KOCAMA VURDUM

Söz vermemis olsa, bile bile aldın derdim ama sonuna kadar haklısın helal olsun sana.Bırakma peşini bugün olmaz yarîn bırakır en kötü az içer.Vurman hos olmamis ama o da haketmismi biraz ne.

Babanla gitsen durum daha kötüye gitmez mi ? Bi gönlünü al bari ya. Onun kesinlikle karsi ciktigi bir seyi yaptiginda ne hissedeceğini falan sor sonra da empati yapsın.

Sigarayı bu kadar abartmayı saçma buluyorum.
Adam sanki sigara içip kafa buluyor.
Sigara yani ...
Ben başta evde güzel güzel vakit geçrimek varken neden dışarı çıkıosunki dedim sebebi sigara olduğunu öğrenince e oğlumda var tartışma mevzusu oldu ahh bu şeytan yok mu

Babanla gitsen durum daha kötüye gitmez mi ? Bi gönlünü al bari ya. Onun kesinlikle karsi ciktigi bir seyi yaptiginda ne hissedeceğini falan sor sonra da empati yapsın.
Gönlünü alcam ama sözünüde tutsun artık babasının sigaradan damarları tıkalı 5 ay önce sigaradan eniştesi vefat etti bunları görüncede sigara içicem kimse karışamaz diyip kafa tutuncada dayanamdım

Bu sekilde yapmaya devam ederseniz zamanla eşinizin evden çıkmak için daha fazla bahanesi oldugunu göreceksiniz. Bu bir bağımlılık... bu kadar huzursuzluga emin olun o da bırakmak istiyordum ama vücudu istemiyor. Bu sekilde eşinizi kaybedersiniz benden söylemesi. İçmeyen bilmez.

Tamamda canim sen kocanin sirtina vurdugunda kucagina bebeginiz varmis? Hatta cok kücük evet ama cocugun yaninda bu tür kavga etmeniz cocuk icin sence zararli degil mi?
Birak icsin. Disarida icsin... Ictikten sonra agizini calkalasin ellerini yikasin ve desinfekte etsin.
Ve adamin gönlünü al... Siddet hic bir zaman cözüm olmadi olmaz.

NOT: sigarayi birakmasini istedigini anliyorum yanliz herkes senin istedigin gibi hareket etmek zorunda degil herkes senin kurallarina uymak zorunda degil. Kari kocasiniz. Orta yol bulunmali ...

ben de bunu anlamam mesela; sigara içmeyip içen birini tercıh etmeyı.
'' bırakırım, ederım, bilmem naparım.'' lar hikaye ...
naparsan yap bırakmayacak, hatta şuan ona daha tatlı gelıyor sayende.

Söz vermemis olsa, bile bile aldın derdim ama sonuna kadar haklısın helal olsun sana.Bırakma peşini bugün olmaz yarîn bırakır en kötü az içer.Vurman hos olmamis ama o da haketmismi biraz ne.
İçse tmm bırakıcam söz vermiştim biliyorum dese uzamicak zaten ama sen kimsin yaparım ederim falan ben neyim gözünde evlat vermişim kıcağına ki doğumdan ödüm kopardı ben bunu yenmişim bi zahmet azda olsa içtiği şeyi tamamen bıraksın inat yani başka bişey deil

ben de bunu anlamam mesela; sigara içmeyip içen birini tercıh etmeyı.
'' bırakırım, ederım, bilmem naparım.'' lar hikaye ...
naparsan yap bırakmayacak, hatta şuan ona daha tatlı gelıyor sayende.
Tek sıkıntı oydu o harici iyi anlaşıyorduk halada öle ama işine gelmiyor sanırım tamamen hayatından silemiyor ki örneğide mevcut biri bitmeden birini yakan bi amcası vardı şimdi ağzına sürmüyor onun yerine kuruyemiş yiyor.

Valla adam seni yumruklasa topa tutardık onu boşanma sebebi , hemde neden sigara içiyo diye kadını yumruklamış hee öle bi çekiştirirdik ki gece adam uyuyamazdı yeminle :)

Canım git eşinden özür dile, bu onun kararı ister içer ister içmez nasıl abartıyosun farkında değilsin ya

insanın içinde olacak. sen öyle yaptıkça daha tatlı gelıyor adama bilesin.
ama kurallar koyabılırsın mesela; evde içme, şurda iç tarzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…