Kocamı camdan atmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben niye açık iletişim kurmadığınızı,
istek ve beklentilerinizi net bir şekilde
dile getirmediğinizi anlayamadım.

Dün iftara taze fasulye yaptım.
Eşime dedim ki:
-Hayatım fasulye pişti, dünden çorba var,
cacığı da yaptım pilav sende.
Senin pilavın daha güzel oluyor. (Bu doğru)
Ben pirinci haşladım, pilav tenceresini ve tabak,bardağı da çıkardım.
Sana zahmet pilav pişerken sofrayı da kurar mısın?

Bu sabah temizliğe kalkıştık.
Eşime 'sen koltukları, yatağı çek
ben de süpüreyim.' Dedim.

Benim eşim ince fikirli ve düşüncelidir
aynı kvm gibi.
Buna rağmen gerektiğinde böyle söylüyorum.
Hiç zararını görmedim.

Ne kadar meraklıyız değil mi ınsanların doğrularını sorgulamaya yargılamaya onlara cahil muamelesi yapmaya :). 2 üniversite mezunu yüksek lisans yapmış biriyim çok iyi ve güvendiğim bir doktorum var . Almam gereken besin miktarını su miktarını biliyorum . Hanı kızıyorsunuz ya kayinvalidem geldi isime karıştı ben onun annesiyim en iyi ben düşünürüm onu diye hah aynen öyle . Ben onun annesiyim . Burada yorum yapan sizlerden daha fazla düşünürüm çocuğumu ve onun sağlığını. Iyi niyetle fikirlerini söyleyen herkese teşekkür ederim :) sakinleştim . Herkese hayirli ramazanlar diliyorum:)

Siz hamile halinizle ugrasıyosunuzda aferdisiniz o malak gibi yatıomu vurun kafasına

Bazen bana da oluyor hatta alayım kafasını tutup burnunu duvara sürtüp ateş çıkarayım diyorum oluyor geçiyor sonra mesela şu birkaç zamandır neler yapasım var ama susuyorum

Söylediğiniz halde umursamıyorsa ağlayın. Yemek yaparken mutfakta bir an olduğunuz yerde çöküp basın yaygarayi. Ben senin çocuğunu taşıyorum karnimda diye başlayın zaten çok duygusallaştim sen de hiç yardımcı olmuyorsun diye devam edin çocuğumuzu mutsuz mu doğurayım diyin sarılın ağlayın.

Konusahibi şurda kendisini düşünen insanları bile çat çat haşlamış ,zannetmiyorum ki eşiyle sağlıklı bir iletişim kurabilsin. O bebek doğduğunda evde öyle bir mesai oluyor ki siz böyle sağa sola hönkürüp terör estirirken o adamı fantazi dünyanızda keser reel hayatınızda şimdi yaptığınız gibi ayaklarına masaj yaparsınız. Velhasıl tribi kkya değil ergen bozması kucağında pc kulağında kulaklık olan ev beyfendisine yapsanız belki hayat daha güzel olur.

Son düzenleme:
2 üniversite 1 yüksek lisans bitirmek iletişim öğretmiyor demek ki. Daha kocayla konuşmayı beceremeyen lafa geldi mi alim oluyor ben de buna hastayım. Burada konu sahipleri hep cengaver.
Kocasından ekmek isteyemeyen
Kocasından dayak yiyen
Sevgilisinin arkadaşından ahlaksız tekliflerin eşiğinden dönen ama ağzının payını veremeyen tipler burada onlara yardım etmek isteyenlere carlayan birer nanköre dönüşüyorlar. Çocuğunuz da inşallah normal zekalı doğar o açlık ve olağanüstü doktora rağmen. Siz de isteklerini dile getirmesini öğretebilirsiniz inşallah malum 2 üni 1 yüksekten normalde bu beklenir.

20. Haftada şu sıcakta şu öfkeyle bence de oruç tutulmaması daha iyi olur,her öfke halinde o kan basınçla bir yükseliyor ki mazallah yüksek tansiyon hastası bile olabilirsiniz.

Ha bu arada benim de yüksek lisansım var,eşim de yüksek mühendis çocuklarım da yüksek bilmiş,belki bu sıfatlarla beni daha çok ciddiye alır diye yazdım öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…