- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Sinirli gergin insanlara patlayarak oruç mu tutuluyor cidden :)Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
32 yaşında kocaman adama gerizekaliya anlatır gibi anlatamayayım az bi kafası çalışsın diye beklemiştim ama hata etmişim . Söyledim zaten ekmek işi beni strese sokuyo o iş sende diye . Yemeği yedim direk yattım zatenBen sizi hatalı buldum.
Normal insanlar beklentilerini, sorunlarını karşılarındaki insanlarla iletişim kurarak sağlarlar.
Siz ise kendinizce beklentiler yaratıp beklentileriniz olmayınca tripten tribe girmişsiniz.
Ayrıca bir şey yaptığınızda nimetten sayacaksanız yapmayın, bu şekilde karşınızdaki insana yaranmış olmuyorsunuz, bilakis huzur kaçırıyorsunuz.
Özetle direkt iletişim candır, söylersiniz sizden çıkar hala problem varsa size ait olmaz.
Bundan sonra ekmek vs görevler senin almazsan yemeyiz umrumda olmaz de birazda su hamileliğinizi kullanın nazlanin canım lohusa kadın gibi yatmış çene yapıyor kocanız duumuyorsa çek kulaklığı duysun olmadı dibinde bağır duyar belki beyefendi,kocam evdeyken hayatta gidip almam her dışarı işine onu yollarim yoramam kendimi.Hayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
Bundan sonra ekmek vs görevler senin almazsan yemeyiz umrumda olmaz de birazda su hamileliğinizi kullanın nazlanin canım lohusa kadın gibi yatmış çene yapıyor kocanız duumuyorsa çek kulaklığı duysun olmadı dibinde bağır duyar belki beyefendi,kocam evdeyken hayatta gidip almam her dışarı işine onu yollarim yoramam kendimi.
Evet işte ben kendi düşünsün diye bekledim . Hatta etmişimDememişsiniz ki.
Açık açık isteyin.
Ben hamileyim oruç tutuyorum yemek yapıyorum sen öküz gibi yatıyorsun gibi bir üslupla değil
Hayatım ekmek lazım ekmek alır mısın aşağıdan geçerler de yetişemem diye korkuyorum. Bitti. Normal bir insansa yapar.
Yok bazen gerçekten akıl edemiyorlar. Hatta konuşurken göz seviyelerinde gözlerine bakarak tane tane söylmek gerekiyor.Ya kocaman adam kendi akıl edemiyor mu hamile kadın aşağı inip takip edeceğine ben inivereyim diye
İsmiyle müsemma bir arkadaşımız :)Yapmayın. Cidden ben yapmıyorumkendimi yorgun hissediyorsam. Eşimi de kendimi de boğamam. Ekmek yemeyiz en kötü
Valla yemek yapmam öyle adamaHayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
Hadi yemeyin biziSu ramazan bi bitsin var ya gostericem ona gununu