KOCAMA VURDUM

Konuyu okurken cok daraldim yaktim bir sigara. Adama da boyle daral geldikce icmeyecegi varsa da iciyordur.

Bence sizinle evlenerek hata yapmis. Bu kadar hassassiniz madem hemde birtek siz degil masallah maaile hassas ve baskicisiniz esinizde bunu biliyormus tutamayacagi sozler vermek yerine evlenmeseymis.

benim de eşim tanıştığımızdan beri içiyor 10 senedir beraberiz. ne ben ne de ailemden de içen yoktur. tamam beni de kokusu dumanı rahatsız eder ama söylerim bana geliyor duman falan derim o da dikkat eder. hiç bırak diye baskı yapmadım. bence sen de yapma yani balkonda camda falan içsin nolucak.

Siz onun sigarası yüzünden bu kadar stresli iseniz ondan daha çok zehirleniyorsunuz demektir. Bırakın eşlerinize annesi gibi davranmayı, koskoca adam sizemi soracak napacağını. Onun sağlığı için önerilerde bulunabilirsiniz ama bu emirvaki tadında olmazsa işe yarar..Şiddetin her türlüsü kötü ve eşiniz bir özrü hak ediyor bence...

canim kocanin sen kimsin demesi hic dogru deil bak orda sonuna kadar haklisin ama sigara tiryakisi icin birakmak inan cok zor. anladigim kadariyla evin icinde de icmio cocuk oldugu icin. sana da kokmuyo kokmamak icin de caba sarfedio belliki. ben kendim icerken kendim bu kadar dikkat etmezdim. bende hamileiimden once icerdim ve hep birakcam der birakamazdim. esimde icen biri hep birbirimizi gaza getirir birakamazdik. ama hamile kalinca biraktim tabiki ama kafamda hep ne var bilio musun dogurup emzirdikden sonra (ki 2 yil olsun emziririm sorun diil) sigaraya tekrar baslicam bak baslarim bile diil baslicam yani biliorm cunku sigara icmekten zevk aliorm. cahil bi insan diilim zararlarini biliorm ama icmekte hosuma gidio. hamileliin basinda insanlar yemek aserir ben sigara ictiimi goruodm ruyamda. ha esim evde hic icmez hep balkonda icer yaz kis farketmez. bende hep balkonda icerdim. yani bebegimiz dogunca da ev icinde icilmedii icin kafamda soru isareti kalmicak. esimde ictikten hemen sonra gelip sevip opemez bunu da bilio bilincli bi insan zaten bebek dogduktan sonra evdeyken hic icmemeye caliscam dio ama basaramaz biliorm ama zorlamicam da birakicaksin birakmadan icemezsin vs vs die o zaman daha da inat edip daha da cok icicek cunku gerek yok. tartisma yaratmanin bi manasi yok yani. kusura bakmayin ama acaip haksizsiniz. bakin sunu net soluorm son 8 aydir icmediim icin bana da icenin kokusu cok agir ve kotu gelio evet ama adam evde icmio kokmamaya calisio vs falan bi ugras gosterio en azindan buna ragmen bu kadar olay cikarip ben annemlere doncem demeniz hic dogru olmamis. cokta hatali oldugunuzu belli etmeden tatli dille sigara olayina cok takik oldugum icin kendime hakim olamadim soz vermistin tutmadigin icin asiri tepki verdim kusura bakma konuyu kapatalim falan gibi bi gonul almaya calis derim.

Bende sigara ictigim icin esinizi anliyorum... Insan birakmak istiyor kendine söz veriyor falan ama kurtulmak kolay degil...
Cok abartmissiniz bence evin icinde icmiyorsa okadar sorun etmeyin...
Birakmasini istiyorsaniz yardim Edin motive Edin ama o sekilde ustune gitmeyin ters teper ...

benim eşimden evlenmeden önce bırakıcam diye söz vermişti. bırakmadı. çock olunca bırakacam dedi. bırakmadı. arada denemeleri oldu ama onun sinirini çekeceğime içsin daha iyi dedim kendi kendime.

sonuçta içiyor.evin içinde arabada vs. içmez. kokmaz.dikkat eder. arada söylensemde pek takılmamaya çalışıyorum.çünkü bırakamıyorlar.bence artık onu böyle kabullenin. bi sigara yüzünden kavga çıkarmaya huzurrr bozmaya inanın hiç ama hiiiçç değmez.

amann
amannnnn
vur gitsinnn....

emin ol esin sana vursa bu kadar düsünmez aglamaz su erkeklere acımayın artık

adam sanki seni aldatmış

Cok abartmissin bu nedir şaşırdım. Sigaradan daha büyük sorun var şu an saygısızlık! Eşe vurmak nedir ben olsam affetmezdim

Siz onun bu alışkanlığını bilerek evlendiniz.sigara kolay bırakılan bisey değil malesef.ayrica eşiniz bile olsa yetişkin bir insana sırf bu yüzden tavır almaniz gerekmez.kumar oynasa,her gece içip sizi dovse paranızı boyle şeylerle bitirse anlarım da sigara yani.kötü bisey ama kavga çıkarılacak kadar da büyük değil

Bende suanda sigarayi birakmaya calisan bir insanim. Esim sevgilim arkadasim vs bana bu sekilde davransa hayatta birakmazdim herhalde. Yanlis yol izliyorsunuz.

Adi ustunde bagimlilik demekki iradesi zayif, denemis birakamamis. Sana sayhi duyup yaninda icmiyorsa ,kokmuyosa ne guzel. Bende icmiyorum ama saygi duyuyorum. Kocaman adamsin zararini biliyosun ,ben icmeni istemiyorum eger iciyosan da bana kokma yanimda icme dedim.
Sigara krizi tutmus ve icmeyenlerde sinir oluyor.senden annesi gibi korkup soylemiyor . Bence ustune gitme destek ol bu yuzden yuva yikilmaz.

kocanıza şiddet uygulamışsınız,Allah muhafaza daha ciddi tartışma yaşasanız ne olacak haliniz,siz eşinize eşinizinde boş duracağını sanmıyorum oda size, resmen dövüşmeye kadar gider bu iş ,sinirlerinize hakim olmayı öğrenin.sigara ya bu kadar takıntılıysanız zamanında adamın bırakırım beyanına bırakamama ihtimalini de göz önünde bulundurarak inanacaktınız.sigarayı bırakmak kolay bir iş değil ki,siz üzerine bu şekilde gittikçe bırakacağı varsa da bırakamaz.

Ya insanları o halleriyle beğenip evlenip sonra da değiştirmeye çalışmak çok saçma ve itici...Bence evliliğinizde kendinize sorun arıyosunuz, kucağında çocuk varken onun önünde falan vurmak nedir bence normal değilsiniz ve kendinize dert arıyosunuz.Eşiniz olayı büyütür resti çeker sizi kapının önüne koyarsa o zaman çok pişman olursunuz..Her gün kadınların dayak yediği bu ülkede böyle bişey yüzünden eşinize girişebilmek baya lüks..İnsanların tercihlerine saygı gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…