Kocama şikayet etmiş gibi mi olurum ?

Depremzedeyiz hanımefendi. Mecburi bir durumun içindeyiz yani keyfimizden değil .

Siz eşinizin tayin yerinde, lojmana ev kurmayacak mıydınız ? 25 Temmuz konunuzda öyle söylemiştiniz. Neden lojmana geçmediniz ?
Size herkes açtığınız konularda defalarca eşiniz yanınızda yoksa, kayınvalide - kayınpederinizin yaşamak zorunda değilsiniz, kendi ailenizde kalın dedi. Ya gidin kendi ailenizde kalın ya da eşinizle yaşayacağınız evde kalın.

30 yaşimdayim demeyi biliyorsunuz da eşinizin ailesinden niye bu kadar ödünüz kopuyor? Kiyamet kopar, onu derler, bunu derler eee desinler noluyor diyince?
Tutturmussunuz kalpler kirilmasin. Siz orada kalmasaniz, izin almasaniz kimsenin kalbi kirilmaz sadece egolari kirilir.
Kayin ailenin gelin devamli gelsin, arasin, yanimizda kalsin tutturmalari size olan muthis sevgiden ileri gelmez genelde baskinlik kurmaktir. Siz de izin veriyorsunuz. Bu kadar laf duymaktan korkarak yaşanmaz ki sadece kayin aile icinde degil siz disarda kendi hakkinizi gozetebiliyor musunuz bu şekilde?

Kendi ailenizde kalabilirsiniz mesela evlenince kayinailenin tapulu mali mi oluyorsunuz ha onlara hizmet etmeyi istediginiz ve aferin delisi oldugunuz icin kalıyorsaniz bilemem.Erkekler ne zannediyor kendini diye düşünüyorum ara sıra bence bu kadinlar yuzunden boyleler evlen ailenin başına at onlari ihya etsin...Sonra baska kadinlardan da aynı seyi bekliyorlar

Kocanız neden size izin veriyor. Siz neden kendi evinizde kalmıyorsunuz anlamadım. İyi insanlarmıs idare edin kalmanız gerekse. Bana eften püften geldi..eşinize şikayet etmek yerine kendi evinize ya da ailenize gidin. Biraz da oraya gideyim falan deyin kibarca.

Eviniz yokken neden evlendiniz ki. Ev tutmadan evlilik mi olur ya evliliği geciktirecektiniz ya da lojman c8kana kadar bir ev tutacakt8nız. İnsanlar sizi evinde misafir etmiş kendinizi o kadar üstün görmeyin. Hem orada kalıp hem de kalmanız nimettenmis gibi davranıyorsunuz

Kocanızın anlatmasına gerek yok :)

Zararın neresinden dönersen kardır.Tavrını net belli etmelisin.Eşine söylemeden kendin yap bunu.Yoksa artarak devam edecek.Yukarıda bir üye yazmış egoları kırılır diye aynen katılıyorum.Sevgiden yapmıyorlar bunu sana.Dertleri egoları.

Nerede rahat ediyorsanız orada kalın. Herkesin gönlünü yapmaya çalışmak sizi çok yorar. Kayınvalide kayınpeder nezaketen haber verilecek insanlar sonuçta aynı evdesiniz. Böyle durumlarda baştan izin ister şekilde konuşunca devamı da öyle geliyor. Ne kadar süre bu durum devam edecek bilemem ancak aile evinize geçin rahat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…