kocama mesaj atan kadin

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
73
Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?

Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim

Son düzenleme:
öğrenmek istediğinizi pek anlamış değilim boşanma davasından önce dilekçe vermek mi?
5 yıl sonra neden görüşmek için yazdığı mı?
kadının evli oluşundan dolayı size ahlaki gelmeyişi mi?
yoksa zaten boşanma kararı aldığın bir durum varken bunu merak edişin mi?

[QUOTEVW annesininminikprensesi, post: 44306782, member: 673079"][/QUOTE]
öğrenmek istediğinizi pek anlamış değilim boşanma davasından önce dilekçe vermek mi?
5 yıl sonra neden görüşmek için yazdığı mı?
kadının evli oluşundan dolayı size ahlaki gelmeyişi mi?
yoksa zaten boşanma kararı aldığın bir durum varken bunu merak edişin mi?
Hepsi
Ve bosanmayi bu olaydan sonra düşünür oldum. Önceden alinmiş bir karar degil

[QUOTEVW annesininminikprensesi, post: 44306782, member: 673079"]

Hepsi
Ve bosanmayi bu olaydan sonra düşünür oldum. Önceden alinmiş bir karar degil[/QUOTE]

bu son olay tek başına bir boşanma kararı almak için yeterli değil ama dediğin gibi zamanla birleşmiş ve patlak vermiş anlaşılan o zaman bu olayı merak etmekten ziyade boşanıp boşanmama konusuna odaklanmanı tavsiye ederim

PaskalyaYumurta, post: 44306850, member: 714960"]Telefondan konuşmaya devam ettiler mi ? diye düşünürdüGn.[/QUOTE]
Gorunurde öyle bir şey yok. Ama ben gece aradim kadini eşimin telefonundan ve Esim çok tepki gösterdi.

Ya mevzu o da degil yine güvenin var bir şekilde ama benim ahlaki değerlerime ters bu kadinin yaptigi ve kocamin verdiği karsilik

bak bence sen kararsızlık yaşıyorsun mesajlarını bir gözden geçir güven eksikliğim var boşanmayı düşünüyorum diyorsun bir yandan da yine güvenim var diyorsun

1.bu olaya istinaden diyorum eşine sorman gerekir bu konuyu ezbere yorum yapman yanlış
2.güvenin var mı yok mu bir buna karar ver
3.boşanmayı düşünüyorsun bu tuzu biberi oldu diyorsun demek ki öncesinde başka şeyler var bence bir kendine ses ver sakinleş kendini dinle ne istediğine ne hissettiğine ne düşündüğüne karar ver

Konuşmayı kestilerse muhtemelen telefondan görüşüyorlardır. Whatsapp, sms daha rahat faceden. Bilemem ama hiç hoş kokular gelmiyor burnuma.
O zaman sen de şunu söyleseydin 5 yıl önceki iş arkadaşım olan bir adama numaramı versem sen ne düşünürdün. Kısasa kısas empati yeteneğini geliştirir, acıtsa da kesin yoldur. :KK51:

[QUOTEbaktnlu, post: 44306905, member: 304643"]Konuşmayı kestilerse muhtemelen telefondan görüşüyorlardır. Whatsapp, sms daha rahat faceden. Bilemem ama hiç hoş kokular gelmiyor burnuma.
O zaman sen de şunu söyleseydin 5 yıl önceki iş arkadaşım olan bir adama numaramı versem sen ne düşünürdün. Kısasa kısas empati yeteneğini geliştirir, acıtsa da kesin yoldur. :KK51:
[/QUOTE]
Hayir baktim gorusme yok . Aslinda kocamin bu kadar ileri gidemiceni biliyorum

bak bence sen kararsızlık yaşıyorsun mesajlarını bir gözden geçir güven eksikliğim var boşanmayı düşünüyorum diyorsun bir yandan da yine güvenim var diyorsun

1.bu olaya istinaden diyorum eşine sorman gerekir bu konuyu ezbere yorum yapman yanlış
2.güvenin var mı yok mu bir buna karar ver
3.boşanmayı düşünüyorsun bu tuzu biberi oldu diyorsun demek ki öncesinde başka şeyler var bence bir kendine ses ver sakinleş kendini dinle ne istediğine ne hissettiğine ne düşündüğüne karar ver
Mesajin gerçekten beni tanimliyor kafam.çok karisik . önceki şeylere bir kadinla konuşma içermiyor bu ilk kez yasiyorum. Ama yine facebooktan bir kaç kadim profiline bakmis
Siradan kadinlar. Aslında bu kafa karisikligim seviyorum esimi ondan kaynaklaniyor.yoksa kestirip atmistim muhtemelen

Back
X