Kocamı anlayamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüze tükürmek nedir ta? oturup konuşulur, tartışılır, uzaklaşılır… ama tükürmek nedir? Tencere kapak gibi olmuşsunuz.

Her şeye çözüm sunabilirdim ancak gözüm yemiyor cümlesine kadar. O zaman herşeyi görmezden gel duyma bilme karıştırma. Karın tokluğuna geçin. Ha lütfen çocuk yapma o adam çocukla evine bağlanmaz. Olan günahsız yavruya olur.

Aileniz istemiyosa bu adamla olmaz siz gitmezseniz onun sizi kapıya atması yakındır valla bence başka ilde yatılı iş bulup gidin para biriktirin bu arada da bosanin kimseye eyvallahiniz olmasın herşey baştan yanlış başlamış olmayacağı ortadaymis siz gorememissiniz

Ben olsam kendimi kurtarmaya calisirim. Sikintili bi durum biraz da siz kendinizi sokmussunuz bu duruma. Boyle evlilik olmaz. Bi noktada biter zaten. Egitim durumunuz ne? Calisabilecek bi mesleginiz var mi? Varsa, gidin aile evine calismaya baslayin. Sonra zamanla farkli opsiyonlar gelir onunuze. Su anki en kotu senaryo. Elin adamini cekcegime abimin baskisini cekerim sahsen.

Yüze tükürmek nedir ta? oturup konuşulur, tartışılır, uzaklaşılır… ama tükürmek nedir? Tencere kapak gibi olmuşsunuz.
Oturdum konuştum defalarca tartıştım yine aynı şeyi yapınca kan beynine sıçradı hiç pişman değilim.Ne yapmaliydim aferim bana sözler verdin yinede açtın kızın profilini iyi kerkildin mi diyeydim

Keşke atsa o zaman ailem mecbur kalır.Bakin herşeyi yaptım ama bu adam yinede böyle yaptı derim.Hatta atacak bunun davranışları böyle o yapmadan geleyim dedim hayır dediler sen seçtin sen duzelteceksin alttan al vs vs alamam bunları yapark n adam bana alttan alamam tukururum yuzune

Aralıklı zamanlarda instadan face tenntakip ettiği bı kız var profilini goruntuluyo kız kim bilmiyorum.Bana sürekli yalanlar uyduruyor yok arksimin sevgilisi dedi engelledim her yerden bakmicam dedi ,duntel aifresini tahmin edip açtım değiştirmişti yine kızı arttığını gördüm boşalmış bozerida bulamayim diye yas yaş kirli sepetinde aşağılara depmis çamaşır yikayacaktik çıkarırken buldum.Hesap sordum bu kızı hani engellemistin diye yok bakmadım yok tel bozuk tel kendiliğinden açmış dedi yok arksim baktı dedi arksin fake hesap acamiyomu deyince onun teli dedi tonla yalan haliyle bende suratına tukurdum

Aileniz simdi istemiyor.Ama kalkar giderseniz evden atmazlar heralde.Ailenizin yanina gidin calisin.Uc gunde evliliginiz lackaya donmus.bir omur bu adamla gecmez.birde cocugunuz olursa ailenizin yaninada gidemezsiniz.verilebilrcek baska bir akıl yok bence.Duzelirmi diye soruyorsaniz duzelmez cocuktan sonra dahada beter olur

Bana aşağılık muamelesi yapiyo namaz kilmiyosun kitap okusam sana günah TV de film izlesem günah git faydaları bişey oku ama kendine gelince ona değilmiş.Gtunden fetva uyduruyo.sonra gidip tiktoktaki bu değişik kadini face insta heryerden takip ediyo israrlada(tiktoku kapalı uyg olarak yok kız ordan sadece ) o kızı ve o kız yayın yapmayı bırakmış sanırım şahsen tanıdığı birjsjNe yapayım ben ?

Atar ağlayıp zirladigimda gelme babanda kardeslerinde istemiyor dedi.Kavga ediyoruz o beni atacak bak eninde sonunda deyince toplanıp geldiler konuşmaya.Ailemin istemediğini bilse dahada çok ezer beni

Siz kocanızı bizde sizi anlamıyoruz. Anladığım tek şey internetten tanışıp evlendiğiniz

Boşansanız Hiçbir akrabanız yok mu peki babanı ikna edebilecek yada bir süre onlarda kalabileceğiniz

Siz neden böyle yazıyorsunuz, bir sorun mu var? Pek anlaşılmıyor. Menili donunu fırlatıp yüzüne tükürdüğünüz adamla olan bu evlilikten ne hayır gelir ki?

Atar ağlayıp zirladigimda gelme babanda kardeslerinde istemiyor dedi.Kavga ediyoruz o beni atacak bak eninde sonunda deyince toplanıp geldiler konuşmaya.Ailemin istemediğini bilse dahada çok ezer beni
O zaman ya siginma evine gideceksiniz.Sonrasinda is bulup kendi hayatinizi kuracaksiniz yada bunu cekmeye devam edeceksiniz.Hangisinu yaparsaniz yapin iyi korunun sakin cocugunuz olmasin.

Kusura bakmayın da 7 ayda evliliğiniz bu hale geldiyse ilerleyen zamanlarda neye evrilir ben düşünemiyorum. Bence siz bir an evvel bir iş bulup hayatınızı düzene sokmaya ve yolunuzu çizmeye bakın. Bu şekilde evlilik yürümez. Kaza falan bir de çocuk sahibi olursanız olan o saniye olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…