- 17 Ağustos 2016
- 316
- 816
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Lütfen hamile hamile oruç tutmayın. Içinizde hızla gelişmekte olan bir canlı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yazmayın boşuna asla sizi dinlemeyecektirLütfen hamile hamile oruç tutmayın. Içinizde hızla gelişmekte olan bir canlı var
Siz hamile halinizle ugrasıyosunuzda aferdisiniz o malak gibi yatıomu vurun kafasınaHayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
2 üniversite 1 yüksek lisans bitirmek iletişim öğretmiyor demek ki. Daha kocayla konuşmayı beceremeyen lafa geldi mi alim oluyor ben de buna hastayım. Burada konu sahipleri hep cengaver.Ne kadar meraklıyız değil mi ınsanların doğrularını sorgulamaya yargılamaya onlara cahil muamelesi yapmaya :). 2 üniversite mezunu yüksek lisans yapmış biriyim çok iyi ve güvendiğim bir doktorum var . Almam gereken besin miktarını su miktarını biliyorum . Hanı kızıyorsunuz ya kayinvalidem geldi isime karıştı ben onun annesiyim en iyi ben düşünürüm onu diye hah aynen öyle . Ben onun annesiyim . Burada yorum yapan sizlerden daha fazla düşünürüm çocuğumu ve onun sağlığını. Iyi niyetle fikirlerini söyleyen herkese teşekkür ederim :) sakinleştim . Herkese hayirli ramazanlar diliyorum:)
2 üniversite 1 yüksek lisans bitirmek iletişim öğretmiyor demek ki. Daha kocayla konuşmayı beceremeyen lafa geldi mi alim oluyor ben de buna hastayım. Burada konu sahipleri hep cengaver.
Kocasından ekmek isteyemeyen
Kocasından dayak yiyen
Sevgilisinin arkadaşından ahlaksız tekliflerin eşiğinden dönen ama ağzının payını veremeyen tipler burada onlara yardım etmek isteyenlere carlayan birer nanköre dönüşüyorlar. Çocuğunuz da inşallah normal zekalı doğar o açlık ve olağanüstü doktora rağmen. Siz de isteklerini dile getirmesini öğretebilirsiniz inşallah malum 2 üni 1 yüksekten normalde bu beklenir.
Pranga mı?Vala pencereden atsanız koşarak merdivenlerden iner pranga gerersiniz altına
Pranga mı?