- 6 Mart 2024
- 668
- 457
- 31
Başka akraba yokmu tek kalınılabılıcek yer ailesının evi mi ?Eşim onu kendine yediremiyor neden ailemin evinde değilde otel kalayım diyor aslında dediğiniz gibi gidip kalsak kaldığımızı söylesek ama yüzleri kızarmaz ki değişik insanlar
Aile evinde kalamazsak başka akrabası kabul edermii bizi :)) bilmiyorum valla ben çok bilmiyorum akrabalarınBaşka akraba yokmu tek kalınılabılıcek yer ailesının evi mi ?
Bence hiç üzülmeyin mesafe her zaman iyidir ben böyle olmasını isterdim açıkçası aynı şehirdeyiz hiç kalmadım evlerinde ama haftada bir gitmek bile bana çok zor geliyor.Kocamın ailesi yok 2 sene oldu ağzımızla söylememize rağmen bir kez olsun evlerinde kalamadık eşim en büyükleri hep onlara yardımcı olmuş maddi manevi kardeşlerinin üniversite hayatlarında evlenmelerinde herhangi bir sorunlarında hep destek olmuş anne babasına yine aynı bişeyleri eksik olsa hemen eşimi aradılar diğerleri işin içinde bile değilller evlenirken 5 kuruş faydaları olmadı biz izne ayrıldık 1 gece de sizde kalalım dedik yolumuz uzun olduğu için bir sürü bahane bulmuş annnesi eşimde tamam demiş kapatmış insan evladına böyle mi yapar asla kötülüğü olmadığı halde eşim bu kadar fedakar olduğu için mi sevilmiyor çok kızdım annesine giderken hediyeler götürmeyi planlıyordum hiç değmez o insanlara böyle aile olur mu eşimin asla sakladığı gizlediği bir sorunları yok ailesi hep böyleymiş benlik te değil bizde tam tersi olduğu için çok tuhaf geliyor bu durum
Anladım kopuk bi aile ilişkisi var o zaman eşinizinAile evinde kalamazsak başka akrabası kabul edermii bizi :)) bilmiyorum valla ben çok bilmiyorum akrabaların
Sanmıyorum kendi anlatıyor nasıl insanlar olduğunu eşim ne desin üzülüyor sadeceEşiniz ne diyor bu sorumluluklara o memnunsa ben hiç kendimi ortaya atıp karışmam zaten.Sonucta eş sizin eşiniz.Sadece bu modellerde sonra sonra evlilik eskidikce sen karisamazsin sen aramızı bozduna bir evrilme olabiliyor.Buna dikat edin derim
Eşimden dolayı değil ama ailesinden dolayı ama diğer oğullarına öyle yapmıyorlar gidip kalıyor onlarAnladım kopuk bi aile ilişkisi var o zaman eşinizin
Aslında benim de hoşuma gidiyor:) kabul ederler diyede bir strese girmedim değil ama eşim üzülüyor kalmak istiyor sonra da kızıyor ailesine kendi kendineBence hiç üzülmeyin mesafe her zaman iyidir ben böyle olmasını isterdim açıkçası aynı şehirdeyiz hiç kalmadım evlerinde ama haftada bir gitmek bile bana çok zor geliyor.
O konudada eşimi dolduran kaynanam eşimin aklına gelmezdi öyle bir şey bende sırf eşim mutlu olsun diye kalmayı kabul etmiştimEşiniz baldızını sigara içti die; evınde istemeyen annesinin evıne sizi götürmeyi nasıl size yediriyorsa, sizde ona otelde kalmayı yedirin
Niye yüzüm kızarsın ki neyse onu söyledim hiç bir iyiliğini görmedim evlat ayrımcıısıı fesat bir kadınZaten eski konularda da kaynananız hakkında hıc iyi şeyler soylememıssınız bence sizinde yüzünüz kızarmalı ve gitmemelisiniz .
Sanmam eşim yıllardır başka şehirlerde çok küçük yaşta çıkmış ordan eşimin tw takıntısı var yok değilEşinizin evde TV bile açtırmadığını söylemiştiniz. Bazı konularda takıntısı var gibi. Ailesinin evinde de böyle şeyler yapıp her şeye karışıyorsa o yüzden istememiş olabilirler.
O zaman nie böyle bi konu açtınız bizi istemıyor die . Tam tersi bu durumdan mutlu olup kenara cekılıp oturmalısınız bırakın eşiniz düşünsün ailesinin isteyip istememesini .Niye yüzüm kızarsın ki neyse onu söyledim hiç bir iyiliğini görmedim evlat ayrımcıısıı fesat bir kadın
Banada tuhaf geliyor yaptıkları biz öyle görmediğimiz içinO zaman nie böyle bi konu açtınız bizi istemıyor die . Tam tersi bu durumdan mutlu olup kenara cekılıp oturmalısınız bırakın eşiniz düşünsün ailesinin isteyip istememesini .
Evimizde kalacağz yola çıkmayacağz kalma dedikleri içinİyi bari kendi annesini babasını eşine kotuleyip sonra hepsini unutup koşa koşa giden biri değil demek eşiniz.Ben bunlari tuhaf buluyorum çünkü ben överim ben gömerim sen karışma diyenleri.Genede ben olsam tepkisiz kalırım o laf söylediğinde kafama takmam belliki onun yapısı hiç degismeyecekse bu konuda..Tamam oldu evet haklısın der geçerim kendimide üzmem vallahi bu saatden sonra değişmez hiç kimse.Otelde kalırım oh miss.
Hiç ses çıkarmayın bırakın kendisi ne derse desin ailesine emin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok kadın var tadını çıkarın :)Aslında benim de hoşuma gidiyor:) kabul ederler diyede bir strese girmedim değil ama eşim üzülüyor kalmak istiyor sonra da kızıyor ailesine kendi kendine
Aslında Öyleymiş :))Hiç ses çıkarmayın bırakın kendisi ne derse desin ailesine emin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok kadın var tadını çıkarın :)
Kocamın ailesi yok 2 sene oldu ağzımızla söylememize rağmen bir kez olsun evlerinde kalamadık eşim en büyükleri hep onlara yardımcı olmuş maddi manevi kardeşlerinin üniversite hayatlarında evlenmelerinde herhangi bir sorunlarında hep destek olmuş anne babasına yine aynı bişeyleri eksik olsa hemen eşimi aradılar diğerleri işin içinde bile değilller evlenirken 5 kuruş faydaları olmadı biz izne ayrıldık 1 gece de sizde kalalım dedik yolumuz uzun olduğu için bir sürü bahane bulmuş annnesi eşimde tamam demiş kapatmış insan evladına böyle mi yapar asla kötülüğü olmadığı halde eşim bu kadar fedakar olduğu için mi sevilmiyor çok kızdım annesine giderken hediyeler götürmeyi planlıyordum hiç değmez o insanlara böyle aile olur mu eşimin asla sakladığı gizlediği bir sorunları yok ailesi hep böyleymiş benlik te değil bizde tam tersi olduğu için çok tuhaf geliyor bu durum