- 17 Aralık 2024
- 27
- 3
Evet gerçekten dağlara taşlara haykırmak istiyorum bazen. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum her zaman da bunu belli ediyor. Henüz 1 yıllık evliyiz bunun etkisi var mı bilmiyorum. Ama her gün daha da artıyor sevgim ve her gün gözüme daha da yakışıklı geliyor. Ona henüz bir çocuk veremedim bazı sağlık sorunlarım yüzünden. Çok üzülüyorum onu baba yapamadığım için çünkü biliyorum ki mükemmel bir baba olacak. Büyüdügu evde bile kucucukken baba figürü olmuş bir insan kendisi. Henüz çocuk sahibi olamamamizla ilgili asla beni üzecek bir şey yapmadı,asla kırıcı bir şey söylemedi hatta hep destekcimdir bu konuda ama içten içe biliyorum ne kadar baba olmak istediğini. Bu yüzden benden sogumasindan korkuyorum... Rabbimden hep dileğim bu evliliği bir çocukla taçlandırmak ve çocuğuma sağlıklı bir ailede, sağlıklı sevgi verip özgüvenli ve sevgi,saygı,merhameti bilen bir insan olmasınısaglamak... Çünkü ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum, çok şükür annem bizi çok da güzel yetiştirdi ama boşanmış ailenin çocuğu olmak gerçekten zor hep içimde yaradir. Kendi ailemde gördüğüm hatalardan ders alıp bu derslerle yetiştirmek istiyorum çocuğumu eşimle birlikte... Burayı da biraz günlük gibi kullanıp içimi döktüm işte.