kocama vurdum

Bosanmanin gercek olup olmadigini bilmiyorum da bu zaten evlilik de degil. Adam hala evli oldugunun bilincinde degil. Kök ailesinden ayrilamamis ayrilmak istemeyen bunun icin caba da sarfetmeyen bir adam var. Bos ol demesiyle diyelim ki bosanmadiniz ama ortada evlilik var mi?

O kadar çok sıkıntı cekmissiniz ki vurmaniza birşey diyemeyeceğim. Her insanın dayanma sınırı vardır. Belli ki taşmışsınız artık.

Bebeğinizle birlikte güzel bir hayatınız olur inşallah.

Niye çocuk yaptığınızla ilgili bir sürü saçma sapan yorum var. Bunlara takılmayin hadsiz insan cok fazla. Sonuçta hamile oldugunuzu öğrenince sevinmenize bile laf soylemisler.

O kadar baskıya rağmen ezdirmemissiniz kendinizi valla tebrik ederim.

Emin ol eşin 2 kere dönen 3. ye de döner diyordur. Sizin ki de yalama olmuş yani.

Sana zerre değer vermeyen adamdan çocuk yapıp birde mutluluktan ağlamışın. O dönem boşanmayan sen şimdi aslında hemen boşanırsında çocuk var dimi. Yersen

Yaşadıklarınızı herşeyi çok iyi düşünerek hareket edin eşiniz evlendiğinin aile kurduğunun farkında değil büyük değişimler göstermeden de huzura kavuşmanız zor Allah doğru yolu göstersin

Erkeklerde bana saygısızlık yaptı,aileme saygısızlık yaptı diye dövüyorlar ya hani!..boşuna kıZıyoruz ozaman onlara!

İş artık kontrolden çıkıp şu noktaya geldiyse daha kurcalamamak lazım.bu evlilik biraz daha zorlanırsa Allah muhafaza hafaza kötü şeyler yaşanabilir.bırakın böyle kalsın işte...sökülen çanak geri dolmazmış der eskiler

Ne demek sabrın taşmış, herkesin sınırı var vs vs?
Eh erkeklerin de sabrı taşınca vursunlar ağzınıza iki tane. Onlarınki sinir, sabır değil mi?
Şiddet hiçbir şekilde haklı olamaz.
Madem bu raddeye geldiniz, neden gitmiyorsunuz?

Çocuğu da sadece kendi mutluluğunuz için yapıyorsunuz, onların içine doğacakları ortamı düşünmüyorsunuz ya.. yazık diyorum.

Hanımlar, ben mi yanlış görüyorum yoksa burada konu sahibinin eşine vurmasını "hak etmiş, iyi yapmışsın" diyerek onaylayanlarımız mı var?

Eğer bunu ve eşine ettiği küfrü onaylar isek, erkeklerin de kadınlara küfür etmesini ve şiddet göstermesini üstü kapalı olarak onaylamış oluruz. Zira o zaman onlar da bu hareketlerine "bir kılıf" bulabilir.

Yapmayın, etmeyin.Şiddetin de küfrün de hiç bir türlüsü haklı görülemez.

Aynı anda aynı şeyi yazmışız..
Sadece bunu belirtmek istedim.

Belki de konu sahibi esinin baba olunca kendi ona ve cocuguna odaklanacagini ümit etti.

Dini olarak boşasa ne olur resmi olarak boşasa ne olur. Bi kere biz boyle erkeklete adam bile demiyoruz eşin cahilin onde gideni. Sende onun kalemisin ki oyle biriyle evlenmişsin. Seninde kaderin buymus napicaksin. Duzgun adam bulaydin sende. Boşol boşol boşol olayi halen var mi ya? Bana nedense cok bos geliyo bunlar. Tek gercek var inandigim o da hersey kafada bitiyor.

Okurken bayilicam sandim
Evlenecek başka ananın oğlu yok muydu ?
Bu kadar olaya bu çocuk yine içinizde iyi durabilmiş .

Emin ol eşin 2 kere dönen 3. ye de döner diyordur. Sizin ki de yalama olmuş yani.

2 defa nasıl yalama oluyor hanımefendi? ben 1 yılda 20 defa gitmedim annemin evine. konu sahibi aynı konular yüzünden sorun yaşayıp duruyor anladığım kadarıyla. çözemiyorsa ayrılacak bu kadar basit arkasında ailesi de varmış.

yanlış yönlendiryorsunuz su an. acın arastirin bilgileriniz yanlis. hem bosanma olmus olmuyor su an..hemde baskasiyla evlenme olayi 3 kez bosanip tekrar evlendikten sonra falan oluyor.
Dini konu tartışmak yasak ancak tek boş ol zaten boşanma demek. Bir araya gelmeye karar verildiğinde evlilik tekrar kuruluyor. 3 kere bu yapıldığında tabiri caiz ise evlilik tekrar kurulamayacak şekilde yerle bir oluyor. 3 kere arka arkaya boş ol demek bu şekilde bosamaktir. Tabi benim bu bilgim ne kadar doğru tartışmalı. O sebeple diyanete danisilmasinda fayda var. Çocuk oyuncağı değil bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…