- Konu Sahibi beyazpapatya87
Pimpirikli Antep kokusu aldım sankimoooo hüsoooo hoş geldin raffffıımmm uzun süredir yoktun . okeye 4. arıyoduk bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pimpirikli Antep kokusu aldım sankimoooo hüsoooo hoş geldin raffffıımmm uzun süredir yoktun . okeye 4. arıyoduk bizde
başbaşa sevmemiş. masaya başkaları da gelsin diyor
2 el tavlayi onun karısi/sevgilisi atacak umarım2 el tavla atamadan gidecek yazık
he bacı gurban entepliyikPimpirikli Antep kokusu aldım sankim
Hahajah baya gec oldu 4 sayfa yazmıszDont feed the troll ,gerçi biraz geç ama
Cazibeye kapıldık,gidiyoruzHahajah baya gec oldu 4 sayfa yazmısz
Memnun oldum bacısı...he bacı gurban entepliyik
oooo mekan neresş ökkeş emmi tırda mı avukatlık bürosunda mıavukat bey, ben, tırcı kocam
Yav he he gitte azcık ötede oynaöncelikle herkese merhaba
kocam tır şöförü ve bir kaç haftadır evde değildi bir de benim yan komşum var kendisi avukat karısıyla bir kaç yıl önce ayrılmışlardı ve o zamandan beri zaten onu çekici buluyordum ama kimseye söylemiyordum millet beni yollu sanmasın diye neyse işte geçen ayda dediğim gibi kocam evde yoktu ben de yemek yapmıstım adam bekar aç kalmasın diye ona da götürdüm bir tabak aklımda hiç kötü bir düşünce yoktu aslında tabağı götürürken neyse işte beni evine davet etti ben de girdim karşılıklı yemek yedik bir el tavla attık sonra ben bulaşıklara gireyim dedim bir kaç dakika sonra arkamdan geldi ve olanlar oldu kocamı aldatmış oldum lütfen bana yardım edin aslında pişman değilim yine olsa yine yaparım ben hayatımda böyle güzel yememiştim hatta fırsatım olsa kocamla birlikte grup yapmak isterim ama işte kocam öğrenirse kesin boşar bir de 2 tane çocuğum var kocamı ve çocuklarımı hala çok seviyorum ama işte avukat beyi de hala çok seviyorum lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım?
Tırda dahilse, kasası.oooo mekan neresş ökkeş emmi tırda mı avukatlık bürosunda mı
bende memnun oldum ablacımMemnun oldum bacısı...
Ben de Antepliyim.sozcuklerinin ayak sesinden tanıdım.
Bu konuda tanışmak nasip oldu yapacak bir şey yok...bende memnun oldum ablacım
nasip ablacım ökkeş emmi sağolsunBu konuda tanışmak nasip oldu yapacak bir şey yok...
Adam bekar ve aç , kadın yemek götürüyor oturup beraber yiyorlar...bu detaylardan sonra iyimser düşünmem normal amaAskımı elbise askısı zannetmek gıbı....