- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Çoğu öyle.Şımartma ve kendini yorma.Böyle verdiğim taktiklerle evrimleştir onu.(ya da dene en azından)Hem kıt hem öküz. Bugün bana ders olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu öyle.Şımartma ve kendini yorma.Böyle verdiğim taktiklerle evrimleştir onu.(ya da dene en azından)Hem kıt hem öküz. Bugün bana ders olsun .
Denicem şimdi başlıyorum hemenÇoğu öyle.Şımartma ve kendini yorma.Böyle verdiğim taktiklerle evrimleştir onu.(ya da dene en azından)
Işte o yapmaz istemeyebilirken ben yapmak zorundayım ona kızıyorum kendimeOlur arada.
Sürekli bu şekilde değil ise ben sorun etlezdil
Bazen insanin hiçbir şey yapmayasi geliyor...
Guzel gelişmeler olursa bildir bakDenicem şimdi başlıyorum hemen
Hayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
[Elin degmisken benim esimide pencereden atarmisin erkekler yep aynı canım malesef
Işte o yapmaz istemeyebilirken ben yapmak zorundayım ona kızıyorum kendime
Gelişmesi gereken zamanda ac biraktiğin bebeği mı düşünüyorsun..Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
Ekmek de yumuşacık çok güzel sende çok güzelsin yumusaciksin diyo sayilir mi hocamGuzel gelişmeler olursa bildir bak
Tamam.Gelişmesi gereken zamanda ac biraktiğin bebeği mı düşünüyorsun..
Olur.Hamile halde oruç mu tutulur. Sevap isleyim derken gelişmesi gereken bebeğin günahına giriyorsun
Taktik güzel ama geliştirmen lazım.De ki senin yaptığın ne kadar yumuşak olur acaba aşkımEkmek de yumuşacık çok güzel sende çok güzelsin yumusaciksin diyo sayilir mi hocam
Kotuluk için soylemiyorum ama yazık doktorlar demiyor mu en önemli zaman 3 aylık zaman diye.. bu sene yerine fitre verirsin seneye tam tutarsın.. birşey olsa en çok sen üzülürsün annesi olarak.. normalde 7 8 yaşındaki çocuklara bile yarim tutturun diyorlarTamam.
hamile halinizle neden oruç tutuyorsunuz? sevabı falan kalmıyo bu için bu halde bebeğe zarar vereceksiniz bi de üstüne sinir yapıyo yani iyi bir şey yapmıyosunuz.e adamın da işine gelmiş işi gücü yok yatıyor sohbet ediyo, adamı camdan atana kadar gitsin fırına alsın ya da o gözlesin ekmek yolunu konuşarak iletişim kurun.yap 2 basit yemek yeter sabahtan akşama menü mü çıkartıcaksınızHayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
sinirleriniz tepenizde kocanız dahil herkese saldırma halindesiniz, 20 haftalık hamile halinizle bebeğin gelişimini de hayatını da riske atıp oruç tutuyosunuz ... bravooo maksimum verimli ve maksimum sevaplı oruç oluyo aynen doğru karar verebilseydiniz şu cevabı vermezdiniz.Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
Nekadar sinir bozucu şu herşeyi kadınlar yapsın mantığı olan erkeklerHayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .