- 4 Mayıs 2016
- 2.906
- 7.904
- 27
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Ben oruç tutmasam umurumda olmaz . Hata bende hiç naz yapmadım
dusunmediginiz ortada!Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
Ekmegin kornasini takip et dedim . Bagira bağıra telefonla konusuyor . Annem 7 8 bina yanda o duydu beni aradı geliyor diye paşam kendi sesinden duymuyo ki . Bari seslen adama da ben inene kadar beklesin gitmesin dedim . O seslenene kadar adam gittiAdam sadece bugün yapmadıysa siz bence biraz sakin olun önce. Ekmek almasını söylediniz mi ona cevap vermemişsiniz?
Yav bacim bi sus yadusunmediginiz ortada!
cinleri tepeye cikarmaya devam bekel daha iyi veslenir kan dolasimi bozulunca!
hayir bir de ustune oryc tutmasam umrumda olmazdi yazmissiniz
Su ramazan bi bitsin var ya gostericem ona gununuNaz önemli valla benimkide mesela alıştirmisim hep güzel yemeklere yaz sıcağında sadece domates biber menemeni çıkarsam hmmm yapıyoroysa anasinin evinde yemekte sadece çorba yediğini bilirim. Bende bu konuda ilerleyecegim. Olmaz böyle havalar cok sicak.
Ben yapayim der tavuk yapar ben tavuk yemiyorum . Bi şey yapar 20 kere bana sorarSiz hamileydiniz sanırım.Ben olsam hem hamileyim hem orucum yemek falan yapmam doğrusu.Sizde bir deneyin belki bir şeyler dank eder eşinizde...
Siz direktif verin o yapsın ne istiyorsanız.Ben yapayim der tavuk yapar ben tavuk yemiyorum . Bi şey yapar 20 kere bana sorar
Geçen yaz akşamları sadece karpuz ve peynir yedik gık demedi. Niye desin, diyen kendi yapsın.Bugün bize ne pişirdin diyin bu akşam Alıştırmayınnnn
Dur dur sakin ol accık hem hamilesin hem oruç. Yarindan itibaren başla kalksin ekmeği alsin. Yemekte salatayi yapsin vs vs . Ramazani da bekleme tam naz zamanin yavas yavaş başlaSu ramazan bi bitsin var ya gostericem ona gununu
Yasak dediler bekçiler geziyo surekliFırınlar açık, gidip bir zahmet evine ekmeği alsın getirsin.
Dur dur sakin ol accık hem hamilesin hem oruç. Yarindan itibaren başla kalksin ekmeği alsin. Yemekte salatayi yapsin vs vs . Ramazani da bekleme tam naz zamanin yavas yavaş başla
Siz direktif verin o yapsın ne istiyorsanız.
Aynen yolla yavaş yavaş alışsın. Soylemeden yapan sayısı az bu arada bence. 1 kere soylesen gene kâr sayNormalde yapar ama cani istemiyorsa umurunda değil ben bakıyorum ihtiyacım var mi yok mu? Öküz gibi ya . Yarın soylicem ama gitsin alsin ekmeği . Çarşamba da evde her şey var ama markete yollicam .
Acaba bu durum il il değişiyor mu, ben ikamet ettiğim yere göre soylemistim. İstanbul'da ekmekciler de geziyor, fırınlar da açık isteyen gidiyor. Neyse canınızı fazla sıkmayın, ben de hamileyim. Oruç tutamıyorum ama gerçekten hem yemek yapmak, hem temizlik vs zor. İnşallah eşiniz diğer günlerde daha anlayışlı olur.Yasak dediler bekçiler geziyo surekli
Aynen yolla yavaş yavaş alışsın. Soylemeden yapan sayısı az bu arada bence. 1 kere soylesen gene kâr sayo yüzden mecbur soyleceksin