Kocamdan soğudum boşanmak istiyorum

yazdostum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
14
-5
34
Merhaba,
5 yıllık evliyim. 4 yaşında kızım var. Eşimle çok hızlı bir tanışma nişan evlilik süreci yaşadık. Eşime karşı büyük bir aşkım yoktu fakat saygı ve sevgi üzerine bir evlilik inşaa ettik. Tabi evliliğin başında başlayan problemlerle saygı sevgi tükendi. Eşimden çok soğudum son 2 yıllık süreçte. Temmuz ayında boşanmak istediğimi söyledim. O aşarız filan desende ben artık devam edemedim(yakın dönemde çok yoğun psikolojik ve ekonomik şiddet uygulamıştı) ve annemin evine gittim fakat çocuğu almama izin vermedi. Bu süreçte sürekli beni Dava açmaya itti. Çocukla görüşmemi engellemeye çalıştı vs daha çok tiksindirdi. Pazar akşamı kızımın isteğiyle gelip konuştu ilk kez devam etmek istedi telafi edeceğini söyledi. Tamam dedim. pazartesi gelip alacaktı beni fakat ben pişman olduğumu hissettim ve kendisine bunu söyledim. Fakat kendisi yine düzelteceğim dedi ve geldim. Ama yapamıyorum o kadar tiksinmişim ki midem bulanıyor ona sarılmak bile istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu böyle sürer mi yoksa duygular değişir mi bilmiyorum. Kızım için tekrar şans verdim ama emin değilim.

Son düzenleme:
Lütfen kızınız için şans vermeyin, kızınızın isteğiyle adamla konuşmayın. 4 yaşındaki kızınız sadece travmatize oluyor arada, yazık.

Ç
Çocuğunuzu neden bırakıyorsunuz? Bu konuda size hiç hak veremeyeceğim.

sizi kaybetmek istemeseydi eğer bir süre ayrı kalma kararınıza saygı duyup sizi kendinizi dinlemek için yalnız bırakırdı ama o aksine sizi darlamaya ve yetmemiş gibi kızını kullanmaya devam etmiş. aklı başında biri olmadığı buradan belli. belki biraz sabırlı olsaydı sizi geri kazanabilirdi ama iyice itmiş. kararınızdan dönmeyin bu adamla olmaz

Bir daha kızını bırakma.
Kızının paikolojisini senin git gel oyunlarına harcama.

Ya ben cocuklarım hasta olmasınlar diye her an her dakika dua ediyorum ufak bir grip olduklarında her öksurduğunde benim ciğerlerim sokuluyor sanki yanımdayken bile gözlerinin içine bakarken kalbim pır pır atıyor bir an bırakıp diğer odadan diğer odaya gecerken bile acaba cocuklarıma bisey oldumu diye koşuyorum sağlıklıyken bile ya hasta olsalar diye anlık ağlamaklı oluyorum yutkunuyorum önüme koyduğum yemeği bile bir lokma yemeden aman önce onlar doysun buz gibi ediyorum en kotu ihtimal ya birsey olsa cocuklarıma diye normal gecen hayatımı kabusa çeviriyorum daha neler neler benim anneliğimde mi bir problem var herkez benim gibiyse çocuklarını bırakıp giden yada gitmek zorunda kalan kendiyle götürmeyen nedir ?bazen yakınlarım sen bir psikoğa görün diyorlar bu duyguların normal değil hepimizde anneyiz evlatlarımız için en iyisini isteriz diyorlar

Bunun tarifi yok. Olmuyorsa olmuyordur. İnsan kendını zorlayamaz

Yani nerdeyse herkesle ayni fikirdeym 7 aydir anneyim bebegimi bi kac saat birakip bi yere giderken vicdan azabi cekiyorum gibi oluyor gittigim yerde hizlica isimi halledip donuyorum elimden gelse arabalarin ustunden atlicam , 4 yasindaki cocuk nasil birakilir , birakildiktan sonra gittiginiz yerde nasil rahat davranilir hic anlayamadim tabi ki burda cocuk sadece kadinin mi diyen olabilir ama ben birakip gitsem gittigim yerde hep aklim cocugumda olur napiyor diye perisan olurdum. Cocuk napti siz gidince , kim bakti , telefonu bile yoktur o uasta diye dusunuyorum nasil iletisim sagladiniz? Siz simdi eve donmezseniz cocuk babayla mi kalacak ? Valla kocanizi affedersiniz , affetmezsiniz tekrar sarilmak ister misiniz hic bilemiyorum ama cocugunuzla ilgili bi degisiklik yapmaniz sart gibi duruyor

Bu hikayede en çok zararı çocuk görmüş.Tam olarak güvenmediğiniz evlilikte koşa koşa çocuk yapılmaz.Madem bu kadar nefret dolusunuz git gel olmaz çocuk oyuncağı değil evlilik Adam bu kadar kötü ona çocuk bırakılıp gidilmez tekrar denenmez size ne derse desin.Surekli bir yanlıştan başka yanlışa surukleniyorsunuz.Bu gidişe dur deyin,alın çocuğu açın davayı .Gökten melekler inip hayatınızı duzeltmeyecek,bunun için gayret göstermesi gereken sizsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…