- 24 Eylül 2018
- 98.296
- 294.642
- 698
- Konu Sahibi beyazpapatya87
-
Bayılıyorum yorumlarınaHangı kadın cınsel ılıskısını 'hayatımda bu kadar guzel yememıstım' dıye tanımlar ki.
Tam bir muhıttınsın.
Bundan sonra sana muhittin diyecegız.
Tırda dahil mi?avukat bey, ben, tırcı kocam
Tövbeler olsun,sen konuyu tamamen yanlış anlamışsınGötürdüğü yemek değil miydi o....
AhahhahahahahahahhajahahahhahaGötürdüğü yemek değil miydi o....
Aynen gayet sevimsizSorma ya, ıgrenc ıgrenc cumlelerle komik oldugunu zannetmek.
Komik bısey yazarsın oturur gulerız ok ama, bunun neresi komik.
Bır de ne gerek var yani?
İkinci kez okuyunca anladım...beraber yedik deyince keyifli zaman geçirmiş heralde diye düşünmüşüm...Tövbeler olsun,sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın
Askımı elbise askısı zannetmek gıbı....Tövbeler olsun,sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın
haydar dumen seysıne cevırdınız ıyıce.. bıktım sızden be.öncelikle herkese merhaba
kocam tır şöförü ve bir kaç haftadır evde değildi bir de benim yan komşum var kendisi avukat karısıyla bir kaç yıl önce ayrılmışlardı ve o zamandan beri zaten onu çekici buluyordum ama kimseye söylemiyordum millet beni yollu sanmasın diye neyse işte geçen ayda dediğim gibi kocam evde yoktu ben de yemek yapmıstım adam bekar aç kalmasın diye ona da götürdüm bir tabak aklımda hiç kötü bir düşünce yoktu aslında tabağı götürürken neyse işte beni evine davet etti ben de girdim karşılıklı yemek yedik bir el tavla attık sonra ben bulaşıklara gireyim dedim bir kaç dakika sonra arkamdan geldi ve olanlar oldu kocamı aldatmış oldum lütfen bana yardım edin aslında pişman değilim yine olsa yine yaparım ben hayatımda böyle güzel yememiştim hatta fırsatım olsa kocamla birlikte grup yapmak isterim ama işte kocam öğrenirse kesin boşar bir de 2 tane çocuğum var kocamı ve çocuklarımı hala çok seviyorum ama işte avukat beyi de hala çok seviyorum lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım?
başbaşa sevmemiş. masaya başkaları da gelsin diyorİkinci kez okuyunca anladım...beraber yedik deyince keyifli zaman geçirmiş heralde diye düşünmüşüm...bence de bu bir kadın olamaz mümkün değil...
2 el tavla atamadan gidecek yazık
Ah tatlım ahİkinci kez okuyunca anladım...beraber yedik deyince keyifli zaman geçirmiş heralde diye düşünmüşüm...bence de bu bir kadın olamaz mümkün değil...
oooo hüsoooo hoş geldin raffffıımmmöncelikle herkese merhaba
kocam tır şöförü ve bir kaç haftadır evde değildi bir de benim yan komşum var kendisi avukat karısıyla bir kaç yıl önce ayrılmışlardı ve o zamandan beri zaten onu çekici buluyordum ama kimseye söylemiyordum millet beni yollu sanmasın diye neyse işte geçen ayda dediğim gibi kocam evde yoktu ben de yemek yapmıstım adam bekar aç kalmasın diye ona da götürdüm bir tabak aklımda hiç kötü bir düşünce yoktu aslında tabağı götürürken neyse işte beni evine davet etti ben de girdim karşılıklı yemek yedik bir el tavla attık sonra ben bulaşıklara gireyim dedim bir kaç dakika sonra arkamdan geldi ve olanlar oldu kocamı aldatmış oldum lütfen bana yardım edin aslında pişman değilim yine olsa yine yaparım ben hayatımda böyle güzel yememiştim hatta fırsatım olsa kocamla birlikte grup yapmak isterim ama işte kocam öğrenirse kesin boşar bir de 2 tane çocuğum var kocamı ve çocuklarımı hala çok seviyorum ama işte avukat beyi de hala çok seviyorum lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım?
Öbür türlü şeyi bir kadın söyleyemez ki ama ..
Oluyor öyle aradaAskımı elbise askısı zannetmek gıbı....
AblaaaaaaaYapacağınız tek bir şey var eşinizden ayrılmak...Çok büyük bir hata yapmışsınız bunun farkında değilsiniz. Avukatın sizinle bir gelecek dusunecegine hiç ihtimal vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?