değil.
insna eşiyle tabiki gezecek tozacak, karşınızda telefonla oynayan adamla evlilik mantıklı mı
Ben uc sene boyunca bunu yasadım hep sabrettım sevdıgım ıcın bısılerı yaparız umuduyla hep bekledım ama bılmıom en azından evde bızle guzel vakıt gecırsın ben sevıldıgımı hıssedıyım gezmeyelım arada gezelım onada okeyKlasik "dövdü mü, aldatti mi? Otur cekmeye devam et" kafasi. Adamin kadinla ve cocugu ile zaman gecirmemesi (cocuk daha da vahim aslinda) ve telefon bagimlisi olmasi o kadar büyütülecek bir problem degil demek ki. Bazilarinin evlilikten beklentileri "yeter ki karnim doysun" galiba
Ben uc sene boyunca bunu yasadım hep sabrettım sevdıgım ıcın bısılerı yaparız umuduyla hep bekledım ama bılmıom en azından evde bızle guzel vakıt gecırsın ben sevıldıgımı hıssedıyım gezmeyelım arada gezelım onada okey
Evet yuzune konusamam ama aılemın yanına gıdıcem kalmaya ordayken onlıne guzel bı doktor bulcam anlatcm durumumu ve esımı o karar versın uzman gozuyle anormallık nerde ona gore esımle kınusur bı tedavı sartsa olsun olmazsa zaten bunalıp ara ara konu acarım geneEsinizle bu durumu konusun. Yorucu bir isi olabilir, ama kendini bu kadar aile hayatindan cekemez. Heleki ortada cocuk varken. Cep telefon bagimlisi ise tedavi olsun, kan tahlili de yaptirsin. Sorun sizde olmadigi icin, durumu da sadece esiniz cözebilir. Ohh hemen bosan denilmez bu durumda, ama böyle essiz bir hayati da kimse istemez. Cocugunuza üzüldüm. Bu yillar cok önemli ve tekrar gelmiyor
Evet yuzune konusamam ama aılemın yanına gıdıcem kalmaya ordayken onlıne guzel bı doktor bulcam anlatcm durumumu ve esımı o karar versın uzman gozuyle anormallık nerde ona gore esımle kınusur bı tedavı sartsa olsun olmazsa zaten bunalıp ara ara konu acarım gene
Bence eşim hayatından mutsuz kendıde dedı zaten yukarda yazmıstım bı yerlerde onun mutsuzlugunu yorgunlugunu telefonda kafa dagıtıp vıdeo fln bakarsk kafasını dahıtmaya calısıuo bıde yapı olrk mıskın bırı hepsı bırlesmısEsinizle bu durumu konusun. Yorucu bir isi olabilir, ama kendini bu kadar aile hayatindan cekemez. Heleki ortada cocuk varken. Cep telefon bagimlisi ise tedavi olsun, kan tahlili de yaptirsin. Sorun sizde olmadigi icin, durumu da sadece esiniz cözebilir. Ohh hemen bosan denilmez bu durumda, ama böyle essiz bir hayati da kimse istemez. Cocugunuza üzüldüm. Bu yillar cok önemli ve tekrar gelmiyor
canım benim çok iyi anladım seni ,birlikte bir paylaşım olmadıktan sonra ,sadece aynı evi paylaşan iki yabancı gibi ne tadı ne huzuru kalır ki ,ev arkadaşın olsa ev arkadaşı dersin ama kocan olunca insan sevgi ilgi alaka muhabbet bekliyor , zoruna gidiyor insanın .. şu an kocanız sanki dünya umrunda değil her şeyden kendini çekmiş gibi yalnızlaşmış ,sizi de yalnız bırakmış çocuk da var tabiBen ayrı odada yatıyorım suan oda baska odada elınde tel boyle olmamalıydı.ıslerının yogunlugu arttıkca ıcıne daha cok kapandı zaten hayatından bı gram zevk almadıgını soyledı işsel.. ben kendım gezıyorum ama sevgıye ıhtycm vr ılgıde demıyorum hadı sohbet etsın cocuguyla oynasın etsın o kadar kendımı caresız hıssedıyorım kı benıde cok ıyı tanıuor baya mutsuzum bayaaa herkes esımı gezen bırı sanıyo dıolar cocugu bırak gez he dıyorım orda gezcek bı yer yok gezmeyıde gectımde yalnız hıssedıyorım kendımı cok
Baktırıcam.dıyorum yorgunmus cok yorulıuomus kafasınEşinle açık açık konuştun mu hiç? Bak çocuk senin ilgini istiyor, ben de öyle. Neden bu kadar umursazsin, ben artık çok yoruldum vs gibi. Ve kesinlikle şekerine B12 sine magnezyuma vs baktır.
yorgunmuş yogunmus bası agrıyomuş ıslerı cok sıtreslıymıs fln flan gbı seylerEşinle açık açık konuştun mu hiç? Bak çocuk senin ilgini istiyor, ben de öyle. Neden bu kadar umursazsin, ben artık çok yoruldum vs gibi. Ve kesinlikle şekerine B12 sine magnezyuma vs baktır.
Bigün cocukla yerde oynuyom oda uzanyo dedımkı gel uzan bızım yanımızda uzan bıraya gel dedım oda dıyokı ısıne bak onundekıne bak yorgunum bısı bısı sustum sasırdım sok oldumEşinle açık açık konuştun mu hiç? Bak çocuk senin ilgini istiyor, ben de öyle. Neden bu kadar umursazsin, ben artık çok yoruldum vs gibi. Ve kesinlikle şekerine B12 sine magnezyuma vs baktır.
Evet en dıgru yapılcak sey bu suan bı aya bunu cozcemcanım benim çok iyi anladım seni ,birlikte bir paylaşım olmadıktan sonra ,sadece aynı evi paylaşan iki yabancı gibi ne tadı ne huzuru kalır ki ,ev arkadaşın olsa ev arkadaşı dersin ama kocan olunca insan sevgi ilgi alaka muhabbet bekliyor , zoruna gidiyor insanın .. şu an kocanız sanki dünya umrunda değil her şeyden kendini çekmiş gibi yalnızlaşmış ,sizi de yalnız bırakmış çocuk da var tabi
bi uzmandan destek alın ,o almıyorsa siz danışın ne yapmanız gerektiğini .. depresyonda da olabilir ,hayattan zevk almıyor kendi de anlattığınız kadarıyla .. oturup adam akıllı anlatın dinlesin sizi ,duyurun bi şekilde sesinizi ,vitaminlerine baktırsın ,bi psikolojik destek alsın en azından adım atmış olur düzeltmek için
Sen yazdığımı anlayacak durumda değilsin. Evlilik ile sevgili olmak aynı şeyler değil. Evlen, yürütebilirsen bir kaç yıl geçsin öyle düşün. *Resmiyette yatıp kalkmak* çocukluğunda aile evinde böyle görmüş biri olabilirsin.troll yapıyorsunuz inaşşallah?
ne demek bu yazdıklarınız, evlilik sadece resmiyette yatıp kalktığınız göstergesi değil. ya da çocuk yapabiliriz onayı değil.
insna eşiyle tabiki gezecek tozacak, karşınızda telefonla oynayan adamla evlilik mantıklı mı
pardon da siz kimi neyle vurmaya çalışıyorsunuz?Sen yazdığımı anlayacak durumda değilsin. Evlilik ile sevgili olmak aynı şeyler değil. Evlen, yürütebilirsen bir kaç yıl geçsin öyle düşün. *Resmiyette yatıp kalkmak* çocukluğunda aile evinde böyle görmüş biri olabilirsin.
Şahaneydı yorumunuz burdan bakıcak olursam sonucu onun yardım alması gerektıgıne cıkıuor bırılerı aıle nedır evlılık nedır oğretsın tesekkurlerEşiniz bekarlığı özleyip evlilik hayatından bıkmış sanırım ve işini bahane ediyor. Çocuğuyla oynayan ilgilenen eşine ''işine bak önüne bak'' demesi evliliğini benimsemediğini, üçünüzü bir aile gibi algılamadığını gösteriyor sanki.. Ve tembellikten miskinlikten daha ileri bir sorun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?