Kocamın ailesi

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
285
80
29
Kocamın ailesi yok 2 sene oldu ağzımızla söylememize rağmen bir kez olsun evlerinde kalamadık eşim en büyükleri hep onlara yardımcı olmuş maddi manevi kardeşlerinin üniversite hayatlarında evlenmelerinde herhangi bir sorunlarında hep destek olmuş anne babasına yine aynı bişeyleri eksik olsa hemen eşimi aradılar diğerleri işin içinde bile değilller evlenirken 5 kuruş faydaları olmadı biz izne ayrıldık 1 gece de sizde kalalım dedik yolumuz uzun olduğu için bir sürü bahane bulmuş annnesi eşimde tamam demiş kapatmış insan evladına böyle mi yapar asla kötülüğü olmadığı halde eşim bu kadar fedakar olduğu için mi sevilmiyor çok kızdım annesine giderken hediyeler götürmeyi planlıyordum hiç değmez o insanlara böyle aile olur mu eşimin asla sakladığı gizlediği bir sorunları yok ailesi hep böyleymiş benlik te değil bizde tam tersi olduğu için çok tuhaf geliyor bu durum

İlk defa kayınvalidede gönüllü kalmak isteyen birini görüyorum.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Çok şanslısınız

Her ailenin bir samar oglani vardir. Ama belki de evleri müsait degildi ve size mahcup olmak istememislerdir (en iyi ihtimal).

Gelme diyorsa gitmeyin, ısrar etmeyin.

Belki maddi durumları elvermiyordur.kendilerini peynir ekmek yerler ama misafire güzel yemek yapmak zorlar.
Şöyle bir durum var madem eşiniz hep sömürülmüş ,uzaklaştırmak yerine niye yamanmaya calisiyorsunuz çok tuhafıma gitti.biraz daha somursunler diyemi

bizim yolumuz uzun yarısında eşimin şehrinde olacağız gece yarısı sadece gidip yatmak için sabahta kalkıp gitcez resmi işlerimiz var onları halletmemiz lazım yani kayınvalide zaten öyle bişeyler hazırlayım daha güzelleri olsun kafasında değil sömürülmeye gelince eşim beni sevsinler diye yaptım diyor ama bu sefer cidddn ihtiyaçtan aradık aynı şehirde otele gitmek istemiyor

Tamam işte.elinizde koz olur.o ailenin isteği bitmez.bizi bir gece idare etmeyen otele yollayan insanlara mi yardım edecez diye sizin diliniz uzun olur.firsati değerlendirin bence.otel daha konforlu olur hem kendi adıma.tuvaleti banyosu rahat edersiniz

Neden kayınvalidede kalmak ? Otel var madem maddi olarak o kadar iyi durumdasınız . Sizi istemeyen birinin evinde kalmaktansa aynı şehirde otelde kalmak daha gurur verıcı muhtaç değiliz modunu açın

Eşimde oteli kabul etmedi yediremedi galiba annesinin yaşadığı şehirde küçük bir şehir zaten otelde kalmamızı uygun bulmadı sırf bu yüzden bu gece yola çıkamayacağız yarın erkenden kalkıp mesai saatleri içinde işimizi yapacağız çok yorucu olacak

Neden kayınvalidede kalmak ? Otel var madem maddi olarak o kadar iyi durumdasınız . Sizi istemeyen birinin evinde kalmaktansa aynı şehirde otelde kalmak daha gurur verıcı muhtaç değiliz modunu açın
Eşim onu kendine yediremiyor neden ailemin evinde değilde otel kalayım diyor aslında dediğiniz gibi gidip kalsak kaldığımızı söylesek ama yüzleri kızarmaz ki değişik insanlar

Eşinizin evde TV bile açtırmadığını söylemiştiniz. Bazı konularda takıntısı var gibi. Ailesinin evinde de böyle şeyler yapıp her şeye karışıyorsa o yüzden istememiş olabilirler.

Eşim onu kendine yediremiyor neden ailemin evinde değilde otel kalayım diyor aslında dediğiniz gibi gidip kalsak kaldığımızı söylesek ama yüzleri kızarmaz ki değişik insanlar
Eşiniz baldızını sigara içti die; evınde istemeyen annesinin evıne sizi götürmeyi nasıl size yediriyorsa, sizde ona otelde kalmayı yedirin

Zaten eski konularda da kaynananız hakkında hıc iyi şeyler soylememıssınız bence sizinde yüzünüz kızarmalı ve gitmemelisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…