Kocamı camdan atmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
[Elin degmisken benim esimide pencereden atarmisin erkekler yep aynı canım malesef

Kotuluk için soylemiyorum ama yazık doktorlar demiyor mu en önemli zaman 3 aylık zaman diye.. bu sene yerine fitre verirsin seneye tam tutarsın.. birşey olsa en çok sen üzülürsün annesi olarak.. normalde 7 8 yaşındaki çocuklara bile yarim tutturun diyorlar

Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
hamile halinizle neden oruç tutuyorsunuz? sevabı falan kalmıyo bu için bu halde bebeğe zarar vereceksiniz bi de üstüne sinir yapıyo yani iyi bir şey yapmıyosunuz.e adamın da işine gelmiş işi gücü yok yatıyor sohbet ediyo, adamı camdan atana kadar gitsin fırına alsın ya da o gözlesin ekmek yolunu konuşarak iletişim kurun.yap 2 basit yemek yeter sabahtan akşama menü mü çıkartıcaksınız
abartılı tepki verdiğinizi düşünüyorum

Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
sinirleriniz tepenizde kocanız dahil herkese saldırma halindesiniz, 20 haftalık hamile halinizle bebeğin gelişimini de hayatını da riske atıp oruç tutuyosunuz ... bravooo maksimum verimli ve maksimum sevaplı oruç oluyo aynen :işsiz: doğru karar verebilseydiniz şu cevabı vermezdiniz.

Nekadar sinir bozucu şu herşeyi kadınlar yapsın mantığı olan erkekler😖😖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X