- 21 Kasım 2017
- 27.576
- 120.598
- Konu Sahibi gamzeligunler
Dible değildi bu. Onu yedim, alakası yoktu.Ayy o güzel yapamamıştır.
Dible güzeldir lapa olmaz çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dible değildi bu. Onu yedim, alakası yoktu.Ayy o güzel yapamamıştır.
Dible güzeldir lapa olmaz çünkü.
Yaa o kadar mı kötü geldiiste insanoğlu çesit çeşit
ben cocuk gibi onyargiyla elestirmeyeyim diye bir dilim yedim - sonra alti ay kadar canim hic pizza cekmedi. pizzadan soğudum
E yapmayın yemiyorsa. Neden ısrarla yapıyorsunuz ki? Dışarıdan söyleyin.Sabah sabah sinirlerim çok bozuk çünkü binbir emekle yaptığım yemekleri eşim istemeye istemeye yiyor. Ben doğuluyum iç anadoluda büyüdüm o da Karadenizli. Tatsız tuzsuz suyun içinde yüzen yemeklere alışmış ya benim yaptığım mis gibi yemekleri yemiyor şaka gibi. Eskiden çalıştığı ofiste bi abla vardı yemekleri tatsız böyle çorbaları su gibi kıvamsız yemekler yapardı onları seve seve yiyordu. Benim yemeklerime burun kıvırıyor. Mesela gidip saçma sapan bir yerden lapa gibi pilav üstüne sade haşlanmış tavuk yiyor. Asla bir tadı tuzu yok, ya da zurna dürüm yiyor. Yağı baharatı sevmese o dürümü nasıl yesin iştahla? ama benim yaptığım mis gibi yemekleri burun kıvıra kıvıra yiyor ya çok üzülüyorum. Bu sabah da dünden kalan yemeği ısıt kahvaltı hazırlama bir daha dedi ısıttım önüne verdim, ilk yaptığımda da adam akıllı yememişti, baktım oturmuş çatalla didikliyor sağını solunu, genzini tuta tuta yutmaya çalışıyor. Tavaları alıp kafasına atmakla sakin kalmak arasında gidip geldim Yemiyorsan kalk git daha da yapmiycam sana yemek dedim. Ya bir de alışverişlere çıkıyorum listeler yapıyorum ona yemekler sofralar hazırlamak için ama çoğunlukla istemeye istemeye yiyor. Bu da benim kalbimi kırıyor. Sabah sabah sinir patlaması yaşadım
Maharna yap maharnaO kadar midesi bulanarak yiyorsa damak tatlarınız uymuyor demektir. Kendi damak tadınızı adama dayatmak yerine ortak, ikinizin de seveceği tatlar arasanız birlikte, olmaz mı?
Vejeteryan pizzalarda oluyor. Ben etsiz istediğimde alıyordum, çok kötü olmuyor ya. :)iste insanoğlu çesit çeşit
ben cocuk gibi onyargiyla elestirmeyeyim diye bir dilim yedim - sonra alti ay kadar canim hic pizza cekmedi. pizzadan soğudum
Çocuk gibi lafınıza katılmıyorum eğer eşi çalışıyor hanımefendi çalışmıyorsa elbette yemeği kadın yapacak :) ikisi de çalışıyorsa ortaklaşa yapılmalı.Kendi yapsin beyefendi o zaman. Kocaman adam çocuk gibi ne başkasından bekliyor?
Kara erik kurusu var ya ekşilerden.Benim anneannem de dağ eriği katardı ekşi olması gereken yemeklere
Kayganayı bilemedim baktım google'a, kaynanamın çırahtası bu.
Tüm yemeklere gömdük ama Sımdı sen yemek yapma deyıpTüm yemeklere gömdük, hala ne konuşuluyor burada
Ben zaten Karadeniz yemeklerine de gömmedim doğru düzgün. Evet çoğunu yerim.Tüm yemeklere gömdük ama Sımdı sen yemek yapma deyıp
hergun o buraya gömdugumuz yemekleri hazır hazıe getirseler bence ıyıce bı yeriz hıc mırın kırın etmeyiz.
Aksine inanmıyorum nedense
Hijyenik olsun yeter kiBen zaten Karadeniz yemeklerine de gömmedim doğru düzgün. Evet çoğunu yerim.
O sırada bir dönercinin terini önlüğüne silmesi ve ardından elini de önlüğüne silmesi şoku. Gördüğümden beri dönerden tiksindim ay.Hijyenik olsun yeter ki
Tek takıntım acaba bunu ne kosullarda pişirdi
Bende götünün arasından pantolonunu çeken köftecıyı gordukten sonra yıkılmıştım.O sırada bir dönercinin terini önlüğüne silmesi ve ardından elini de önlüğüne silmesi şoku. Gördüğümden beri dönerden tiksindim ay.
Zukkumun kökünü yesin yapma hiç birşeySabah sabah sinirlerim çok bozuk çünkü binbir emekle yaptığım yemekleri eşim istemeye istemeye yiyor. Ben doğuluyum iç anadoluda büyüdüm o da Karadenizli. Tatsız tuzsuz suyun içinde yüzen yemeklere alışmış ya benim yaptığım mis gibi yemekleri yemiyor şaka gibi. Eskiden çalıştığı ofiste bi abla vardı yemekleri tatsız böyle çorbaları su gibi kıvamsız yemekler yapardı onları seve seve yiyordu. Benim yemeklerime burun kıvırıyor. Mesela gidip saçma sapan bir yerden lapa gibi pilav üstüne sade haşlanmış tavuk yiyor. Asla bir tadı tuzu yok, ya da zurna dürüm yiyor. Yağı baharatı sevmese o dürümü nasıl yesin iştahla? ama benim yaptığım mis gibi yemekleri burun kıvıra kıvıra yiyor ya çok üzülüyorum. Bu sabah da dünden kalan yemeği ısıt kahvaltı hazırlama bir daha dedi ısıttım önüne verdim, ilk yaptığımda da adam akıllı yememişti, baktım oturmuş çatalla didikliyor sağını solunu, genzini tuta tuta yutmaya çalışıyor. Tavaları alıp kafasına atmakla sakin kalmak arasında gidip geldim Yemiyorsan kalk git daha da yapmiycam sana yemek dedim. Ya bir de alışverişlere çıkıyorum listeler yapıyorum ona yemekler sofralar hazırlamak için ama çoğunlukla istemeye istemeye yiyor. Bu da benim kalbimi kırıyor. Sabah sabah sinir patlaması yaşadım
Ama ben dısarıdan ziyade ( onları dusunmek ıstemıyorum bıde goz gormeyınce sorun olmuyor sanki) tanıdıklarımızın falsolarına gore yiyemiyorum takıntım.O sırada bir dönercinin terini önlüğüne silmesi ve ardından elini de önlüğüne silmesi şoku. Gördüğümden beri dönerden tiksindim ay.