• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

annem biraz once senin çocuğunvar temali uzun bi konuşma yaptı
Bende yapıyorum
Çocuğun başı dik bir annesi mi olsun ister yoksa gözü önünde aşağılanan değer verilmeyen bir anneyi mi?

Daha kötüsü modelleyip o da aynı eşi bulup evleniyor ve böyle devam ediyor..

Lutfen birlikde cocuk buyutmeye calismayin siz.
Annesi babasina kufur ederken tirnaklarken, dedesinin yorganini begenmeyen babasi varken bu hengamede bu cocuk buyumesin.

Kimsenin birbirini tirnaklamadigi
Esyalarin birer arac oldugu.
Amcalarin annelere hakaret etmemesinin gerektigini bildigi bir ortamda buyusun.

hep onların kötü tarafını anlatmışsınız . o sorun yaşanan anlarda ilk siz mi ters siz söylediniz veya davrandınız yoksa onlar mı. nasıl başladı belli değil. iç döküyorsunuz ve sinirli üzgün olabilirsiniz . ama bu şekilde gerçekçi objektif yorum yapılamaz.

Kardeş kır dizini otur ananın evinde. Adamın sana gelip geri gel diyeceğini sanmıyorum. Bu cocuk o ortamda buyurse ruh hastası olur.
Mesleğiniz falan var mi bilmiyorum. Birkaç yıl aileniz baksın size ve çocuğunuza. Sonrasında da gerekirse tuvalet temizleyin bakın bebeginize. Cocuk için kötü bir ortamda cocuk yetistirmek kadar kötü birşey yok.
Küçükken ayrilirsan babami özledim olaylari da olmaz.
Adamlar beğenmemek için uğraşmış. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Kusura bakmayınız anası babası abisi laf saydirmis. Ben eşime kizsam bile ailem eşime laf söyleyemez söylemez zaten. Sizin evlilik baştan kokmuş
. Ayrilmayacaksaniz zırt zırt anne evine dönme. Kararlı ol.

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Haketmiş iyi yapmışşınz dönmeyin !

Ya anlamıyorum,eşimle ufak bir tartışma yaşasak bir ay sevişmek içimden gelmez.siz bu kadar soruna nasıl sevişip te nasıl çocuk yaptınız.üstüne sevinç yaşadınız.halen bu saçma evliliğin içinde çocuk büyüteceksiniz vs vs

Boş ol boş ol boş ol diyerek beni boşadığını sanan gerizekalıya neler yapardım buraya yazamayacağım bile...
Ayrıca çeyizi beğenmemek nasıl bir şey?
Görücü usulü falan mı bu iş ?
Böyle adamlari baba yapıyorsunuz ya en çok ona şaşıp kalıyorum.

Evlendiginin 1 ay içinde hamile kalmış nerden bilsin boyle olacagini oda isemezdi doğru düzgün okuyun kafaniza gore yorum yapmayın lutfen
Eger bir kadin hamile kalmak istemiyorsa , kendi başının caresine bakacak. Erkeğe birakilmayacak kadar önemli ve yükü kadının omuzlarinda hayat boyu kalacak kadar büyük bir sey bu.

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.

Sevgi olmadan bile belki bir evlilik yürüyebilir ama saygı olmadan ASLA!

Zira birbirine saygısı olan insanlar ne aldatır, ne hakaret (bırakın küfürü) eder, ne hayatına müdahale eder, ne şiddet gösterir!

Ne size ne de eşinize üzülemedim, kusura bakmayın. Yazık 3 aylık günahsız bebeğe. Böyle bir evlilikte neden çocuk doğurur bir de onun helak olmasına izin verirsiniz, aklım almıyor!

Eline saglik..kendini ezdirmeyen güc gostergesi sozde erkeklere karsi güclü durman dogru olmuş.

O evde cocuk buyumez..ben bebeginize acidim..en sagliklisi ayrilmaniz zaten dini olarak bitmis..bunun sakasi bile olmaz

Sakayla vurmak nedir. Hemde bebeginin annesine. Sizde vurmusdunuz canim acisa bemde vururdum. Bence saygi kalmamis artik bosan gitsin. Kolay degil ama saygi olmayinca birseye yaramiyor.

Yahu neden cocuk yaptin diye sorup durmaniza illet oluyorum.
Her kadin mutlu olmak ister belkide evliligine iyi gelecegini dusundu.
Ayrica 3 aylik bebek var dogmuş
Sizin boyle demeniz anneyi bebegine karsi bile sogutabilir..nasil insanlarsaniz siz!
Aksine ne guzel bi lutuf..kotu bir evlilikte ona sunulan bir melek ile yoluna devam edecek bi dayanak

Ver bebeği eşine, nasıl olsa annem bakar büyütür diyormuş....

bakalım o kv den bebegi eline alınca bir daha sana karsi esini doldurmaya kalkar mı???

Dene bunu...bak göreceksin, sihirli bir değnek değmiş gibi herkes değişecek...

3 aylık bebeğim var, benim olmasa hayatta bakmam, geçem gündüzüm kalmadı ya...
Hahaha çok güldüm mesajiniza ama yerden göğe haklisiniz.
Türkan Saylan'ın hayatını okurken de vardi bu paragraf. Esini bosamak istiyor ama adam bunu tehdit ediyor cocuklarla ;)
Kadin veriyor cocuklari "sen bunlara bakamazsin" demeyi de ihmal etmeyerek.
Hic unutmam cuma boşandık, çarşamba cocuklari geri verdi yazmıştı

Iyi etmissin az bile etmissin . Kufurler de yerin de bence. Oh.. biraz senin tirnaklarin cikardigni gorunce geri cekilmks gibi gekdi bana.. umursamaz tavirlarin yerini,ama o beni dovduuu ilk o baslattiiiii,almis..

Yahu neden cocuk yaptin diye sorup durmaniza illet oluyorum.
Her kadin mutlu olmak ister belkide evliligine iyi gelecegini dusundu.
Ayrica 3 aylik bebek var dogmuş
Sizin boyle demeniz anneyi bebegine karsi bile sogutabilir..nasil insanlarsaniz siz!
Aksine ne guzel bi lutuf..kotu bir evlilikte ona sunulan bir melek ile yoluna devam edecek bi dayanak
İçimi okudunuz sanki. düşüncelerime tercüman oldunuz ❤️

kendimi kaybettim oldu oyle bilmiyorum . kendimi yeni bi duzen kuracak kadar güçlü hissetmiyorum
Farkındaysanız 1 senedir bir düzeniniz yok.
Evlilik değil savaş bu yaşadıklarınız.
İster boşanın ister boşanmayın.
Ancak çocuğu bu şiddet ve hakaret dolu ortamda yaşatmaya hakkınız yok.
Her çocuk huzurlu bir evde büyüme hakkına sahip.

Back