Kocamın ailesi

Kızın harçlığı değil ayrıca küçükte değil 23 yaşında burası yurt değil ev madem herkes kendi yiyeceğini kendi açıp yiyecek yurtta yaşasın hanımefendi

3 kuruş para gelecek diye kaynana ile yaşamayı tercih edeceğinize keşke bir işe girip calissaydiniz.
Yaşınız da çok ufaktır tahminime gore.
Hemen çocuk merakı neden acaba?
3 kuruş para gelicek diye değil borçlar ödensin çünkü çok borcumuz var işe girip çalışmaktan gocunmam ama eşim izin vermiyor napabilirim sırf çalışmak için eşimle kavga mi edeyim yaşımda 30 Buarada çocuk için çok bile geç en azından yaşlanmadan büyüdüklerini görmek isterim

Gerçekten çok mesafeli bir insanmışsınız. Eş ailesine birlikte yaşamaya teklif ederek nasıl mesafenizi korumayı düşündünüz acaba? İki tarafta gayet normal bir şekilde rahat değil. Daha bu kararı aldığınız gün sorsanız buradaki herkes yazardı bunlar bunlar yaşanacak diye. Ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler. Ayırın evleri bir an önce. İşe girip çalışın evet borcunuz var madem. Kocanızla da kavga edin gerekirse bu yüzden. 30 da gayet normal bir yaş. Daha 2 senelik evlisiniz. Eşim izin vermiyor ne ya çocuk musunuz siz? Büyük görümceniz doğru bir şey söylemiş. Nesine bozuldunuz anlamadım mantıklı olan teşekkür etmenizdi.

Son düzenleme:
O zaman ayrı eve çıksın kaynananiz.
Sizin borcunuz eş ailesini irgalamaz.
Onu eşinizle siz dusuneceksiniZ.

O zaman ayrı eve çıksın kaynananiz.
Sizin borcunuz eş ailesini irgalamaz.
Onu eşinizle siz dusuneceksiniZ.
Borç eşim ve ailesinin borcu ben evlenirken hiç masraf etmedim hiç borcumuz yoktu yani tam tersi ne kadar biliyorsunuz

Iyi de huzurunuzu siz kendiniz kaçırmışsınız. Aynı evde yaşanır mi ne diye davet ettiniz. Ayrıca şimdi taşınmak istiyorlar bunu da kötü bi şeymiş gibi anlatıyorsunuz taşınsınlar işte ne güzel

Eşinizin ailesiyle akrabalık bağınız var mı ?

Borç eşim ve ailesinin borcu ben evlenirken hiç masraf etmedim hiç borcumuz yoktu yani tam tersi ne kadar biliyorsunuz

Sizin yazdığınız kadarıyla biliyor haliyle insanlar. Çok borcumuz var yazmışsınız burdan borcun sizin olmadığı anlamı çıkmıyor. Bu durumda daha da saçma bir iş yapmışsınız, sizinle ilgisi olmayan borç ödensin diye bütün huzurunuzu kaçırmışsınız

Eşinizin ailesiyle bir akrabalık bağınız yokmuş.

Kentsel dönüşüm sebebiyle evlerinden çıktılarsa, devletin verdiği kira yardımını da almaları gerekiyor. Sizin yanınıza taşınınca, kira yardımı alabiliyorlar mı ?

Ne zamandır aynı evde oturuyorsunuz ?

Sacmalik insanlar borcunu dusunmuyor ki ayri eve cikmak istiyor bikmislar artik rahat verin birakin ciksinlar. Ayrica abur cuburlarinida yemeyin kizin ya ben birsey alsam baskasi gelse surekli aldigimi yese saklarim artik. Nasil bir insansiniz anliyamadim hic normal gelmediginiz bana. Koyden kalabalik bir aileden mi cikip evlendiniz ki bu tarz yasami normal kabul ediyosunuz. Gorumceleriniz gayet haklilar haksiz olan sizsiniz.

Kızın harçlığı değil ayrıca küçükte değil 23 yaşında burası yurt değil ev madem herkes kendi yiyeceğini kendi açıp yiyecek yurtta yaşasın hanımefendi
Ohooooo kız bir de yurtta kalacam dese beni istemedi diye düşüp bayılırsınız
Boğmayın insanları ya resmen kitlemişsiniz evinize sorunlu musunuz nesiniz bıraksanıza insanları

Öff esim aile bagimlisi ailesini eve getirdim, esim izin vermiyor diye calismiyorum ama cok borcumuz var, üstüne tabi cocuk yapilmali cünkü yaş 30a gelmis, ama verilmis kararlari 3 yasinda cocuk bile vermez. Kendi hayatlarini idare edemeyenler lütfen evlenip cocuk yapmasim, sonra böyle ailelere sariyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…