- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.304
- 598
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Oluyor zaten. Otuz yaşında kalp sorunu var.İçi düğüm düğüm olsun da göreyim bi.
Ama çok seviyorum.Ayy rosaaa bunla ömür geçmez. İleride evlenirsen çocuk mocuk dersen yandın. Babası yemek seçen her çocuk yemek seçer.
Valla sen bu büyümemiş koca danayı bir daha değerlendir.
Çok zor bi tip
Sutlac Cok guzel ama cok kırıldım Suan sutlacın yerıneBen de muhallebi sütlaç sevmediğim için laz böreğini sevmedim
Benım aklıma dırekt simsek mcqueen geldıKaraşimşek bildiğin yeşil mercimek yemeği, askerde kara şimşek derler.ama yan yana tavayı ben de ilk kez duydum.
Ya sinir oldum yerkenki hareketlerine ama allah var hakkını yiyemem saygısızlık etmiyor, aşkım bir dahakine şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor, alışacağız zamanla ikimiz de ortak müşterekte buluşacağızAy konunuzu okurken ben sinir oldum. Gözümün önünde canlandı. Peki sorunca ne diyor? Mesela bu gün kızınca ne dedi? Lezzetini mi beğenmiyor başka şeyi mi acaba
Ahahahahahahahhahahahahahahah ay çok güldümBenım aklıma dırekt simsek mcqueen geldı
Hıc mercımek gelmedi
Ya sütlaç tatlı pilav gibi geliyorSutlac Cok guzel ama cok kırıldım Suan sutlacın yerıne
Ay ben de ekledim çorbayaBenim anneannem de dağ eriği katardı ekşi olması gereken yemeklere
Turşu kavur ona, sana bir kez daha aşık olsun
Karadenizli damak tadı cidden bir tuhaf.
Bizim kayınvalide sabah kahvaltıda tavuk kızartıp yiyordu mesela hayret etmiştim. Kahvaltıyı peynir ekmek yemek yerine dünden kalan yemeği yemek istediği için olmuş bence.
Sabah sabah salçalı yağlı yemeği en obur insan bile zor yer bence.
Kendi yapsin beyefendi o zaman. Kocaman adam çocuk gibi ne başkasından bekliyor?Baharat sevmiyor olabilir. Tavuğu haşla koy önüne madem kendine de ayır istediğin gibi pişir. Adam sevmiyor diye dayatma yapmamak lazım sana Karadeniz yemeği dayatsa yer misin ?
beterin beteri var. benim sevgilim pizzaya brokoli koyuyorYa ne koyacağım ki pizzaya? Hiç sebze yemiyor ki. Sosis de yemiyor. Sucuk pastırma da ben koyamam, insan içine çıkıyoruz kokar.
Margarita mı yapayım bomboş?
Kayganayı bilemedim baktım google'a, kaynanamın çırahtası bu.Bakın bu doğru;
3 öğün 5 vakit,
turşu, haşlanmış patates ve kaygana
Ayy o güzel yapamamıştır.Arkadaşım Karadenizli kayınvalidesinden güzel bir tarif öğrenmiş. Onu yaptı bize deneyelim diye. Pirinçle lapa kıvamında pilav yaptı. İçinde de doğranmış fasulye turşusu. Bir de sunum yaptı bize, kek kalıbına koydu onu, ters çevirip tabağa o şekilde çıkardı falan. Yemekte eksik olan tek şey sunumdu çünkü.
Ya başıma bişey gelmeyecekse ben de seviyorum brokoli kabaklı pizzayıbeterin beteri var. benim sevgilim pizzaya brokoli koyuyor
hatta bir cizgifilm vardi, kiz kabusunda brokolili pizza görüyordu. kaydedip ona atmistim
iste insanoğlu çesit çeşitYa başıma bişey gelmeyecekse ben de seviyorum brokoli kabaklı pizzayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?