- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Son düzenleme: