Kocamı camdan atmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklerin söylemeden yap(a)madığını farkettiğim günden beri daha huzurluyum size de öneririm
“Canım ekmek yok camda bekler misin?”

“Canım salatayı yapar mısın biraz kötü hissediyorum”

“Canım çorbayı karıştırsana”

Hatta sizin yerinizde olsam ee akşama iftara ne yiyoruz? sen şunu yap ben de bunu yapayım diyerekten mutfağa kendimden önce onu sokmuştum

Siz derdinizi sıkıntınızı belli etmedikçe hiç kimseden anlamasını beklemeyin :)

Bu arada hamilelerin oruç tutmasında sağlık açısından sorun yok mu ben mi yanlış biliyormuşum

Ben oruç tutmasam umurumda olmaz . Hata bende hiç naz yapmadım

Erkekler düz mantıklar zannediyorlar ki bir çorba 10 dakikada yapılır. Mutfak kendi kendine toplanır. Öyle olmadığını gösterin.
İftardan sonra ay halim kalmadı bütün gün diye kenara çekilin açık bir dille yardım da isteyin.
Yeni evliyim ev işlerini sevmem yemek pasta börek hepsini yapayım ama temizlik çamaşır beni benden alıyor. Evde karantinada iyice saldık bir odayı olabildiğince dağıttık ama ben toplamasam toplanıyor bıraktım ben de. baktım dün elinde süpürge. Odadaki bardakları çıkarıp gelmiş mutfağa.
Biraz ifade etmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Aynı şeyi eşim yaptı

geçti arkadaşlarıyla konuştu saatlerce zaten akşama kadar yatıyor iftardan sonrada hiç muhabbet yok bişey yok al çayını git telefon başına

valla sahur hazırlamadım iki akşam erken yatıyorum ben dedim sen kendin ye bişeyler
Niye erken yatıyorsun bilmem nee sırnaşmalar... ışığı kapat dedim odadan çıkardım ve uyumadım... gıcıklıgına yaptığımı anladı diye düşünüyorum...

kendimi iyice ona hizmete adanmış ruh gibi hissetmeye başlıyorum bi de benimle iki çift kelam etmeyince hepten deli oluyorum...

Çok saygısızlar gerçekten ay bak bende şimdi tekrardan sinir oldum...
sizi gaza getirmeyim de ne bileyim insan uyuz oluyor ben kendimce yavaşlatma eylemi yapıyorum... o kadar ..

Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
dusunmediginiz ortada!

cinleri tepeye cikarmaya devam bekel daha iyi veslenir kan dolasimi bozulunca!

hayir bir de ustune oryc tutmasam umrumda olmazdi yazmissiniz

Adam sadece bugün yapmadıysa siz bence biraz sakin olun önce. Ekmek almasını söylediniz mi ona cevap vermemişsiniz?
Ekmegin kornasini takip et dedim . Bagira bağıra telefonla konusuyor . Annem 7 8 bina yanda o duydu beni aradı geliyor diye paşam kendi sesinden duymuyo ki . Bari seslen adama da ben inene kadar beklesin gitmesin dedim . O seslenene kadar adam gitti

Su ramazan bi bitsin var ya gostericem ona gununu

Geçen yaz akşamları sadece karpuz ve peynir yedik gık demedi. Niye desin, diyen kendi yapsın. Bugün bize ne pişirdin diyin bu akşam Alıştırmayınnnn
Benimki nazlansada yapiyor genelde deyince tek başına değilde işte keser, salata yapar,kahvalti kurar yediğini kaldirir tabii genelde yaparken nazlanir. alisacak artık valla haklısın. 3 günlük karantina da 3 güne ayri yemek yaptim bu sicakta. Hemde kizartma vardi menude yoğun istek üzerine ama artık daha az ozen göstereceğim afrika sicaklari gelmiş ben saunada gibiyim

Dur dur sakin ol accık hem hamilesin hem oruç. Yarindan itibaren başla kalksin ekmeği alsin. Yemekte salatayi yapsin vs vs . Ramazani da bekleme tam naz zamanin yavas yavaş başla

Normalde yapar ama cani istemiyorsa umurunda değil ben bakıyorum ihtiyacım var mi yok mu? Öküz gibi ya . Yarın soylicem ama gitsin alsin ekmeği . Çarşamba da evde her şey var ama markete yollicam .

Normalde yapar ama cani istemiyorsa umurunda değil ben bakıyorum ihtiyacım var mi yok mu? Öküz gibi ya . Yarın soylicem ama gitsin alsin ekmeği . Çarşamba da evde her şey var ama markete yollicam .
Aynen yolla yavaş yavaş alışsın. Soylemeden yapan sayısı az bu arada bence. 1 kere soylesen gene kâr say o yüzden mecbur soyleceksin

Yasak dediler bekçiler geziyo surekli
Acaba bu durum il il değişiyor mu, ben ikamet ettiğim yere göre soylemistim. İstanbul'da ekmekciler de geziyor, fırınlar da açık isteyen gidiyor. Neyse canınızı fazla sıkmayın, ben de hamileyim. Oruç tutamıyorum ama gerçekten hem yemek yapmak, hem temizlik vs zor. İnşallah eşiniz diğer günlerde daha anlayışlı olur.

Aynen yolla yavaş yavaş alışsın. Soylemeden yapan sayısı az bu arada bence. 1 kere soylesen gene kâr say o yüzden mecbur soyleceksin

Bulaşık makinesi boşalacak. En az 3 en fazla 8 kere söylediğim oluyor . Dün cani tavuk sote istedi bi gör aşkla şevkle nasıl yapiyo eli de yatkın . Yarın yaptıricam

Keşke kendi kendilerine bir şeyleri akıl etseler ama etmiyorlar maalesef sürekli dürtüklemek gerekiyor yapacak bir şey yok. Sen de düşünmesini bekleyip kendini kahredeceğine, yapana kadar elli kere söyle başına ekşi. Vallahi öylesi daha eğlenceli

Ben mesela eşimle ikimizin de evde olduğu günlerde yemeği yapıyorum, sofrayı kuruyorum her şeyi hazır ediyorum. Yemeğimizi yiyoruz. Sonra sofranın başında oturuyorum öylece bir şeyler izlerken. Hiç hareketlenmiyorum. Ki normalde zaten gocunmaz toplar ama bazen unutuyor işte.Arada da gözünün içine bakıyorum kedi gibi toplasın diye. Eninde sonunda aklına geliyor ya da sofranın o durumundan sıkılıyor ki toplayıp bulaşık makinesine yerleştiriyor hepsini. Kasmayın bu kadar. Hem de hamileymişsiniz. Sinirlerinize yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…