Kocamın ailesi

Eşiniz ne diyor bu sorumluluklara o memnunsa ben hiç kendimi ortaya atıp karışmam zaten.Sonucta eş sizin eşiniz.Sadece bu modellerde sonra sonra evlilik eskidikce sen karisamazsin sen aramızı bozduna bir evrilme olabiliyor.Buna dikat edin derim

Bence hiç üzülmeyin mesafe her zaman iyidir ben böyle olmasını isterdim açıkçası aynı şehirdeyiz hiç kalmadım evlerinde ama haftada bir gitmek bile bana çok zor geliyor.

Sanmıyorum kendi anlatıyor nasıl insanlar olduğunu eşim ne desin üzülüyor sadece

Bence hiç üzülmeyin mesafe her zaman iyidir ben böyle olmasını isterdim açıkçası aynı şehirdeyiz hiç kalmadım evlerinde ama haftada bir gitmek bile bana çok zor geliyor.
Aslında benim de hoşuma gidiyor:) kabul ederler diyede bir strese girmedim değil ama eşim üzülüyor kalmak istiyor sonra da kızıyor ailesine kendi kendine

Eşinizin evde TV bile açtırmadığını söylemiştiniz. Bazı konularda takıntısı var gibi. Ailesinin evinde de böyle şeyler yapıp her şeye karışıyorsa o yüzden istememiş olabilirler.
Sanmam eşim yıllardır başka şehirlerde çok küçük yaşta çıkmış ordan eşimin tw takıntısı var yok değil

Milletın lafını sözünü tribini çekeceğime gece 3-4 gibi yola çıkar gun ıcınde işimi halleder gecesıne evıme döner en azından kafam rahat 2-3 saat uyku uyur yoluma devam ederım bi gun uykusuzluktan kimse ölmez . Çoluk çocuk varsa bilemicem tabi durumu kendı aılenızden yardım ısteyın çocuklarla bi gece kalsınlar

İyi bari kendi annesini babasını eşine kotuleyip sonra hepsini unutup koşa koşa giden biri değil demek eşiniz.Ben bunlari tuhaf buluyorum çünkü ben överim ben gömerim sen karışma diyenleri.Genede ben olsam tepkisiz kalırım o laf söylediğinde kafama takmam belliki onun yapısı hiç degismeyecekse bu konuda..Tamam oldu evet haklısın der geçerim kendimide üzmem vallahi bu saatden sonra değişmez hiç kimse.Otelde kalırım oh miss.

Evimizde kalacağz yola çıkmayacağz kalma dedikleri için

Aslında benim de hoşuma gidiyor:) kabul ederler diyede bir strese girmedim değil ama eşim üzülüyor kalmak istiyor sonra da kızıyor ailesine kendi kendine
Hiç ses çıkarmayın bırakın kendisi ne derse desin ailesine emin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok kadın var tadını çıkarın :)

her ailenin durumu farklıdır banada tuhaf geldi, önceki konularınızı falan okumadım, istenmiyosanız gitmeyin, size geldikleri kadar yakınlık gösterin, ederi kadar yani, olsun bitsin. büyük diye tapacakta değilsiniz

Eşiniz adına üzücü siz dert etmeyin. Hem böyle bı ailesi olması sizin ailenize kaynastirir onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…