Kocamın ailesinden bıktım!

Allah babacığınıza ve tüm hastalar acil şifalar versin şafi ismi ile
o kv güldüğünde gülüyorsun da gülünecek bişey yok bunda anne deseydiniz
susmayın.. hazır cevap olun her zaman
eşinize sayıp sövmeniz iyi olmuş birde haksız yere suçlamasın sizi

Cikin gidin ailenizin yanina hem manevi destek olmus olursunuz
2 3 ay kalin
O da ailesinin dizinin dibinde otursun
bu surecte zaten parcalar kafana oturur
Ablasiyla seni konusup dalga gecen biriyle omur paylasmak ister misin onu dusunursun

Cikin gidin ailenizin yanina hem manevi destek olmus olursunuz
2 3 ay kalin
O da ailesinin dizinin dibinde otursun
bu surecte zaten parcalar kafana oturur
Ablasiyla seni konusup dalga gecen biriyle omur paylasmak ister misin onu dusunursun
İşim dolayısıyla o kadar uzun süre gitmem maalesef mümkün değil… gittiğimde de uzun bir süre için eşim olmazsa bir sorun olduğunu anlayacaklardır ki babamın şu an üzülmesine sebep olamam. İnanın bunu düşünüyorum tekrar bir şansım olsa böyle birisiyle evlenir miydim…

Amin inşallah çok teşekkür ederim bu konuşma olurken iş yerindeydim telefonu kapattım direkt inanın o an söz konusu sağlık olunca böyle bir durumda insanın boğazına dolanıyor laflar. Gereken her şeyi de söyledim ama işte anlar mı anlasa da işine gelir mi gerçekten 3 ayda çok bunaldım.

Her seyi bir tarafa birakin saglik ve olum konulari hassas oldugum konular sirf bu sebeple bile mesafe koyardim. Babaniza acil sifalar dilerim. Yerinizde olsam ailemden yardim almazdim. Gordugunuz gibi kimseye yaranamamissiniz.
Teşekkür ederim haklısınız kimsenin umrunda değil düpedüz nankörlük

Teşekkür ederim umarım zaten bu yola çıkarken kimseden beklentimiz yoktu her şeyi kendimiz halledeceğiz diye konuştuk diyorum ya ben sıkışık olduğumuz için düğünümde makyajımı bile kendim yaptım. Kaynanam benimle düğün günü herkesin ortasında sen şimdi kendi saçını makyajını kendin mi yapacaksın bir de diye dalga geçti. Sana bir kuaför ayarlayalım bile demedi. Konu sadece perde değil yani çok basit bir örnek. Zaten evimizde de çoğu eşyamız perdeler dahil benim bekar evinde kullandığım eşyalar eşim sadece bavulunu alıp geldi sağolsun :) keşke başından biraz belli etseydi diyorum acaba yine evlenir miydim ya da bu sıkıntıları çekmeme değer miydi

e görmüşsün bilmissin, bile bile evlenmissin.
daha ne denir ki?
bak dugun makyajini bile kendin yapmissin kimseni gözüne de görünmemiş . perde almadilar diyorsun , esin "her seyi yaptilar yaranamiyorlar sana" diyor.
yani degdi mi göre göre bu adamla evlenmene?
ne denjr ki?
göre göre bir de cocuk yap, ona da dogduktan sonra pisman olursun

Ben evlenirken mutlu huzurlu her şeyini bizim yaptığımız bir yuva kurmak istemiştim. O yüzden bu süreçte yaptıkları ya da daha doğrusu yapmadıkları şeylerin benim için bir önemi olmadı. Ailesinden bir beklentiyle evlenmedim zaten. Ben eşimin tavırlarına ve yalan söylerimlerine üzüldüm zaten ne yaptılar söyle ben mi bilmiyorum dediğimde bir şey de diyemedi. Tamamen ailesini korumak için beni yok saymayı tercih etti. Böyle olacağını bilsem zaten bu yola çıkmazdım kimse çıkmazdı. Ama inanın bütün bu süreçte hep yanımda olan bir adam vardı. Şimdi o adam yok bulamıyorum göremiyorum…

Ben görüşmek istemediğimi onun istediği zaman görüşebileceğini söyledim ama tepki bile vermedi. Ciddiye mi almadı ya da ne geçti aklından bilemiyorum benim tanıdığım insan değil çünkü. Ben üç ayda tükendim ve bu nereye kadar gider ya da gider mi bilmiyorum

Eşim dusunmuyorsa perdeyi aldırmam anneme babama gazete kağıdı koyarım ben o derece babanıza şifa dilerim.Sessiz kalın akıllı olun Allah yeter şifaya etmesin dua kayinpeder kaynana dert değil derim.Ben sessiz kalır ve oynardım ikiyüzlü olun başka türlü baş edemez kötü kişi siz olursunuz içten olmayın yeter ben böyle baş ediyorum bu tarz insanlarla doğruluk dürüstlük işlemez böyle durumlarda.Gelin hep tü kaka olan oluyor madem öyle sizde bunu tersine çevirin eşinize doğruyu anlatmaya çalışmayın fedakarlık da yapmayın

Evet tam olarak bu söylediğiniz şekilde ben bu kadar iyi özetleyemeyebilirdim. Elle tutulur bir tarafı yok düzeltmeye çalışsam çabamı hak edecek bir şey de yok. Elim kolum bağlı tek bir çıkış görünüyor

Çok haklısınız bu insanlara yaranılmıyor. Siz hep el kızı kalıyorsunuz. Ne kadar iyi ne kadar uyumlu olduğunuzun bir önemi yok. Ama bu da çok yorucu değil mi nereye kadar böyle devam edecek? Burda dengeyi sağlayacak olan eş değilse ben ne kadar buna bu şekilde dayanabilirim ki

11 yıllık evliyim artık eş ailesinden hiçbir beklentim yok o yüzden kafam rahat.ayni sehirdeyiz dokuz aydır görmüyorum onlari o kadar mutluyumki.sizde mesafeli olun esinizde bı zahmet sizi savunsun.
İnanın benimde hiçbir beklentim yok. Zararları olmasın yeter. Üç aydır evliyim sürekli bir diken üstündeyim bir şey olacak mı diye huzurlu bir yuvam olsun isterken huzursuzluğu öğrendim. Eşim beni savunmayı bilse zaten bunları en azından bu kadar şiddetli yaşamazdık diye düşünüyorum. Zamanla öğrenir mi bilmiyorum da. Bende artık görüşmek istemediğimi söyledim umarım onlar da anlarlar

İşte öylede onunda ailesi sonuçta anne babası denge kurması gerekli katılıyorum kurmadigi yerde sizde kendinizi çok üzmeyin sonuçta dırdır yapiyorsuna kestirip atılıyor diyorum takip hasta olmayın kafaya eş ailesini ve tepkilerini

e bir insan ailesinden ne kadar farklı olabilir ki? ayrica tum ailesinden kötülük görmüşsün. o zaman tavri neydi? esin düzgün biri olsaydi ailesinin agzini kapatmayi bilirdi, gerekirse senle gorusturmeden kavgasini ederdi ailesi sana bir iki kötülük yapardi, üçüncüyü yapmaya korkarlardi ogullarini kaybetmekten.
ya da sadece lafta sana 'he canim haklisin' demezdi, gereken cizgiyi beraber cekerdiniz, sorunlar sana yansimazdi.
bence her sey ayan beyan ortadaydi sen görmedin.
ayrica ev senin evinmis, esyalar senin bekarlik esyalarinmis, adam valiziyle gelmis.
adam evlilige dair hic bir sorumluluk almamis ki en bastan. baba evinden hanim evine transfer olmus. keske onu da oyuna soksaydin, sorumluluk alsaydi en azindan iki gram.
ne bileyim duvarlari beraber boyasaydiniz, masayi vs yenileseydiniz beraber geze geze karar verseydiniz, bir seylerin kurulumunu o yapsaydi, evde kendine uygun bir kose hazirlasaydi, ne bileyim ölçüden santimden anlıyorsa cizip alacağınız seyin ölçüsüne o karar verseydi.
adaminki evlilik degil ki. sevgilinin bekar evine yerlesme

Haklısınız ama takmamak da sanırım zamanla olan bir şey. Çünkü ben kendi ailemde böyle şeyler hiç görmedim o kadar tuhaf geliyor ki bana. Hele son olayın zamanlaması. Umarım bende zamanla takmamayı unursamamayı öğrenebilirim

Kadınların olgunluğu kadınların yuvaya verdiği önem ve kadınların zekası olması hiçbir erkek çekilmez ben artık böyle düşünüyorum.Valla kadınlarda bu annelik güdüsü olmasa hiçbir kadın evliligi göze almaz çok azı hariç belki .Dikeni gülünden çok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…