Evet keşke kendime hakim olsaydım ama zoruma gidecek çok laf söledi dayanamadım şaytan işte elim gitmez olaydıSiz ne kadar israr ederseniz onun cani daha cok isticek.
Kos koca adam karisindan gizli sigara iciyor... annesi gibi vidi vidi bi sigara yüzünden.
Sigara zararli ... Ama allah askina vurmakta nedir ya!
Evet bencede uyuamıyorum gözlerim dolu doluVurmakta haksizsin o ayrı ama o da haksız. Sonuçta evlenmeden önce soz vermiş tutmaliydi. Sana evlenirken ictigini bilmiyormuydun diyemem bu durumda. Ben de nefret ederim kokusundan bile eşim de oyle. Sigara icseydin bıraktıktan sonra evlenirdim der ben de öyle. Ama vurarak haksız duruma düşmüşsun. Hatani telafi et ve ozür dile bence
Bi daha kolum kopsun vurmamSigara içmesini istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Burada ay seninki de dert mi, iyi ki o da sana vurmamış, hmm evin bakıyor mu ona bak gibi yorumları saçma buluyorum. Bu hayatta herkesin kuralları var. Bu kurallardan dışarı çıkmak istememenizi hoş karşılıyorum. Sigara içmesini kabullenmek zorunda değilsiniz.
Burada kaç bayan sigara kokusunu ala ala biriyle öpüşmek ister acaba? Hanginiz tiksinmez bu durumdan? Ve siz karı kocasınız. Bir cinsel hayatınız var. Haklı buluyorum sizi.
Sadece sigara değil her konuda neyi yasak koyarsınız o daha cazbedici olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?