- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 53
- Konu Sahibi bendebilemedim
Öncelikle hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 aylık bir bebegim var. Bebeğim doğana kadar Türkiye de yaşıyorduk. Bebeğim doğduktan sonra yurt dışına taşındık. Eşimin ailesinin oturumları var be sürekli gelip gidebiliyorlar. Su günden daha 6 ay önce kayınpederim benimle beraber geldi yurt dışına bi ay kaldı. Bu arada biz zaten Türkiye’deki evi kapatmadık eşimin ailesine çok yakın evimiz ve Türkiye’ye surekli gelip gidiyoruz. Kayınvalidem koca kızını bırakıp gelemedi. Neyse ben bundan iki buçuk ay kadar önce tekrar yurtdışından evinize gelecektim baktım babası da geliyor benle. Eşimin burada kendi işi ona yardım edecek. Tamam bizden 10 gün sonra da kaynanam ve görümcem gelecek ki ben görümceyle kavgaliyim ama eşim arada kalmasın diye ses çıkarmadım gelsin dedim . Kızı ve annesi 1 ay kaldı ve biz eşimle bundan önce devine ay ben Türkiye de olduğum icin o yurtdışında olduğu icin görüşemedik zaten. Neyse anne ve kız gitti kayınpeder kaldı. Bu arada kötü biri değil kayın pederim ama herseye o kadar çok karışıyor ki yaptığım yemeğe o böyle olmaz bu böyle olmaz falan ve eşimin işi evde evden çalışıyor. Ben bekliyorum ne zaman gidicek bizde bi aile gibi başbaşa kalalım bende kendi hayatıma bakayım derken sabah eşim geliyor ve 1 ay sonra hep beraber gideriz Türkiye ye diyor ben şok. Ya zaten bu geldiğimden beri bi kahve bile içmemiş kocam benimle ne bi sohbet muhabbet aşırı öfkeliyim ama henüz konuşmadım ve çok bunaldım hayalini kurduğum hayattan bu beraber kalma olayı beni tamamen soğuttu. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Diyorum hafta sonuna bilet alıp döneyim kalsın babasıyla baksınlar işine. Ben her sabah kayınpederimle kahvaltı yapmak kıyıda köşede büzüşe büzüşe oturmak icin gelmedim buraya ….