- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Indim aldım geldim . Ooo askim ekmek de sicacikmis offf falan diyo al kafasini sok firinin icine gorsun sicacigiAcaba bu durum il il değişiyor mu, ben ikamet ettiğim yere göre soylemistim. İstanbul'da ekmekciler de geziyor, fırınlar da açık isteyen gidiyor. Neyse canınızı fazla sıkmayın, ben de hamileyim. Oruç tutamıyorum ama gerçekten hem yemek yapmak, hem temizlik vs zor. İnşallah eşiniz diğer günlerde daha anlayışlı olur.
kusura bakmayın eşiniz öküz,direkt söyleyin direkt kalksın sakın düşünmesini beklemeyin hamile kadına ekmek aldıran adam kimseye acımaz ,malesef bizler kendimizi düşünmek zorundayız yoksa kimse bizi düşünmüyor siz üzülmeyin ama assla yapmayın kalksın alsın ekmeğini yaptığı çok ayıpCani isteyince öyle bir yapar ki onun sildiği camı ,yaptığı temizliği 40 senelik ev hanımı yapamaz ama cani isteyince . Bugün paşazademin cani istememiş heralde . Ama yarın yapmicam yemek kendi düşsün derdine
Keşke kendi kendilerine bir şeyleri akıl etseler ama etmiyorlar maalesef sürekli dürtüklemek gerekiyor yapacak bir şey yok. Sen de düşünmesini bekleyip kendini kahredeceğine, yapana kadar elli kere söyle başına ekşi. Vallahi öylesi daha eğlenceli
Ben mesela eşimle ikimizin de evde olduğu günlerde yemeği yapıyorum, sofrayı kuruyorum her şeyi hazır ediyorum. Yemeğimizi yiyoruz. Sonra sofranın başında oturuyorum öylece bir şeyler izlerken. Hiç hareketlenmiyorum. Ki normalde zaten gocunmaz toplar ama bazen unutuyor işte.Arada da gözünün içine bakıyorum kedi gibi toplasın diye. Eninde sonunda aklına geliyor ya da sofranın o durumundan sıkılıyor ki toplayıp bulaşık makinesine yerleştiriyor hepsini. Kasmayın bu kadar. Hem de hamileymişsiniz. Sinirlerinize yazık.
Tabi alışır zamanla bir bakarsınız bir gün halil ibrahim sofrası kurmuşÇok mantıklı valla . Yarın yaptıricam. Kötüyüm kalkamiyorum dicem yapsın baksın bakalım ne kadar zor oluyor
Ben oruçlu olmasaydım asla almazdım kendim için aldım o ekmeği .kusura bakmayın eşiniz öküz,direkt söyleyin direkt kalksın sakın düşünmesini beklemeyin hamile kadına ekmek aldıran adam kimseye acımaz ,malesef bizler kendimizi düşünmek zorundayız yoksa kimse bizi düşünmüyor siz üzülmeyin ama assla yapmayın kalksın alsın ekmeğini yaptığı çok ayıp
Hem kıt hem öküz. Bugün bana ders olsun .Tabi alışır zamanla bir bakarsınız bir gün halil ibrahim sofrası kurmuşAma pes etmeyin anlatmaktan yoruldum kendim yaparım daha iyi demeyin.Erkeklerin %90'ı falan biraz kıt biraz anliyorlar ama geç.Sınırlarını zorlayın
onu da o alsın ya ne demekBen oruçlu olmasaydım asla almazdım kendim için aldım o ekmeği .
Canım sen daha iyi düşünürsün tabiki. Bir kadın hamile doğuma az kala oruç tutmuş çocuğu ölü doğmuş ki zira dün arkadaşım anlattı aynı haftalarda sizin gibi Dr gitmişler bebeğin kalbi zayıf atıyor Dr bir bardak meyve suyu icirince bebek tepki vermiş . Vebali büyük orucu sonrada tutabilirsin . Birşey olmadığını garanti eden birşey olsa ben tutardım en başta su yaşıma kadar hiç yemedim orucumuBen karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
Vallahi çok tatli geldiniz bana ya ondan gülüyorumBulaşık makinesi boşalacak. En az 3 en fazla 8 kere söylediğim oluyor . Dün cani tavuk sote istedi bi gör aşkla şevkle nasıl yapiyo eli de yatkın . Yarın yaptıricam
onu da o alsın ya ne demek
Doktorumun izniyle tutuyorum . Bir de iftarla sahur arasi çok güzel besleniyorum. O yüzden içim rahat:)Canım sen daha iyi düşünürsün tabiki. Bir kadın hamile doğuma az kala oruç tutmuş çocuğu ölü doğmuş ki zira dün arkadaşım anlattı aynı haftalarda sizin gibi Dr gitmişler bebeğin kalbi zayıf atıyor Dr bir bardak meyve suyu icirince bebek tepki vermiş . Vebali büyük orucu sonrada tutabilirsin . Birşey olmadığını garanti eden birşey olsa ben tutardım en başta su yaşıma kadar hiç yemedim orucumu
Burada çok rahatlıyorum yazdığımda . Öbür turlu tumden caticam adamaNormalde yapar falan diyorsunuz bence hormon ve orucun etkisini bu topikte patlatıyorsunuz çok kasmayın kendinizi yapmıyorsa söyleyin bazen bizler de düşüncesiz olabiliyoruz hayırlı iftarlar🖐
O zaman dökül bacım tertemizBurada çok rahatlıyorum yazdığımda . Öbür turlu tumden caticam adama
E bir zahmet öyle yap diyeydinAaaa lütfen . Benim kocam lohusa. O alamaz neden çünkü cani istemiyo. Bi de diyo ki yarın ben sabahtan gideyim de garanti olsun . Bugün aklın nerdeydi
Sekerim düştü ve sinirlendim haliyle. Kaldı 21 dk 10 dk sonra kalk dicem hazırla sofrayı.Yapar ama bugün canı İstemiyor diye birşey olamaz. Alıştırmayın şunları ya. Hamile kadın oruç var zaten birde üstüne beyzadelere yemek hazırlamayın. Siz iyi hissettikçe beyefendi ise çoğunlukta yapmalı. Ayrıca biraz gerginsiniz sanki cevaplarda belli oluyor. Sizin için sağlıklı değil.
O zaman dökül bacım tertemiz
E bir zahmet öyle yap diyeydinbence esinizde kötü niyet yok ya, sadece pek ince dusunemiyor diyelim.. isteyince neler yapıyormuş ona da şükür artık