Kocamı yanmaz yapışmaz teflon tavayla dövesim var...!!

eşinin tavrı kardeşine değilki bunu o da biliyor eşler anlaşmıyorsa emri vaki yapılıp görüştürülmeyecek ben de üvey anneden nefret ediyorum ama babasına bişey demiyorum o onun babası herzaman saygı duyarım arar konuşurum lakin kocam emrivaki yapıp babasıyla birlkte üvey anneyi eve davet edemez ettiğinde üvey anneye asla konuşmayacağımı bilir bu kadar

ama yanında kardeşide var kiii kardeşide bu aralar iyi değilmiş kızcağız kendini suçlu hissetmiş.. ne vardı yani azıcık fedakarlık yapsaymış iki dk dişini sıksaymış .. deveyi hendekten atlat denmiyo azıcık sağduyulu olup eşini zor durumda bırakmasa deniliyo :S bu kadarını yapabilirdii

bir evde iki eş yaşıyorsa kararlar tektaraflı alınmamalı önceden oturup karar alınır o karar çerçevesinden bazı şeyler yürür erkekler arasındaki sorun çok büyük değilse barıştrılmaya çalışır ama gerçekten üzücü büyük bir sorun varsa onu da bilmiyoruz ben şahsen ömrümü aynı yastıkta geçireceğim eşimi üzmezdim dışarda gezer tozardım kardeşim ve eşiyle kardeşimde kocalarımızın konuşmadığını bildiğinden böyle en iyisi derdi kimsenin kalbi kırılmazdı her ailenin kuralalrı olmalı ve ortak kurallar olmalı bunlar en büyük sorunu emrivakilerden oluyor

Son düzenleme:

bi kereliğine olayalrı astorbe edebilirdi bence ???

Ayyy Sana İnanmıyorum Ya....
Adama Resmen Haksızlık Ediyorsun...

Aman Yarabbim Bir de Adama Ruh Öküzüm Diyorsun..
Vallahi Yazık, Adama Çok Acıdım..
Sen Hem Suçlu, Hem Güçlü Kuyruğun Hala Dimdik Havada..
Ay Biz Kadınlar Ne Fenayız Yahu !!

adam ev isi yapti diye bas taci edildi
sahsen ben kardesimi kimsenin üzmesine izin veremem.
hem sevmeyebilir ama eve gelenede bir saygi olmali,karisinin kardesi gelmis
kocasini sever sevmez ama o kizin gözlerinin dolmasi bile beni üzdü..
bu kadar iyi bir insanin bunlaro düsünmesi lazimdi!

Son düzenleme:
şimdi ne desem bilemedim ki ben yanmaz yapışmaz değil tam aksine yanan yapışan bir tava lazım hayatım sana.. kızgın yağlar dök tepesinden hırsını daha da alamazsan çift vurup tek saymalısın valla kızlara katılmamak içten bile değil ben şimdi burda her zaman aileler geldiğindeki vukuatları yazsam çıkar tüfeği vur dersin heralde... yani kısası adam daha ne yapsın belki evet öyle kardeşininin bu şekilde alınacağını düşünmeliydi ama ne bileyim daha yenilerde annemlerle birlikte bize geldik farklı şehirlerdeyiz benimkine temizle ortalığı topla dedim de nerde ne varsa herşeyi toplayıp yatak odasına istiflemiş kapı ağzına kadar dolu olduğu için kapı açılmıyordu yafff öp öp de kocanı başına koy valla

kelimesi kelimesine katılıyorum altınada imzamı atarım bu sözlerin
sonuçta eve gelen misafire saygılı olunmalıydı ...

yaff sonucu merak etiimm konu sahibi arkadaşım gelişmeleri yazarsan memnun olacağım konuştun mu eşinle niye öle davranmış ne dedi???

Bazilari adami suclamis, yok guleryuzlu degilmis falan. Ben bazen bazilarinizi anlayamiyorum dogrusu.Burda cok konu okudum cogunda gorumceden kaynanadan kayindan sikayetler.Egerki konu sahibinin esi kendi kardeslerini enistesini yegenlerini, Esine soylemeden sormadan danismadan zart diye alip gelse, Hadi sabrediyim dediniz alttan aldiniz. Tam gittiler derken,Ustune birde sizin bi sekilde husumetli oldugunuz, gorumce esi yada eltiyide size danismadan, 2.evrivaki ile eve cagirsa. Siz ne hissederdiniz? O zaman burda kadini hemen hakli gorurdunuz. Esini gorumceyi suclardiniz degilmi?İste konu sahibinin yapmis oldugu tamamen bu. Herkes bide tersine cevirip dusunsun. Esi kus oldugunu bile bile diger kardesini enistesi ile birlikde esine sormadan cagirmayacakdi. Ustelik dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama konu sahibi ve esi bebek icin yumurtlama donemi takip ediyolarmis, Ve davet gunu de son yumurtlama gunu. Belki esi yalnizda kalmak istemis olabilir. Ben kesinlikle esini hakli gordum. Olayi esimin bana yaptigini dusundugumde bana esinin vermis oldugu ayni verdigi tepkiyi verirdim gibi geldi.

aynen öyle cnm kaynana görümce kayın emrivaki oalrak geldiğinde kötü oluyor kaynanamlar bana sormadan misafirliğe geldi kaynanam bana sormadan yatıya geldi görümcem bana sormadan oturmaya geldi gitmek bilmiyor falan filan birsürü bu türde konu var hepimiz aaa cnm kaynananlar çok ayıp etmiş diyoruz erkekler kadının ailesinden birine birşey dediğinde hemen suçlu erkekler oluyor öyleyse kayınvalide ve görümceyle anlaşamayan tüm gelinler suçlumu diyelim şimdi

bir konu var şu an gündemde olan çalışan bir bayan çalışmayan bir erkek ve kocası annelerini karısına danışmadan hafta içi misafirliği 1 gece davet etti die ben dahil hepimiz eşin emrivaki yapmış hiç olmamış diyerek suçladık adamı şimdi burda emrivakiyi yapan kadın napalım yani aynı durum yine adamımı suçlayacağız kadınlar hepmi haklı oluyor hayır emrivaki olarak ailesini veya arkadaşlarını pat die evdeki diğer eşe sormadan eşin müsait olup olmadığının bilgisini almadan tek başına karar verip davet eden herzaman suçludur o ev ortak bir evdir ortak karar alınarak misafir davet edilir

Son düzenleme:
1 gece ya 1 gece idare edebilirdi .....hepimizin böyle bir geceleri olmuyomu ....gülmek için kendimizi zorladığımız konuşmak için zorladığımız ....eşlerimizle huzursuzluk yaşamamak için onu üzmemek için 1 gece katlanıyoruz .... üstelik arkadaşımızın ilk kez olmuş misafir kim olursa olsun onun yanında böyle davranılmamalı sonradan gidince eşler kendi aralarında konuşup anlaşabilirler bence....

tüm yorumları okuyamadım ama ilk sayfadan yola çıkarak eşinizin kıymetini bilin derim ben, herkesin bir patlama noktası vardır. o sizin hayat arkadaşınız, elinden geleni de yapmış, belli ki içinde unutamadığı bazı kırgınlıklar var sizinle alakası olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…