Kocamın ailesine kötü davrandım ve kocamla kavga yaptık?

Lise mezunu adam ama insanlık var asalet var adamda işte bu ne mezunu olduğuna bakmıyor eşinizin yerinde olsaydım sizi boşardım ama o sizin ailenize sizin yaptığınıza karşılık vermemiş kalitesini göstermiş beyefendiye bolca alkış 👏👏👏👏

Erkekleri övmedik ki. Sadece konu sahibinin eşinin davranışını övdük.
Başlıkta yapılan hata çok bariz, her iki tarafın çat kapı gelmesi, erkeğin ne kadar naif , hassas olduğu, yapılan kötülüğe karşı dört dörtlük bir davranış göstermesi, kadından sofra beklenmesi falan açıkça bana gibi kurgu geldi. Kadının ailesine evde yemek yapılmış , gezdirilmemiş ama kadının ailesine dışardan yemek söylenmiş yedirilmiş icirilmiş, gezdirilmis falan. Yardım için kadın getirilmiş. Konunun fake olduğuna bahse girerim. Erkekleri siz övdünüz demedim, konunun arka planında erkeğe övgü var dedim.

Son düzenleme:
İnsanlık hali. Olmuş bir hata. Güzel güzel konuşun özür dileyin. Hatanın neresinden dönülse kârdır. Siz de akıllı bir hanım olmasanız hatanızın farkına varamazdınız. Tabii bu hatanın farkına varmanızın altında eniştenin, ailenizi iyi ağırlamasının da vermiş olduğu bir vicdan azabı yatıyor orası da ayrı bir mevzu.

Başlıkta yapılan hata çok bariz, her iki tarafın Çat kapı gelmesi, erkeğin ne kadar naif , hassas olduğu, yapılan kötülüğe karşı dört dörtlük bir davranış göstermesi, kadından sofra beklenmesi falan bana açıkça bana gibi kurgu geldi. Kadının ailedine evde yemek yapılmış , gezdirilmemiş ama kadının ailesine dışardan yemek söylenmiş yedirilmiş icirilmiş, gezdirilmis falan. Yardım için kadın getirilmiş. Konunun fake olduğuna bahse girerim. Erkekleri siz övdünüz demedim, konunun arka planında erkeğe övgü var dedim.
Arka planda övgü olmasıda normal bence. Böyle erkekler çevremde var o yüzden bana fake gelmedi konu. Eşinin okul durumunu aşağılayan da çok var (kadın olsun erkek olsun). 1 konuda övüyorsak 40 konuda bela okuyoruz.

Tadilât yapılacakmış öyle de catkapi gelişmemiş yani bir lafı varmış daha önceden

Hadi diyelim ki geldiler 2 hafta için bu kadar sert.olmaya ne gerek vardı bide yardımcı bile almış esin eve buda yetmemiş kibarca kovulmuslar tatil diyerek

Bazıları sizin gibidir iste verilen değerden şımarır
Yazık

Kendi ailenizi kovsaydıniz esin o kadar hürmet ederken gidin deseydiniz tatile yollasaydıniz

O olmaz iste sizinkiler anne baba onlar esin ailesi

Ben eş tarafındayım bu hikayede. Tamam lise mezunu ama adam size nasıl kapak yapmış ki ünv mezunu olarak ve okumuş aileden gelen eğitimli bir birey! olarak üstüne iki laf diyememişsniz. Sizin ailecek ayaklar okula gitmiş gelmiş, kendinize değer katmamışsınız. Karşı taraf hem maddi, hem de manevi olayları aşmış, olgunlaşmış. Siz diplomayı elinize aldığınız yerde kalmışsınız.
Adam noktayı koymuş valla bravo, böyle çatır çatır haklı cevaplar veren adamları taktir ediyorum. Alnından öpülesi!
İntikam olsaydı, ailenize bu iyi davranmanın ertesinde size illa bi laf söyler gözünüze sokardı.
Ben sizin adınıza utandım şahsen.
Kendinizi hem kocanıza,hem ailesine affettirmenizi görev edinmenizi tavsiye eder, kolaylıklar dilerim.

Konu gerçekse ağzınızın ayarı yok. Saygısızsınız. Ama bence konu gerçek değil o yüzden not problem. :KK70:

Merhaba öncelikle başlarken son derece pişmanlık duyduğumu ve ne kadar ukala olduğumu fark ettiğimi belirtmek istiyorum. İçimde pişmanlık hep büyüyor ve buraya danışmaya karar verdim.

Ben eşimle iki yıl önce evlendim. Arkadaş ortamında tanıştık, mantıklarımız uyuştu fakat aşk yoktu. Sonradan birbirimizi yakından tanıyınca severek evlendik.

Eşim lise ben üniversite mezunuyum. O ticaret yapıyor ve durumu aileme ve bana kıyasla iki kat daha iyi. Ben orta halli bir aileden geliyorum. Eşimin ailesi hayat şartlarından dolayı okumamış insanlar, benim ailem ise okumuş. Bunu kıyas için yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın konu iyi anlaşılsın diye yazıyorum. Bunlardan niye bahsettiğimi anlayacaksınız.

Eşimin ailesi 1.5 ay önce evlerindeki zorunlu bir tadilattan dolayı bize çatkapı geldi ve iki hafta kalmaları gerektiğini söylediler. Ben bu durumdan hoşlanmadım çünkü haber verilmemişti, eşimle konuşunca lütfen anlayış göster, söz veriyorum ben de sana yardımcı olacağım dedi. Ancak biraz yardımcı oldu, bunu suratına vurduğumda bana işten dolayı yorgun olduğunu, elinden ancak bu kadar geldiğini söyledi. Sonrasında eve bana yardımcı olması için uzaktan bir akrabasını getirdi. Fakat kadın çocukluydu ve bu durum beni daha da çıldırttı. En son dayanamadım ve ister istemez eşimin ailesine kötü davrandım.

Sonra eşim durumun iyiye gitmediğini fark edince ailesini tatile gönderdi. Benle sonradan konuşunca beni mahçup ettin ne olurdu idare etsen, sana da kızamıyorum haklısın ama beni idare etmenden memnuniyet duyardım dedi. Sonra öğrendim ki annesi de arkamdan kötü konuşmamış; olabilir öyle şeyler yeni evliler birden gitmememiz gerekirdi yük olduk demiş.

Eşim bu konu yüzünden bana mesafeliydi, en son dayanamadım ve patladım. Tartışma ileri gitti ve utanarak söylüyorum, onu eğitim seviyesiyle aşağıladım. Lisedeki aklınla kalmışsın sen dedim. Öyle dediğimde afalladı ve bir şey demedi, ben hatamın hemen farkına vardım ancak o sinirlendi ve iyi ki lisedeki aklımla kalmışım yoksa senin gibi memur zihniyetli borç batağından çıkamayan biri olur ömür boyu da huzursuz olurdum, bilmem kaç seneni boşuna yakmışsın ama halen kafasızsın dedi. Bu lafları beni çok yaraladı ama kızamadım da.

Bu olaylardan biraz zaman geçti ancak eşimle aramız halen bozuktu derken tesadüfen İzmir’den benim ailem geldi, hem de çatkapı. Eşim hiç surat asmadı, annemle de babamla da ayrı ilgilendi, onları gezdirdi, yedirdi, içirdi. Hep onlarla yan yana oldu. Ailemi çok memnun etti. Aileme yemek yapacakken bana yardımcı oldu (kendi ailesi varken de yapıyordu), beni yalnız bırakmadı. Aileme kızınız sizin evinizde prenses ise benim evimde kraliçe vs dedi. Bu misafirlik faslından sonra benim utancım kendi içimde daha çok büyüdü.

Eşimle konuşuyoruz ama bariz bir kırgınlık var. Ve ben bunu düzeltmek istiyorum ancak bunu nasıl toparlarım bilmiyorum. Konuya nereden girmeliyim ne demeliyim, kocam iyi davranma meselesini bana intikam için yapmış olabilir mi? Lütfen bana yardımcı olun görüşleriniz önemli…

Yine görmüş oluyoruzki nezaketin okumakla alakası yok.
İğrenç tavırlar sergilemişsiniz.
Eşiniz fazla sabırlı.
Ben olsam konu boşanmaya kadar giderdi.
Ailemi ağırlamadın diye değil, nezaketten uzak olduğun için.
Ayrıca kendi ailene gelince güzelce ağırla, onun ailesine gelince iki hafta için böyle çirkinleş.

Tekrar söylüyorum aklı varsa boşanır senden.

2 hafta ailesine tahammül edemeyeceksiniz, aileyi kendi evlerinde gibi hissettiremeyecekseniz, ne diye evlenirsiniz ki...eşin daha çok kırılmıştır. Ben olsam çok kırılırdım

Bence konu gerçek değil, fake bir konu. Erkekleri övmek kadınları yermek için açılmış. Konuyu açan erkek olabilir. Yeni üye zaten.

Başlıkta yapılan hata çok bariz, her iki tarafın çat kapı gelmesi, erkeğin ne kadar naif , hassas olduğu, yapılan kötülüğe karşı dört dörtlük bir davranış göstermesi, kadından sofra beklenmesi falan açıkça bana gibi kurgu geldi. Kadının ailesine evde yemek yapılmış , gezdirilmemiş ama kadının ailesine dışardan yemek söylenmiş yedirilmiş icirilmiş, gezdirilmis falan. Yardım için kadın getirilmiş. Konunun fake olduğuna bahse girerim. Erkekleri siz övdünüz demedim, konunun arka planında erkeğe övgü var dedim.

Valla konu bana da geçmedi. Ciddi okuyordum konu sahibinin eğitimli, diğer aileye kıyasla şehirli ailesinin İzmir'den geldiği detayını okuyunca cortladım. İzmir'den gelindiğini belirtmeye gerek yoktu cümlenin akışında. Hassasiyetlere oynanmaya çalışılmış gibi geldi, çocukken oynadığımız köylü vs şehirli piyesleri gibi olmuş :KK45:

Merhaba öncelikle başlarken son derece pişmanlık duyduğumu ve ne kadar ukala olduğumu fark ettiğimi belirtmek istiyorum. İçimde pişmanlık hep büyüyor ve buraya danışmaya karar verdim.

Ben eşimle iki yıl önce evlendim. Arkadaş ortamında tanıştık, mantıklarımız uyuştu fakat aşk yoktu. Sonradan birbirimizi yakından tanıyınca severek evlendik.

Eşim lise ben üniversite mezunuyum. O ticaret yapıyor ve durumu aileme ve bana kıyasla iki kat daha iyi. Ben orta halli bir aileden geliyorum. Eşimin ailesi hayat şartlarından dolayı okumamış insanlar, benim ailem ise okumuş. Bunu kıyas için yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın konu iyi anlaşılsın diye yazıyorum. Bunlardan niye bahsettiğimi anlayacaksınız.

Eşimin ailesi 1.5 ay önce evlerindeki zorunlu bir tadilattan dolayı bize çatkapı geldi ve iki hafta kalmaları gerektiğini söylediler. Ben bu durumdan hoşlanmadım çünkü haber verilmemişti, eşimle konuşunca lütfen anlayış göster, söz veriyorum ben de sana yardımcı olacağım dedi. Ancak biraz yardımcı oldu, bunu suratına vurduğumda bana işten dolayı yorgun olduğunu, elinden ancak bu kadar geldiğini söyledi. Sonrasında eve bana yardımcı olması için uzaktan bir akrabasını getirdi. Fakat kadın çocukluydu ve bu durum beni daha da çıldırttı. En son dayanamadım ve ister istemez eşimin ailesine kötü davrandım.

Sonra eşim durumun iyiye gitmediğini fark edince ailesini tatile gönderdi. Benle sonradan konuşunca beni mahçup ettin ne olurdu idare etsen, sana da kızamıyorum haklısın ama beni idare etmenden memnuniyet duyardım dedi. Sonra öğrendim ki annesi de arkamdan kötü konuşmamış; olabilir öyle şeyler yeni evliler birden gitmememiz gerekirdi yük olduk demiş.

Eşim bu konu yüzünden bana mesafeliydi, en son dayanamadım ve patladım. Tartışma ileri gitti ve utanarak söylüyorum, onu eğitim seviyesiyle aşağıladım. Lisedeki aklınla kalmışsın sen dedim. Öyle dediğimde afalladı ve bir şey demedi, ben hatamın hemen farkına vardım ancak o sinirlendi ve iyi ki lisedeki aklımla kalmışım yoksa senin gibi memur zihniyetli borç batağından çıkamayan biri olur ömür boyu da huzursuz olurdum, bilmem kaç seneni boşuna yakmışsın ama halen kafasızsın dedi. Bu lafları beni çok yaraladı ama kızamadım da.

Bu olaylardan biraz zaman geçti ancak eşimle aramız halen bozuktu derken tesadüfen İzmir’den benim ailem geldi, hem de çatkapı. Eşim hiç surat asmadı, annemle de babamla da ayrı ilgilendi, onları gezdirdi, yedirdi, içirdi. Hep onlarla yan yana oldu. Ailemi çok memnun etti. Aileme yemek yapacakken bana yardımcı oldu (kendi ailesi varken de yapıyordu), beni yalnız bırakmadı. Aileme kızınız sizin evinizde prenses ise benim evimde kraliçe vs dedi. Bu misafirlik faslından sonra benim utancım kendi içimde daha çok büyüdü.

Eşimle konuşuyoruz ama bariz bir kırgınlık var. Ve ben bunu düzeltmek istiyorum ancak bunu nasıl toparlarım bilmiyorum. Konuya nereden girmeliyim ne demeliyim, kocam iyi davranma meselesini bana intikam için yapmış olabilir mi? Lütfen bana yardımcı olun görüşleriniz önemli…
Alinmayin ama siz bana itici esiniz de gerçekten olgun geldi. Ben benim aileme iyi davranmayan birinin ailesine bu kadar iltihamli davranmazdim. Sıkı bir özür borcunuz var hepsine

Bence eşinizin ailesi ile konuşup özür dileyin cahilliğime verin deyin. Eşiniz ne niyetle yaptı bilmiyorum ama olgun aklı başında adammış . Benim iki aylık bebeğimle kayınpederim ve kayınvalidem gelip 3 ay biz de kaldı ki kayınpederim hasta idi o zamanlar şimdi vefat etti iyi ki surat etmemişim huzursuzluk çıkarmamışım üç günlük dünya değmez

X