peki senin eşin canın ciğerin kardeşine surat assaydı ne hissederdin ?? şahsen ben utanırdım yerin dibine geçerdimm. eşime söz geçiremeyen , bana saygısı olmayan bi adamla evli olduğumun üzüntüsü çökerdi içime ??
eşinin tavrı kardeşine değilki bunu o da biliyor eşler anlaşmıyorsa emri vaki yapılıp görüştürülmeyecek ben de üvey anneden nefret ediyorum ama babasına bişey demiyorum o onun babası herzaman saygı duyarım arar konuşurum lakin kocam emrivaki yapıp babasıyla birlkte üvey anneyi eve davet edemez ettiğinde üvey anneye asla konuşmayacağımı bilir bu kadar
bir evde iki eş yaşıyorsa kararlar tektaraflı alınmamalı önceden oturup karar alınır o karar çerçevesinden bazı şeyler yürür erkekler arasındaki sorun çok büyük değilse barıştrılmaya çalışır ama gerçekten üzücü büyük bir sorun varsa onu da bilmiyoruz ben şahsen ömrümü aynı yastıkta geçireceğim eşimi üzmezdim dışarda gezer tozardım kardeşim ve eşiyle kardeşimde kocalarımızın konuşmadığını bildiğinden böyle en iyisi derdi kimsenin kalbi kırılmazdı her ailenin kuralalrı olmalı ve ortak kurallar olmalı bunlar en büyük sorunu emrivakilerden oluyor
adam ev isi yapti diye bas taci edildi
sahsen ben kardesimi kimsenin üzmesine izin veremem.
hem sevmeyebilir ama eve gelenede bir saygi olmali,karisinin kardesi gelmis
kocasini sever sevmez ama o kizin gözlerinin dolmasi bile beni üzdü..
bu kadar iyi bir insanin bunlaro düsünmesi lazimdi!
Bazilari adami suclamis, yok guleryuzlu degilmis falan. Ben bazen bazilarinizi anlayamiyorum dogrusu.Burda cok konu okudum cogunda gorumceden kaynanadan kayindan sikayetler.Egerki konu sahibinin esi kendi kardeslerini enistesini yegenlerini, Esine soylemeden sormadan danismadan zart diye alip gelse, Hadi sabrediyim dediniz alttan aldiniz. Tam gittiler derken,Ustune birde sizin bi sekilde husumetli oldugunuz, gorumce esi yada eltiyide size danismadan, 2.evrivaki ile eve cagirsa. Siz ne hissederdiniz? O zaman burda kadini hemen hakli gorurdunuz. Esini gorumceyi suclardiniz degilmi?İste konu sahibinin yapmis oldugu tamamen bu. Herkes bide tersine cevirip dusunsun. Esi kus oldugunu bile bile diger kardesini enistesi ile birlikde esine sormadan cagirmayacakdi. Ustelik dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama konu sahibi ve esi bebek icin yumurtlama donemi takip ediyolarmis, Ve davet gunu de son yumurtlama gunu. Belki esi yalnizda kalmak istemis olabilir. Ben kesinlikle esini hakli gordum. Olayi esimin bana yaptigini dusundugumde bana esinin vermis oldugu ayni verdigi tepkiyi verirdim gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?