- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Aileler en iyisini falan bilmiyor şu klişelerden kurtulun artık. Hep bu düşünceler yüzünden bu kadar mutsuz insan var. Kişi kendi için en iyisini yine kendi bilir. Aileler bi halttan anlıyor olsaydı istemediği şeylere zorlamazlardı.Aileler elbette bizler icin en iyisini bilirler
Aynen katılıyorum +1Aileler en iyisini falan bilmiyor şu klişelerden kurtulun artık. Hep bu düşünceler yüzünden bu kadar mutsuz insan var. Kişi kendi için en iyisini yine kendi bilir. Aileler bi halttan anlıyor olsaydı istemediği şeylere zorlamazlardı.
Şöyle düşünün, hangi evlat anne babasının ayrılmasını ister, ortada bir sorun var ki çocuk annesini desekliyorTabi birde şu var, kızıda annesine hak veriyor, eee bu kız bu adamın çocuğu değil mi o büyütmedi mi bu kızı, babasına bu kadar merhametsiz olan bir kız yarın bir adamla nasıl mutlu olur buda enteresan yani.
Çok haklısın aile zoruyla evlendim şimdi dr hep kayınvalide araya girdi ailesi ve eşim iyi hep ben de alttan aldım neyse sevmeden de yürütmeye çalışırım dedim ama insan en iyiAileler en iyisini falan bilmiyor şu klişelerden kurtulun artık. Hep bu düşünceler yüzünden bu kadar mutsuz insan var. Kişi kendi için en iyisini yine kendi bilir. Aileler bi halttan anlıyor olsaydı istemediği şeylere zorlamazlardı.
Benim eşim iyi insan evlatlarına düşkün çocukları ile problem yok ama kızım büyüdü artık ve bizim için evliliğiŞöyle düşünün, hangi evlat anne babasının ayrılmasını ister, ortada bir sorun var ki çocuk annesini desekliyor
Eşim de diyor çocuklar için katlanmaya gerçek yok herkes yoluna bakar tek ayrılan biz olmayacağız demişti daha önceSize de eşinize de yazık olmuş.
O da bunca istenmediğinin farkında olarak devam etmese bu evlilige keşke.
Kızınızın size ayrıl diyecek kadar bazı şeylerin farkında olması da üzücü.
Ayrılmak tabi ki en doğrusu, çocuklarım için diyecek bir evlilikte yok ortada zaten.
O zaman sizi düşündüren şey ne?Eşim de diyor çocuklar için katlanmaya gerçek yok herkes yoluna bakar tek ayrılan biz olmayacağız demişti daha önce
Sen günü gelince ahh cansuyu keşke dinleseymişim diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak, ayrıca da seviyeyi düşürmeyelim lütfen saygı şartBu Cansu benim profil resmime de laf eder açık bir resim malum :) tükürmüştür puhhh!!! Diye bana
Eşiyle birlikteligi tecavüz olarak görüp, eşinin ayrılalım demesine, ekonomik olarak özgür olmasına rağmen bir kadın neden ayrılmaz, anlamadım.Eşim de diyor çocuklar için katlanmaya gerçek yok herkes yoluna bakar tek ayrılan biz olmayacağız demişti daha önce
Bu çok zalimce bir düşünce,adamın suçu neydi peki? Ayrılma düşüncesi ile evlendiğiniz adamdan bile isteye iki çocuk sahibi olmak da bencilce,hem çocuklarınız için hem kocanız için.Baştan ayrılsaydınız adam 14 yılını heba etmezdi.Düşün evlendiğim gün ayrılacağım diye evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?